Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#16002) Zeki válasza Draken (#15999) üzenetére


Zeki
nagyúr

Ha neten rendelted, sebtében vidd vissza!

https://www.youtube.com/watch?v=5u_pbgt8l8A&feature=youtu.be

Sziasztok!
Sencor SVC 8 tapasztalatot osztanék meg.
Nekem is azt csinálta 4 hónap után, mint XXX kollégának, amiről tökéletes videót készített.
Extreme digital helyett elszaladtam vele a Fast Hungary Kft-hez. A recepciós hölgyek gyorsan hívtak egy szervizes kollégát, aki úgy fogadott, hogy nem kell bekapcsolnunk, sajnos látott már ilyet. Azt mondja, hogy a motor eléggé be van burkolva a házban és hozzá meg erős fajta, rengeteg hőt termel, ha nem tud a hepa szűrőnél szellőzni, akkor olyan meleg lesz, hogy a szűrő fedelének kis karmait megolvasztja, kicsit elhajolnak és utána már nem tudják a helyén tartani a fedelet és a szűrőt. Hőpisztollyal ők most visszaállítják az eredeti helyzetébe és jó lesz.
Ezután áttértünk a hepa szűrőmre, azt mondta a szervizes, hogy ezen nem lehet átlátni és mintha megolvadt volna. Ne mossuk ha lehet és cseréljük megfelelő időközönként. Mondtam, hogy alig használtuk a porszívót, még a gyári porzsák volt benne, nem gondoltam még hepa szűrő cserére, de mennyi lenne az a "megfelelő időközönként", azt mondta "hát ennyi", vagyis akkor 4 hónap, még ha alig használtuk is.
Sajnos nincs fotóm a szűrőről, de tényleg mintha megolvadt volna (a vékonyabb szürke műanyag rácsok, amik a nagy keret között vannak). Használatba vétel előtt nem nyitottam fel, de az a gyanúm, hogy gyári hibás lehetett vagy nem belevaló, mert most olyat kaptam, amin nincsenek belső rácsok. A szűrő fedelét gyenge szerkezetnek tartom, remélem nem fog újra elgörbülni a két kis karom, mostantól majd sűrűbben ellenőrzöm ezt a részét.

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.