Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• BBéci

legenda

válasz Vikthor #138355 üzenetére

Van némi igazságod, de a megfogalmazás durva. Ha úgy mondjuk, hogy tévével házimozizni erős kompromisszum, akkor kevesebb ellenreakcióval számolhatunk.
    Viszont új áron számolva 1,5 milliónál olcsóbb vetítővel házimozizni is kompromisszumos, mert a képminőség drámaian elmarad egy 3-500000 forintos tévéétől. Sőt, valahol 3 millió környékén kaphatóak azok, amikre már én is azt mondom, hogy vágyom rá.
    Vegyük példának az Epson TW9200-at, ami egy egészen kiváló vetítő, bár az optikája hagy némi kívánnivalót maga után. Egy Panasonic GT60 durván jobb képminőségű, pláne átlagos lakószobai környezetben, ahol világosak a falak és a plafon. Összehasonlítottam őket, nem kitaláció, amit írok.
    Például egy Panasonic PT-AE3000E számomra akkor sem lenne vonzó, ha Stewart vászonra vetítenék vele, inkább az 50 colos plazmát nézném. Volt nálam PT-AE5000, az sem tetszett, bár kompromisszumtűrő képességtől függően elfogadhatónak is nevezhető.
    Annak ellenére, hogy plazma párti vagyok, egy jó képességű, 65 colos full HD LCD-vel [link] inkább házimoziznék, mint egy ugyanannyiba kerülő, akár használt vetítő és vászon kombóval.

(#138381) lemmy9
    Bizony. Lassan innen is menekülni kellene, de hová? Az AVX elődjén a DVD-centeren (így kell írni?) még viszonylag aktív voltam, aztán egyre kevésbé tűnt elfogadhatónak a légkör, a stílus, a színvonal. 4-5 éve nem szóltam hozzá.

Új hozzászólás Aktív témák