- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dolby
senior tag
Nos nekem a középpályám úgy ahogy már rendben van (1 földöntúli és 2 titáni), most nevelem az utódokat, és akkor eladom a mostaniakat 24-25 éves korukban. Egyetlen bajom hogy specek és kiegjeik még nincsenek, ezért is kell utánpótlást nevelni.
Amúgy én pontosan azt gondoltam mint te zsolli, hogy átadással edzek kiegészítőt a meglévő közepeknek csatárpalántákkal együtt, de egyenlőre nem vitt rá a lélek. De lassan mindenképpen javítanom kell vagy a támadósoron szélekre tolva vagy védelmen.Amúgy a cikkek valóban nem a mostani rendszerhez íródtak, de az alap logikát szerintem jól meg lehet érteni belőle ha a pontos statisztikák nem is stimmelnek :-)
Egyébként jsz edzésnél mindenkinek tudom ajánlani hogy egy-két 19-20 éves megfelelő speces szélsőjátékost ha vesztek, 22 éves korig szépen edzhető és általában szép haszonnal továbbadható. Ráadásul a szélsőtámadáshoz egy nagyszerű-ragyogó szélső jócskán hozzáad...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged