Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Jhonny06
veterán
Sziasztok!
Vettem egy Fractal Design Aspect 12 RGB PWM ventit, de nem tudom hogy kéne bekötni
Sose volt még RGB-s ventim. A 4-es csatlakozót bekötöttem a régi házhűtő venti helyére, megy is rendesen a venti. De viszont a vele egy ágon levő 3-as mire való?Illetve az RGB-t egyáltalán nem tudom kisajtolni belőle. MSI B360M Bazooka Plus alaplapom van, van rajta egy 4pin-es JRGB1 csati, amibe próbáltam bedugni a 2-es csatlakozót, de mivel az egyik bemélyedés ezen a csatin nincs megnyitva (látszik is a képen), ezért nem lehet csatlakoztatni az alaplapra. Illetve megint felmerül a kérdés, hogy a vele egy ágon levő mire való? Sehol nem találtam erre normális leírást, csak random fórumos bejegyzések vannak. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i7-7700K 4.2GHz (8M Cache, up to 4.50 GHz) LGA1151 Processzor
- iPhone 12 Pro 128GB 100% (3hónap garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Sose volt még RGB-s ventim. A 4-es csatlakozót bekötöttem a régi házhűtő venti helyére, megy is rendesen a venti. De viszont a vele egy ágon levő 3-as mire való?
Grózi