Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
-
LOGOUT
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrDerekas
addikt
válasz
Golyobis #55900 üzenetére
Én dekor gumival ragasztottam be az előző házam oldal és takaró lemezeit. Nem sokat hozott. Szoktak még filcet is bélésnek használni, ez csendesít, de drága. Viszont nem tudjuk mi is hangos a gépedben. Lehet hűtés variálással is nyerhetsz pár decibelt, vagy a fentebb linkelt gumis felfüggesztéssel. A házon lévő jukak is meg tudják emelni a szélzaj szintet. (Mikor baromi látványosra megcsinálnak egy horro árú házat, aztán a z betűre hajazó lézer-vágott rácslukak áramló levegő fütyül, meg berezonálja az egész házat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Huawei MatePad Pro 12.2" (2024) 12GB / 512GB Premium Gold / 3 év Alza garanciával / Makulátlan
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest