Hirdetés

2024. június 5., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#20912) BaLee válasza Viperator (#20908) üzenetére


BaLee
addikt
LOGOUT blog

Igen most nézem ez az önrész dolog telefonok és táblagépek balesetből adódó garanciája esetén van.

(#20909) gF v: akkor ha mi vettünk egy mosó-szárító gépet ami ha (ne adj isten) tönkremegy majd és kapok érte csereutalványt akkor azon csak mosó-szárító gépet vehetek majd? Az bajos lenne mert ez az egyetlen modell volt ami műszakilag rendben volt mellé pedig keskeny kialakítású volt. A nem keskeny mosó-szárító gépet nem lenne hová raknunk. :)

Más: Nálunk már a THM-es hitelnél is össze vissza kevertek, mert először mondták, hogy glamour akciós kedvezménnyel nincs THM-es hitel, csak az eredeti áron. Végül kihoztak egy egész jó konstrukciót az eredeti árra 0% THM-re, de a végén a mosó-szárító 200 ezres ára helyett, az akciós 170 ezres ár szerepelt számlán... Holott az amúgy 0%-os hitellel 215öt fizetünk majd vissza (200 a gép ára + 15 biztosítás). Nekem ez fura, de csak otthon vettem észre. Tuti biztos vagyok benne ha véletlenül cserére kerül a sor akkor a 170-es áron választhatunk majd gépet....

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.