Hirdetés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Mi történik egy netes csalás után?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
-
LOGOUT.hu
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
Terminator_
tag
válasz adamssss #4950 üzenetére
Philips mistral-om van kb 9 éves és még mindig ok ilyet már biztos nem kapsz de philips et másik fajtába tutkó. ja és gőzölős,teflonos nem faszénnel kell melegíteni
Hibás-Lcd-Monitorokat-Tévéket,Mosógépeket valamint Mosogatógépeket veszek! Írj bátran pü-t,vagy hívj +3630-659-98-22 .
-
Integra
titán
válasz adamssss #5378 üzenetére
itt nézd végig a kínálatot, ez a hely ajánlott, megbízható hely, gyártói jótállást ad, szerződött miele partner, vettem már nála én is pár dolgot.
nektek kell eldönteni mire van szükségetek, nagyon okos mosógépeik vannak, jó használni. 6-7kg-os töltésűre van szükségetek, alapvetően pedig mindegyik 1400rpm-es már, de sosem érdemes maxon centrifugázni. a szabadon állóak olcsóbbak, a folyékony mosószera adagolósak drágábbak. de a poros, hagyományos fiókosba is lehet mosószeres adaptert kapni, én is így használom,mert csak folyékony mosószert használok.
végig kell rágnod magad az egyes készülékek extra szolgáltatásain.nekem ennek az elődje van, igaz én már 2010-ben vettem és csak 6kg-os az enyém. de ha most kéne vennem, ezt venném, mert ez automata mosószer adagolós, vagy ezt.
[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz adamssss #5380 üzenetére
2 év asszem, én legalábbis ennyivel vettem anno.
persze, hogy húzós az áruk, made in germany, absz prémium gyártó, ez meg nem ingyen van. viszont amit kapsz, az nagyon rendben van. hivatalos oldalon a jelenlegi termékpaletta...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
nagyúr
válasz adamssss #5380 üzenetére
kaphatsz 10 év jótállás:
A kiterjesztett jótállás a következő Miele készülékekre vehető igénybe:
CombiSet
Edény- és ételmelegítő
Fagyasztó
Főzőlap
Gőzpároló
Hűtőszekrény*
Hűtő-fagyasztó kombináció*
Mikrohullámú sütő
Mosogatógép
Mosógép
Mosó-szárítógép
Páraelszívó
Sütő/tűzhely
Szárítógép
Vasaló / mángorlógép* kivéve Mastercool készülékek
A kiterjesztett jótállás ára egy készülékre: 72 500 Ft."Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
Melack
veterán
válasz adamssss #29098 üzenetére
Mi a mall.hu-ról vettünk Rohnson márkájút, tökéletesen teszi a dolgát.
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
törölt tag
Én csak a rizs főzésének kínai módszerét tudom javasolni: belerakod a rizst az edénybe, annyi vizet öntesz rá, hogy a hüvelykujjad első ujjperce magasságával takarja a rizst. A módszer garantálja a jó eredményt a szakács hüvelykujjának méretétől függetlenül. Én kb. 35 éve főzöm ezzel a módszerrel, sikerülni szokott.
De komolyra fordítva: neked mi tetszik a kínai éttermek rizsében?
„És milyen rizst használtok”
Én azt, amit vettem éppen. De Kínában ezerféle rizst használnak, így nincs olyan, hogy „kínai vagy japán végeredmény”, vagyis inkább minden rizzsel olyan lesz.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
Timmcsy
tag
válasz adamssss #29102 üzenetére
Elogozolt/parboiled rizzsel szerintem akarva se lehet melle loni. Hagymat/fokhagymat vagy mindkettot uvegesre paroni, azon rizset atforgatni, 2x annyi vizzel, mint rizs felonteni. (Izesites: etelizesito, akar egy keves suritett paradicsom, vagy barmi egyeb fuszer, amit szeretsz). Fozes kozben mar nem kever, csak fazekat megraz neha, h ne egjen le, olyan finom, hogy onmagaban joizuen meg lehet enni! :-)
-
tecsu
addikt
Jobb kínai étterem - szerintem - csak Kínában található, a japán éttermek viszont alapból messze magasabb nívót képviselnek.
Mindkét kultúra nagyon sokféle fajtáját, felhasználását és elkészítését ismeri a rizsnek, de vannak gyakori ételek, amit szinte minden ottélő el tud készíteni. A japánok többsége otthon rizsfőzőt használ, de jobb éttermekben ragaszkodnak a hagyományokhoz.
Érdemes néhány könyvet elolvasni az adott régió konyhájáról és a rizsfőzésről külön, ha érdekel, mert például a ragacsos rizsnek is több fajtája van, amik között itt a fórumon nem valószínű, hogy bárki el tudna igazodni.Egyébként a legtöbb ázsiai ország, de még az olasz, spanyol és más gasztronómiának is szerves része a rizs, sok-sok finom recepttel.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=F7uwRuF6pYw
-
ribarszki
őstag
válasz adamssss #56890 üzenetére
Nekem azonnal halk volt. Most 2 éves. Amikor hazamegyek, csinálok majd videót, de ilyen zavaró hangja nincsen. Igazából semmilyen hangja sincs..
Tudod jöna soron a gép, és egyikbe a Kungfaomjing másikba Csingezonk venti kerül. Egyik hangosabb, másik halkabb.
Illetve az enyém 12 üveges, és ahhoz jóval kisebb hűtési teljesítmény kell mint a tiédhez. Lehet ezért halkabb? Nem tudom...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik