Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teaway
veterán
válasz DrDobos #19077 üzenetére
Tálas mixer vagy kifejezetten dagasztógép kategóriásat?
Nincs itthon csokid??
-
-
Teaway
veterán
válasz DrDobos #19096 üzenetére
Nekem régi Philips tálas mixer van, de csak alkalomszerű buktatészta készül benne a dagasztószárakkal.
Ha heti szinten sütnék pékárukat a kinti kemencében, akkor vmi bolygóműves-planetáris gépet vennék, ezek a Clatronic/Hauser vonaltól kezdődően (25ezertől), a szokásos Bosch/Tefal-on, a Russel Hobbs-on keresztül, a Kenwood-on át egészen a 200ezertől kezdődő Kitchen Aid-ig terjednek. Megkérdezed a malacperselyt, hogy meddig mehetsz el árban. Minimum 2 éves garisat vegyél, acél dagasztókarost.Nincs itthon csokid??
-
DrDobos
őstag
-
deathtania
senior tag
válasz DrDobos #53409 üzenetére
Szerintem azt döntsd el, hogy smoothie készítő gépet, hagyományos turmixot vagy botmixert szeretnél.
Én a magam részéről a botmixert részesítem előnyben, mert azt krémleves készítéshez is fel lehet használni, és eddig semmiféle hátrányát nem tapasztaltam a klasszik turmix gépekhez képest. Az aprító részt nagyon szeretem, hagyma aprításra csak azt használom a pöri alá.
Nekem hülyeségem a túlméretezés, és kb 4 évvel ezelőtt kértem a családtól karácsonyra egy 750W-os Philips botmixer készletet, amit azóta nyúzok, és eddig meglepően jól bírja, bár nálunk a Philips cuccok elég jól teljesítettek az elmúlt 15-20 évben, így szívesen teszem le a voksomat 1-1 háztartási gépüknél.[ Szerkesztve ]
-
deathtania
senior tag
válasz DrDobos #53411 üzenetére
Én eskü nem látom, hogy ez mitől került ennyibe, amikor ugyanezt egy fele ennyibe kerülő botmixer is tudja. Értem én, hogy most divat lett a smoothie, de engem biztos, hogy idegesítene plusz egy kütyü a konyhapulton, ami csak foglalja a helyet a hét nagy részében.
Alaphangon nem tűnik rossznak, mondjuk én 350W-os motorral semminek sem állnék neki a 750W után, ami mindent is ledarál.
Szerintem a Philipsel nagyon nem tudsz mellé nyúlni, jó cuccaik vannak alapvetően.(#53412) balazs1956 Lidlis/Aldis cuccok nagyon jók, nekem minddel jó tapasztalatom volt eddig, aminek bizalmat szavaztam: mérleg, elektromos só és bors őrlő, akkus csavarozó. Az talán még jobb vétel lehet, mint a Philips.
[ Szerkesztve ]
-
DrDobos
őstag
válasz DrDobos #57538 üzenetére
Valamilyen szinten ehhez kapcsolódóan, főleg az emagnál az unrefurbished dolgoknak lehet tudni, hogy milyen előélettel rendelkeznek? Például hogy ezek tényleg csak megsérült a doboza, vagy már használták, netalán garanciás javításon volt, és az eredeti tulaj kapott egy másik terméket, és a javítottat adják refurbished-ként?
Samsung Galaxy A55 5G
-
Sinesol
veterán
válasz DrDobos #82790 üzenetére
Szerintem simán, a kombi tűzhely nem fogyaszt tul sokat 2-2.5kW max, kb mintha egy vizforralot hasznalnal, a mosogatogep sem használ tul sok energiát, joreszt csak a víz melegitesehez kell nagyobb mennyiség, az is csak szakaszosan. Ha meg nem is egyszerre megy a két gép, akkor főleg nincs semmi gond. Amugy kamraszekrényeknél a beepitett mikro és a sütő legtöbbször egy kettes konnektorba van kötve, az is hasonló, vagy inkább nagyobb fogyasztás.
[ Szerkesztve ]
-
OPiiPO
veterán
válasz DrDobos #82790 üzenetére
Igen, csak ha hivatalos villanyszerelő jön majd hozzád bármilyen okból, akkor húzd ki, mivel az elektromos sütős gáztűzhely hibvalatosan csak dedikált külön dugaljat használhat amit más fogyasztó nem.
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
Digitalpimp
senior tag
válasz DrDobos #83090 üzenetére
A JP sokaknak bejön, szerintem is a legjobb. Sajnos most már drága. Nekem bejött a Somat Gold is, meg a Finish jobb kapszulái. (Ultimate, meg hasonlók.) Abból vegyél amelyiknek perpill legjobb az ára. Érdemes figyelni az akciókat és akkor betárazni.
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
Winnie The P
őstag
Szia! Finish-t használunk, nálunk ez vált be. Figyelni kell az akciókat, és akkor kell bevásárolni.
[ Szerkesztve ]
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
MODERÁTOR
Nagyjából teljesen mindegy, mi próbáltunk már az elmúlt 4 évben jart, somatot, finisht, de most már pár hónapja a dm sajátmárkás illatmentes tablettáit használjuk és 0 különbséget látok a végeredményben egy 2-3x ennyibe kerülö kapszulához képest. Persze nem fancy a kinézete mert sima fehér. Jó a JP, de iszonyat megdrágult.
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
herdsman12
őstag
válasz DrDobos #83150 üzenetére
Nem hiszem, hogy bontható.
Bútorlapon van a lyuk? Nagyobbat kell fúrni.
IKEA-s készlettel fúrtam. -
BB9000
senior tag
válasz DrDobos #87899 üzenetére
Kombihűtő témában két gyártót ajánlok figyelmedbe: LG és Bosch.
Innen tudsz választani neked megfelelő konkrét típust.
Mire kell figyelni választáskor?
- a fenti két gyártó logója legyen a készüléken.
- beltér szép legyen, üveg polcok,
- színe jó legyen,
- ára beférjen a tervezett költségkeretbe,
- mérete kellően nagy legyen,
- "No Frost" technológiás legyen,
- sok garancia legyen rá.
Konkrét típus: Bosch KGN36NLEA az Euronics-ban most 190K Jó vétel.[ Szerkesztve ]
-
Gömbike
senior tag
válasz DrDobos #87956 üzenetére
Ez Elux ERB 3441 [link] hűtőnket az áramhiszti miatt adtam el 2021-ben.
Akkor volt 16 éves.
Az egyik barátom megvette, nála a “ kiskonyhában” dolgozik azóta is.
Amit nagyon sajnálok, hogy ilyen megoldást a gyártók a spúrság miatt nem csinálnak: két kompresszoros volt, két különálló, teljesen független körrel.
szerk:
Nem fogsz rosszul járni velük, van aki a Liebherr hűtőre tett hitet, de hidd el, ha hulladék lenne, nem forgalmaznák a Liebherr-en kívüli más gyártók termékeit.
Ha a családnak szimpatikus, vedd meg, Ti fogjátok használni, nem a fórumlakók.
[ Szerkesztve ]
Akinek két bekezdésnél több van a memóriában, az látja a szomorú jelent.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Elden Ring
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Lexus, Toyota topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Letiltotta a DLVR megkerülését az Intel új mikrokódja
- Poco X6 Pro - ötös alá
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest