Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Grózi
Topikgazda
válasz
Attila2019
üzenetére
Mielött visszaküldenéd,elötte teszteld hogy Y kábel nélkül is morognak-e.Ha igen,akkor garanciális csere.
-
Üdv.
Ma megjött pure 20 venti edigitalbol, és sima venti helyett kék ledeset kaptam, sajnos.
Kérdésem, hogyha a 4 lednél elvágom ezeket a vezetékeket, akkor jó vagyok, vagy lehet a ventik se fognak akkor menni?
Esetleg kikapcsolható valahogy a világítás vágás nélkül? Sajnos amint rádugom a 3 pines dugót egyből világít ¯\_(ツ)_/¯
-
boogie84
veterán
válasz
Attila2019
üzenetére
Kuld vissza oket!
-
Attila2019
tag
Üdv. Vettem 2 db silent wings 3 140mm high speed pwm ventit de az egyiknek van egy morgó motor hangja fordulattól függetlenül. A másik halkabb persze az is morog de kevésbé hallani. Selejt a venti vagy ez ilyen ? Pwm Y kábelel ossze kötve. Minden csatlakozón csinálja ezt a hangot .
-
chopin42
addikt
Nos: 80mm opciók:
Arctic p8 silent (1600 rpm)
Noiceblocker BlacksilentFan 80 x-1 (1300 rpm)
Noiseblocker BlacksilentFan 80 x-2 (1800 rpm)
beQuiet! Pure Wings 2 80mm (1900 rpm)
92mm opciók:
Noiceblocker BlacksilentFan 92 xe-1 (1500 rpm)
Noiseblocker BlacksilentFan 92 xe-2 (1800 rpm)
beQuiet! Pure Wings 2 92mm (1900 rpm)
Ezek mind 3 pines dc ventik, Ahogy tasiadam linkelte, úgy vannak a vezetékek. A sensor az rpm-hez kell, az nálad nem játszik, a másik kettőt elég összekötni.
Elvileg a noname ventiknél mind jobb, max fordulatot illetően érdemes a hasonlókat választani, mint a gyári ventik voltak, mivel elvileg ki-be kapcsolja őket, nem szabályozza, így azt sem akarod, hogy hangosabb legyen mint volt, és a kisebb hűtést sem az azonosnál kevesebb fordulat miatt. -
-
L4D1K
őstag
-
Neil Watts
veterán
Sziasztok!
Adott egy Gigabyte X570 AORUS ELITE, egy 3700X, es rajta egy Brocken 2, azon egy TY-147A.
Azt vettem eszre, hogy akar PWM akar AUTO akar Voltage modban neha-neha leall a ventillator a gep mukodese kozben.Megneztem az UEFI-t, a Fan Stop funkcio nincs bekapcsolva. Redditet olvasva valakinek a BIOS frissites oldotta meg a gondot, mig masnak ventillator csere. F11-en vagyok, mar van azota F31e is, de nem igazan merem frissiteni, masreszt pedig olyan dolgok vannak a z ujabb UEFI-kben amikre nekem nem gondolnam hogy szuksegem van.
Ez a neha-neha torteno leallas-elindulas arra enged kovetkeztetni, hogy lehet erintkezesi problema van a hutoventillator kabeleben.Ezert szeretnem cserelni valami
- hasonloan csendes
- RGB-s (ovintezkedes, hogy a sotet szobaban is lassam, hogy forog-e a venti
)
- jo hatasfokuventillatorra elso korben.
Mit ajanlotok?
Koszi!
Udv.
-
chopin42
addikt
válasz
krisz77
üzenetére
Az 1600 rpm elég, bár ha egy árban van, veheted a másikat is, elvileg 700-ról indul mind a kettő, de ha más a motorja, utóbbi hangosabb lehet azonos fordulaton (vagy halkabb, ki tudja). A világítást az alaplapod megfelelő csatlakozójára dugva a hozzá adott szoftverrel tudod vezérelni. Milyen lapod van? A wb3 argb csatlakozót igényel, az meg 3 tűs és 5 voltos, és NINCS átjárás, mint a 3-4 pin ventik esetében, dedikált kontroller kell. Ha van, akkor csak rádugod, és kész.
-
abdulka1
őstag
válasz
chopin42
üzenetére
Marha csalóka ez a csatlakozó. Az általad linkelt ventilátoron 2,5mm-es, míg a linkelt adapteren a kisebb 2mm-es csatlakozó van.
A rögzítése is más. Ha pc ventilátort vesz, akkor inkább ilyen adapter fog kelleni, feltéve hogy nem forrasztva van.
De amíg nem tudjuk mi van a eredeti vezeték végén, csak vaktában lövöldözünk.
-
chopin42
addikt
Ez az a venti. 92 mm. A csatlakozója nem szabványos, hanem mini, és minössze 2 pines anya. Nem tudom, hogy ahova be van köve, ott forrasztott vagy socketelt-e. Ha utóbbi, esetleg egy ilyen segíthet. Nem tudom, itthon kapni-e ilyet, érdemes keresgélni. Ha nem, az is opció, hogy a mostani vezetékeiről levágod a csatlakozót némi vezetékkel, s összekötöd az új venti megfelelő fázis és föld vezetékeivel. 92mm-es ventit majd keresek, mert abból nincs arctic p széria csak f, az meg kaki. Most dolgozom, este bővebben.
-
L4D1K
őstag
Kifutottam a szerkesztésből.
Szóval, ehelyett a csoda helyett tudnátok ajánlani más megoldoldást? Közvetlenül egy alumínium bordára van ráfogatva. A 2-pines megoldás gondolom annyit tesz h föld és fázis, magyarán nem szabályozza a hűtő a ventilátort, csak hőmérséklet függvényében ki/be kapcsolja.
-
chopin42
addikt
Ha ez 240v-os ipari ventilátor, akkor itt nem valószínű, hogy tudunk tanácsot adni (bár a specifikációk alapján inkább 110v körül van: 110(v)x0,45(a)=49,5w. Ha ez a komplett hűtés, és nem csak a ventilátor, akkor kérlek nézd meg, mi való bele, 12v-os-e, kell-e forrasztani, stb (csak találgatok
). -
L4D1K
őstag
Sziasztok.
Érdeklődnék, nem egészen témába illően, hogy Dunavox borhűtőben cserélt e már valaki ventilátort?
A leírásban látom, hogy Peltier elem alapú a hűtés. Gyárilag 50W(0.45A) teljesítményt vesz fel hálózatról.
A gyári 38dB is magas érték szerintem, de az, hogy most 2.5m ülve a nappaliban is zavaró hangja van, már kimondottan bosszantó.
Mindjárt beletúrok, addig esetleg ha van valakinek tapasztalata, várom.
-
chopin42
addikt
válasz
cybermage
üzenetére
Ház: szuper választás!
Ventik: pure wings 3, egész jó airflow venti, próba után cseréld, ha nem jó. Asszem 3 van hozzá, kettő előre, egy hátra, és nem is kell venned bele semmit. Dc vezérlés nem gond, csak ha a minimum fordulat túl sok, vagy a lap nem engedi nagyon levinni, esetleg a venitk nem indulnak 6-7 volt alatt, akkor lehet cserén gondolkodni.
Cougar ventik: nincs velük tapasztalatom, de közepesnél nem hinném, hogy jobbak, a világítás meg konkrétan 0 forintot ér (nekem). Több zaj árán főleg nem! A házban van rgb, elég ízléses, szóval ha nem akarsz világítós köröket nézegetni a rácson keresztül, akkor hanyagold
Alaplapi rgb syncek: minden gyártónak van saját, saját fos szoftverrel amit igényelnek. Elvileg a lapon lévő csatlakozó számít, hogy 12v/4 tű, vagy 5v/3 tű. Illetve a beépítettszarokrgb-k nem biztos hogy működnek, pl msi lap "mystic light"+ asus "rogsztrix gpu aura sync", de talán ez sem gond, főleg, ha mindegyik sajátszarjátszoftverét felteszi az ember.
Röviden ennyi
Bestbuy nem grb venti: Arctic p12/p14 pwm pst.
Tűrhető rgb venti: Wing boost 3 argb.
Árban ég és föld. -
cybermage
csendes tag
Sziasztok, új számítógépház vásárlása elött állok. Ezt választottam: PURE BASE 500DX
A kérdés az lenne, hogy vannak benne pre-installed ventik, de amint latom nem PWM-esek. Érdemes ezeket PWM-esre cserélni? Illetve ha mar cserélek, nagyon tetszek a Cougar ventik. Van valakinek tapasztalata velük? Szeretnem, ha azért csendes lenne a ház. Kis zajt bevallalok a színes ventik miatt, de ha nagyon megnőne a zaj szint az mar nem erne meg.
Illetve meg1 kérdés: Mik ezek az alaplapi RGB sync-ek? Latom minden gyártónak van sajatja... MSI, ASUS, ASRock... -
abdulka1
őstag
Elől hol van abban porszűrő? Csak a mesh előlap funkcionál szűrőként a ventilátorok előtt, vagy van más is?

De ha így van mint az enyémben(kép), akkor csak belülre rakhatod ha nem veszed ki a szűrőt. Ha viszont kiveszed, és kívülre rakod a ventilátorokat akkor a zárt előlap nagyban akadályozza a légáramlást mert szinte semmi hézag nem marad a kettő között. -
ates2
senior tag
felmerült bennem,hogy sok embernél látom,hogy az első ventik belül vannak a rácson és nem kívül,hogy jobb használni őket ? vagy mindegy ?
-
betyarr
veterán
sziasztok!
[link] ebbe a házba kellene az eredetileg benne lévő 12 centis házventi helyére egy nagyon halk és nagyon hatásos venti úgy 3-4k-ig.
a táp ez lesz: [link] a cpu venti pedig ez: [link] hdd nem lesz benne,tehát a csend eléggé fő szempont.
hogy 3 vagy 4 tűs legyen,azt nem is tudom.talán a 3 tűs jobb lenne.a lap 4 tűs,de felismeri ha 3 tűs van rádugva. -
Maxell014
senior tag
válasz
chopin42
üzenetére
Szia!
3.án megjött a gépház a ventilátorokkal. Annyi módosítás lett, hogy Phanteks Eclipse p500a ház lett a Fractal Design Meshify C helyett. Előre beleraktam a kettő Arctic P14-et befelé fújóra a két gyári Phanteks venti pedig ment hátra kifelé fújóra a megbeszéltek szerint. Jó lett minden, a hőfokok is tetszenek, viszont a két gyári venti hangja már nem annyira, jelentősen hangosabbak vagy rosszabb hangjuk van mint a P14 ventiknek mondjuk az állapotuk sem tetszett annyira olyan mintha "össze lennének verve". Ugyan úgy kettő P14-et rakjak hátra kifújóra vagy be quiet! -et vagy van más ?? -
kerdani
csendes tag
válasz
abdulka1
üzenetére
De ad lehetőséget viszont a minimum az 40%, annak a hangja már zavaró ezért szeretném átkötni. Gigabyte z390 ud lapom van, 3db system fan csatlakozóval(4pines) és bioson belül a gpu hőmérsékletét is ki tudom választani. Esetleg magyar oldalon nem tudsz ilyen adaptert? Nem szeretnék heteket várni rá.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
kerdani
üzenetére
A problemam hasonlo volt 1050TI karival, csak ott meg tul alacsony volt a fordulat es nagyon melegedett. MSI afterburner programmal vagy az en esetemben Asus tweak programmal sajat ventillatorprofilt tudsz letrehozni, amilyet szeretnel. Beallitod, hogy milyen homersekleten, mekkora sebesseggel porogjon es kesz.
-
abdulka1
őstag
-
kerdani
csendes tag
Sziasztok, van egy msi ventus 1660ti kártyam. Érdeklödni szeretnék hogy lehet-e valamit kezdeni a hűtéssel, mert fix 40%on pörög. Játek közben nem zavar mert fülesben nem hallom viszont minden más esetben feleslegesen pörög és hangos is ... Gondolkoztam azon hogy a venti 4pines csatlakozóját átkötni az alaplapra, nemtudom így tudnám-e vezérelni. Illetve sehol nem találok olyan kicsi átalakítót. Valakinek esetleg valami ötlet? Terhelés nélkül 40fok körül mozog a hőmérséklet venti nélkül.
-
chopin42
addikt
Ha a hűtés miatt keresel ventit, és nem a világítás miatt akkor ezeket vedd: Arctic p14 pst, Arctic p14 pst 5 pack.
-
nyozo
aktív tag
Sziasztok!
Jelenleg 3db ilyen van ebből elől, és 1db ilyen van hátul, ezeket szeretném lecserélni legfontosabb szempontok, hogy hatásosabbak legyenek mint a mostaniak illetve ne legyenek ezeknél sokkal hangosabbak se. Őket néztem előre 1 2 hátra pedig ezt: 1 Mi a véleményetek a régiekhez képest jobb lenne a hűtésük?
-
Jack Oneill
veterán
válasz
abdulka1
üzenetére
1800 rpm es nem hangosabb, mint a korabbi ventik. Szerintem egesz halk cucc ez az Arctic. Majd ha lesz idom, akkor rakotom az 5V kabelre es megnezem, ugy milyen. De a regi venti 5V-rol ment elol es semmi hatasfoka nem volt.
Poenbol kiprobaltam a 3. Ventit is oldalra, de akkor mar zavaroan hangos volt es nem is volt jo a homerseklet, mert megkavarta a termeszetes aramlast. -
abdulka1
őstag
válasz
Jack Oneill
üzenetére
A hangjuk nem nagyon zavaró?
-
chopin42
addikt
válasz
krisz77
üzenetére
A helyzet a következő: az rgb világítás egy ventiben pénzbe kerül, és szerintem semmi keresnivalója nincs. Emellett a gyártók többsége a keretbe rakja, ami a lapátméretet csökkenti és a légszállításból vesz el. Ezt lehet magasabb fordulattal kompenzálni, de attól meg hangosabb lesz. Nem nagy különbségek, de ha összeadom a drágább+hangosabb/kevesebb levegő kombót, az nem egy bestbuy cucc.
Vannak olyan ventik, amiknél a belső rész világít, a motorban van a led. Itt gyakran silányabb a világítás minősége, de legalább a keret nem vastag, ami a lapátok beáldozásával jár.
Ezek miatt nem vagyok egy nagy ledes venti rajongó. De okkal. Az említett dolgok jobb minőségű ventik esetén +2-3k költséget eredményeznek.
Ami ajánlható, mert nem rossz, az a már említett Wing Boost 3 argb széria 6,5k, amihez 5 voltos 3 pines rgb csati kell a lapra vagy a 3-as pack 20k-ért, amihez adnak vezérlőt.
Ami még jó lehet, az a Kaze Flex rgb, dc változat 3-4k, pwm 5k körül van. Ez 4 pines 12 voltos rgb-t használ.
Illetve még talán ez: PHANTEKS SK PWM D-RGB 3 pack. 5 voltos 3 pines rgb ez is, 15 k.
Ez alatt vagy a légszállítás lesz szar, vagy zaj lesz túl sok, vagy mind a kettő. Az általam említett arctic pedig jobb, mint a sokak által elismert noiseblocker eloop b12ps, árban legalábbis negyed annyi, és egy kutya, szélesebb rpm vezérléssel.
Ha tudsz várni, decemberben jön az arctic rgb sorozata, ha olyan jó lesz, mint a sima, és nem száll el az ár 3-4k fölé, akkor az lesz a bestbuy rgb venti. -
chopin42
addikt
válasz
krisz77
üzenetére
Mármint linkelés alatt arra gondolsz, hogy illesszem be őket egyesével, és keressek rájuk?
Tessék:
Corsair AF 120 W 3 pack (CO-9050082/3/4-WW) Sima dc ventik, Corsair árához képest olcsók, azok amúgy sem a legjobb ventik, finoman szólva...Semmi kimagasló, világít, közepes, legjobb esetben is, tesztet nemigen találni róluk.
Cooler Master MasterFan MF121L RGB 120x25mm (R4-C1DS-12FC-R2) Olcsó rgb venti, dc ez is, plusz elvileg 12v rgb csatija van. Talán vállalható.
Cooler Master MegaFlow 20 LED (R4-LUS-07A) Ez 20 centis, a többi meg 12 centis. Mindegy, vagy nem nézted?
Deepcool WIND BLADELED 120mm (DPFLEDWB120) Találtam ról a 1 értékelést: nem halk. Ára alapján egy silány cucc, ami hűtésre nem jó, max világítani. És nem, nem az ára a baj, hanem amit ezért ránézésre nyújt: egypálcás "valami".
Cooler Master SickleFlow 120x120x25mm 2000rpm (R4-L2R-20AC-GP) ÁK értékelésekben megvan a válasz...
ID-COOLING SF-12025-RGB 120mm Ez nem tudom pontosan hogy az-e, amint linketlem, de a világításról azt írták egy tesztben, hogy nem jó, másban pedig gyenge/közepes.
Thermaltake Riing 12 LED 120x120x25mm 1500rpm (CL-F038-PL12) Világítani jó, hűteni közepes.
Igazából mindegyikkel az a baj, hogy egy Arctic p12 pst lemossa őket zaj-teljesítményben, ár-teljesítményben, meg úgy egyáltalán mindenben is. Mármint ha hűteni kell. Világítani persze nem tud, így ha az a cél, veheted bármelyik másikat is amelyik tetszik, van sok szép világítós videó a legtöbbről.
Tényleg ennyire kell a led? -
abdulka1
őstag
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Kár, hogy előre csak egyet lehet berakni, de én nem tennék, csak ha a hőmérsékletek indokolják. A legtöbb esetben elegendő az elől be hátul ki felállás.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
abdulka1
üzenetére
Halas koszonet ujfent.. Mar biztos idegesito lehetek, de meg kerdeznek. A haz ez lenne. [link]
Ventik bemt vannak, de egyszeruen dilemmazok, hogyan lenne jobb. Latom, hogy oldalra is lehet helyezni ventit. Nekem most elol van, ami sziv kintrol befele es hatul van, ami sziv belulrol kifele. Erdemes oldalra tenni egyet, ami mondjuk a vga fele fujna a levegot, vagy ez mar teljesen felesleges? -
abdulka1
őstag
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Szia!
Ha 3 pines akkor eleve nem is lenne jó hozzá a PWM-es ventilátor, fizikailag sem tudnád rádugni.
A 12V-os ágakon max fordulaton fognak pörögni, míg az 5V-os ágra kötöttek, az alacsonyabb feszültséghez tartozó csökkent fordulaton. -
Sziasztok!
Milyen 180as venti kapható? Vízhűtéshez kellene, felfogatásnál a furattáv 165mm.
-
Jack Oneill
veterán
Sziasztok!
Meg egy utolso kerdes a multkori kabeles dologhoz. Kaptam egy kabelt, ami molex es 4x3pines elosztasa van. Ez nekem jo lenne, de a ventim nem pwm venti. Ezzel sem lenne baj, viszont a 4db 3pines csatibol 2 db 12V es 2db5V. Ez mit jelent? Lasabban fog porogni az 5V csatlakozason, vagy csak annyi, hogy az kepes leszabalyozni, ha eppen pwm ventit rakok ra? Tehat leegyszeruseitve azon is tud 12V aramot leadni es rendesen porgetni a ventit? -
krisz77
tag
válasz
chopin42
üzenetére
Corsair AF 120 W 3 pack (CO-9050082/3/4-WW)
Cooler Master MasterFan MF121L RGB 120x25mm (R4-C1DS-12FC-R2)
Cooler Master MegaFlow 20 LED (R4-LUS-07A)
Deepcool WIND BLADELED 120mm (DPFLEDWB120)
Cooler Master SickleFlow 120x120x25mm 2000rpm (R4-L2R-20AC-GP)
ID-COOLING SF-12025-RGB 120mm
Thermaltake Riing 12 LED 120x120x25mm 1500rpm (CL-F038-PL12) -
krisz77
tag
akinek van ilyen vagy ismeri ezt a fajtát SilentiumPC HP 120 Corona RGB SPC195 120mm várom a véleményét
-
chopin42
addikt
válasz
krisz77
üzenetére
Szerintem szar lehet, itt is beáldozzák a lapátméretet a keret miatt, ami világít. Emellett volt SilentiumPc ventim, nem épp a legcsendesebb darab volt. Valamint ha abból indulok ki, hogy a
jótűrhető rgb venti 6k, és itt adnak 3 db-ot 11k-ért, nem lehet valami szuper. Bár simán lehet, hogy tévedek, ha neked szimpatikus, akkor próbáld ki, ha elégedett leszel vele, simán jó lehet. Mindenesetre én nem venném magamnak. -
krisz77
tag
sziasztok valaki tudna olyan ventilátort ajánlani ami 12 centis ledes és ami nem silány minőségű nem túl drágán ?
-
abdulka1
őstag
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Abban a 4 pines csatlakozóban amit a lapra köthetsz, nincs benne az a szál amin a delej érkezik. Ezért van a külön tápcsatlakozó.
-
abdulka1
őstag
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Az nem jó a 3 pines ventilátorokhoz, mert közvetlenül a tápról jön a fix 12V, és ez miatt folyamatosan max fordulaton pörögnének.
Ez a kábel, csak a 4 pines, PWM vezérlésű ventilátorokhoz jó.Esetleg az aliról töredék áron beszerezhető, ha nem azonnal kell.
-
abdulka1
őstag
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Nem. DC vagy PWM közül választhatsz (elvileg).
3 pines ventilátornál a DC-t kell beállítani.Szerk: Most nézek képeket a neten, de sajna nem ennyire kifinomult a lap beállítása. Állítsd be manual-ra, és telepítsd fel az AISuite programot a vezérléshez. Megtalálod a lapod támogatási oldalán.
-
abdulka1
őstag
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Szia!
Van egy 4 pines CHA_FAN hibrid csatlakozó a lapodon, oda elosztóval köthetsz 3 ventilátort, az még bőven belefér az 1A terhelésbe. Csak az UEFI-ben állítsd be a vezérlés módját. -
-
chopin42
addikt
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Minek akarsz molxeről vezérelni ventit?
AZ alaplapodon nincs 3 pines csatid? Ha van, arra vegyél 4 pines pwm elosztót, az jó a 3 pines ventikhez is, mivel a 4. pin a pwm jel, ami a 3-nál nincs. -
tasiadam
veterán
Megrendeltem a LC power LC CC 95-re az alpenfohn ben nevis ventit. Le kene tesztelni hogy mennyit javit ez, csak az a baj h olyan gyenge az i5 6400 h a 2 hocsovel sem lesz meleg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- LianLi SL120 Infinity Wireless és CL 120 Wireless fekete/fehér és RVS/Normal Blade eladó
- 3Db Corsair ICUE 120MM 4-Pin PWM RGB Ventilátor White 31-006669
- Lian Li UNI FAN TL Wireless ventilátor, ARGB, PWM, 3 darab - 120 mm, fekete (12TL1W3B)
- Ventilátorok 120/140mm és modding termékek kitűnő árakon! Mennyiségi kedvezmény!
- Lian Li Uni Fan TL ventilátorok --- (Update 04.19.)
- Eladó Vivo Y19S 6/128GB fehér / 12 hónap jótállás
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 8-12. gen. 12-15"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Normál állapotú Galaxy S25 DS 256GB Navy Blue
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest