Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5636) j.bravo válasza harry (#5635) üzenetére


j.bravo
addikt

Jaja, ezeket láttam, alapból kissé idegenkedek az ajtó élén levő miniatűr kezelőszervektől, de ha esetleg olyanból lesz valami brutáljó ajánlat, akkor még az is lehet hogy az lesz...

Konyhacsere nem mostanában lesz, igaz 8 év körül lehet a bútor, de még tök jó állapotban van, legalábbis a cseréhez túl jóban, a költségvonzatot is figyelembe véve. Legfeljebb munkalapcsere lesz ha asszony azt mondja hogy kell, meg a lábak előtti kis védőcsíknak a cseréje (ezek nincsenek annyira szem előtt hogy kritikus legyen a pontos színegyezés)

No de, a lényeg hogy szerintetek se kell olyantól tartani, hogy a szabadon állónak tervezett masina szűk helyre bepasszírozva túlmelegszik, vagy ilyesmi. Szóval nem kell ezeket kizárni eleve.
Köszönöm szépen mindenkinek! :R

Whatever.

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.