Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- GoodSpeed: Így lettem telekomos, mégsem lettem telekomos, és vagyok telekomos...
- lezso6: Frutiger Aero
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
-
LOGOUT.hu
Üdv a Max Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Calogero
addikt
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
ferenck #8664 üzenetére
Ő nem a nétykát hiányolta, hanem úgy általában a filmeket. Én személy szerint pedig még mindig nem ültem fel a sokkás vonalra, mert amíg a tévéadások maximum HD-ben futnak, addig én FullHD-s tévét használok. Van egy 4K-s megjelenítőm itthon a PC-hez, de az nem filmnézésre van. Mikor sokan majd a "nyóckát" fogják számon kérni és elterjedt lesz a 4K majd akkor veszek.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
ferenck #8089 üzenetére
Közbe rendbe jött. Viszont van egy másik elég régóta jelenlévő problémám, ami elég idegesítő és nem tudok rájönni mitől lehet.
Apple TV -én akár HBA max, akár netflix vagy Plex, ha elindítok egy filmet van hogy egyből van hang, de van hogy percekig kell várni és nagyon idegesítő , erre van valami orvosság ?
SAmu TV + samu hangprojektor dolgozik wifin együtt , de mikor a hangprojektor nem volt, csak TV -én keresztül jött a hang , akkor is csinálta... Vagy ez is DIGI specifikus ?A régi háznál vodánk volt/UPC/ ott sosem találkoztam ilyennel...
-
-
Joshi
titán
válasz
ferenck #7732 üzenetére
Előfordulhat, hogy az HBO Max-nél a Dolby Vision mellett nincs ott a sima HDR10, ezért nincs semmilyen HDR-ed. Mert ugye a te Pana tévéd még akkoriban nem támogatta a Dolby Visiont. A Panasonic 2019-től már minden HDR szabványt támogat beleértve a Dolby Visiont és a HDR10+ szabványokat is.
ui.: cseréld le a tévédet egy Pana LZ1000-re, aztán ledöbbensz milyen képminőséged lesz.
Mondjuk LZ még nincs itthon, de jó lesz a JZ is.
[ Szerkesztve ]
-
bulek
tag
válasz
ferenck #6821 üzenetére
Az HBO nekem se megy most, csak a kép. Amit nem értek, a hétvégén a hálóban néztem róla a filmet a 10 éves samsungon.
A netflix megy, mod verzió. Netflix HD [L3].apk ezt eltudom küldeni
A prime nekem is ezt írja ki, de arra nincs előfizetésem, mint ahogy az appleTv-re sincs.
Sajnálom,hogy téves infót adtam -
Sonja
nagyúr
válasz
ferenck #6694 üzenetére
Ilyen pont nincs, ezt tudom. Gyorsan megnéztem youtube-on egy videót az eszközről (ezt).
Settings -> Sound -> Dolby Sounds -> OFF.
Elsőnek így nézd meg, hogy van-e hang. Ha nincs, akkor ugyan itt a Digital Audio Format alatt PCM-et állíts be, utána próba. Így már mennie kellene.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Korábbi nevén:
• HBO
• HBO Max
• HBO Max & OD
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest