Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
-
LOGOUT
Üdv a Max Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pro Koryak
addikt
válasz
pkaresz
üzenetére
2 streamet lehet nézni:
1. Eurosport műsor, ez megy a tévében is
2. live stream reklámok/megszakítás nélkül - Ugye ezért is fizetünk elő érte.
#10347 l.skywalker
Igen azt láttam, csak az elmúlt 1 év alatt most jelent meg először...
... ami érdekes.
Amit írnak, pl. TDF alatt is látták, nálam ott nem volt egyszer sem. Akkor ez felhasználó függő lenne
-
Pro Koryak
addikt
Prémium előfizuban mióta van reklám élő sportadásban?
Tegnap jelentkezett nálam először =
-
Pro Koryak
addikt
Én eddig 33%-os akciós áron előfizető voltam/vagyok, de nem ajánlották fel, hogy továbbra is megmaradna a kedvezmény. Az ominózus e-mailben nem volt benne a link, amit itt egyesek mondtak.
Múlt héten is kaptam az e-mailt a változásról, abban sem kínálták fel a lehetőségét. -
Pro Koryak
addikt
válasz
Grande Ale
üzenetére
Nem ismerlek, nem tudom mire vagy képes...
Amúgy nagyon sokan felteszik a kérdést úgy, hogy még azt sem tudják mit támogat a kütyüjük.
-
Pro Koryak
addikt
válasz
Grande Ale
üzenetére
Bazz, milyen tévéd van + támogatja a tévéd a DV-t vagy nem?!!!!!
Ez még krvára nem derült ki. Honnan a f...ból tudnánk milyen készüléked van!!!!! -
Pro Koryak
addikt
válasz
Grande Ale
üzenetére
Ha a tévéd nem támogatja a DV-t, akkor csak HDR-ben tudod nézni.
-
Pro Koryak
addikt
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Biztosan lesz, de szerintem csak a felkapottabb, nézettebb + magyar vonatkozású sportágakhoz.
Kb. mint most, k. sok versenyről van közvetítés, de csak töredékéhez van kommentár. -
Pro Koryak
addikt
válasz
starchild
üzenetére
Amit linkeltél, ott írják:
"Időközben viszont új helyre költöztek az Eurosport online közvetítései, a jövőben a nemrég bemutatott Maxon nézhetitek majd a reklámmentes adásokat."
+
"Ha valakinek még futó előfizetése van az Eurosport.hu prémium tartalmaira, az ezt a Le Mans-t még nézheti a honlapunkon vagy az Eurosport Appban, de ez csak egy átmeneti állapot, és hamarosan kizárólag a Maxon lesznek elérhetőek az adások."
-
-
Pro Koryak
addikt
"Most akkor megszünik az eurosport palyer app?"
Már régóta van szó róla, helyette sima Eurosport app van, ami ugyan az.
A Eurosport nem szűnik meg azzal, hogy bekerül a MAX sport részlegébe, így tökönlőné magát a Eurosport!
Viszont k. drága lesz, az ES előfizu az eddigi 24,99€/év helyett 4,99€/hó lesz, szóval ha a MAX-on belül fizetsz elő akkor csak +1000Ft/hó, én is lemondtam és újrázom a MAX-on belül. -
Pro Koryak
addikt
Közben megtaláltam, a jobb felső sarokban a kis nyíl/zászló ...fsztudja mi ikon az.
Azért amit már befejeztem sorozatot beadja, hogy nézzem már meg...
-
Pro Koryak
addikt
A Max indulásával az eddigi HBOMax Saját lista eltűnt mi?
-
-
Pro Koryak
addikt
Az érdekes lenne, ha az ES-en nem lehetne nézni és emiatt elő kellene fizetni az eddigi ES tagoknak a MAX-ra.
Öntökönlövés esete.HOL LEHET NÉZNI AZ OLIMPIÁT A TV-BEN ÉS AZ INTERNETEN?
A 2024-es párizsi olimpia összes versenyét, pillanatát élőben és visszanézhetően lehet követni az Eurosporton, az eurosport.hu-n és az Eurosport Appon. Az Eurosport 2024-ben is az olimpia otthonává változik.Már csak a képminőség kérdéses, remélem példás lesz legalább az olimpia élő.
-
Pro Koryak
addikt
válasz
üzenetére
Nem egyértelműen írták mit tud a Sport csomag:
"Streameld: Eurosport 1 és Eurosport 2"
Most akkor a tévében látható tartalmat tudja csak vagy az összes sportágat?
Nameg meddig lehet visszanézni egy adott közvetítést, fél év, 1év, 1 hónap, 2hét...
+ még ez is: "Igen, az élő sportesemények során előfordulhatnak hirdetések."
élő közvetítésekben nincs reklám ES felületén, pontosabban választható a reklámmentes, hiszen ezért is fizettél elő. -
-
Pro Koryak
addikt
Frissül magától az app pl. tévéken vagy fel kell tenni a MAX-ot?
-
Pro Koryak
addikt
válasz
Öcsielvtárs
üzenetére
Ismerem
-
Pro Koryak
addikt
válasz
üzenetére
Ha a Standard csomag lesz előfizetve, abból honnan tudjuk mi van fent 4K-ban?
Persze gugliban majd rálehet keresni, de ...
Ja, most is megkapjuk a 4k csomagot 1500-ért!!! és ez a krva nem mindegy, mert a minőséget csökkentik, az árat meg min. 1,5x-re emelik már a fullhd csomagnál is.
Most sem csak 3film van 4K-ban, egy rakás sorozat is ...stb.
-
Pro Koryak
addikt
válasz
üzenetére
Drágább volt, viszont annyival, sőt jóval nagyobb is a tartalom!
Hasonlítsd össze pl. csak a NF anime tartalmát az HBO-éval...vagy keress nyelvek szerint
Amúgy NF tekintetében a 4400-ról olyan 9000e-re kellene emelnie, ha olyan arányban emelne, mint az HBO eddigi Standard-ról(amiben benne volt a 4K) a MAX Prémiumra(mert ezután csak ebben lesz 4K).
-
Pro Koryak
addikt
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Na bejött a fincsi alig pár %-os áremelés vagy várjunk csak .... 1575Ft vs 3890Ft a 4K streamért

D+ már repült, Olimpia után szerintem ez is.
-
Pro Koryak
addikt
válasz
Vérboci
üzenetére
Attól még nem kell hozzá jópofát vágni meg örülni neki és csak legyinteni, ááá nembaj mindenki ezt csinálja. Tudod, van amikor a sz.rt aranyáron mérik, na az nem szimpi egyeseknek.
Én is ha k. irreális lesz az emelés lépek.#9257 erahurka
ha a szerverek Mo-on vannak, akkor beleszámít a Ft/€ árfolyam egyébként ...
-
-
Pro Koryak
addikt
válasz
üzenetére
... csak pont azért fizetsz elő streamingre, meg az is volt eddig a lényege, úgy is volt beharangozva, hogy nem reklámokat kell nézned.
Ennyiből ott a tévéadás, van ahol éjjelente alig van reklám szinte ingyé...Ha valóban 4000-4500 lesz a Prémium csomag, az k. nagy váltás lesz még a teljes 1800Ft-os árról is. Ami nemes egyszerűséggel lehúzás.
-
Pro Koryak
addikt
Max is removing 4K HDR & Dolby Atmos from longtime ad-free subscribers
Na ez nálunk mit fog jelenteni
Új hozzászólás Aktív témák
Korábbi nevén:
• HBO
• HBO Max
• HBO Max & OD
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Dobozos! Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

l.skywalker