Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Üdv a Max Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tobias88888
őstag
Félreérted, nem a képarány a rossz, azt azért észrevenném. A képernyő középső részén kb 1 tized nagyságban jelenik csak meg a kép néha. Lemértem colival, ~720p méret és nem húzza ki teljes képernyőre

Alap esetben nálam is jó, de néha bebugzik ki tudja miért. De max újraindítgatom és kész. Netflix is 720p, ott még egyszer se fordult elé, szóval tuti a max bugos ezzel a tv-vel speckó körülmények mellett.
-
tobias88888
őstag
Először azt hittem hogy csak a Six Feet Under érintett, de aztán elindítottam random más sorozatot és ott is csinálta. Bedobja középre 720p-ben a videót miközben maga az app mindig teljes képernyős. Más app nem csinál ilyent, tippre a max bug-os. Újraindítás után valamikor megjavul, szerintem van warm boot a philipsnél és az még nem elég neki, hogy kilője az appot, többet kell várni.
-
tobias88888
őstag
Sziasztok! Philips 55OLED806-re (Android TV) váltottunk előző héten és a HBO Maxnál előfordul, hogy a képernyő közepére korlátozódik a kép. Tippre natívan jeleníti meg a 720p-s képet (max 1080p a mérete alapján). TV kikapcs / bekapcs néha megoldja, néha nem. LG-s WebOS-en ilyen hiba nem volt, az android tv-s verzió lenne bugos?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Korábbi nevén:
• HBO
• HBO Max
• HBO Max & OD
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Unreal Engine 5-re vált az Alien: Isolation folytatása
- Házimozi belépő szinten
- Synology NAS
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- További aktív témák...
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5203
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- Motorola Edge 40 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Új 27% - ASUS TUF Gaming TF120 ARGB 3-pack FEKETE (90DA0030-B09030)
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

l.skywalker