Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- weiss: Autó költségek
- Personal notes '12
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2026
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gonosz15
aktív tag
válasz
Patrick
üzenetére
Szerintem is. Igazából most majd szélsőket akarok venni, ott még "gyengének" érzem magam.. Kapus és csatár poszton jól elvagyok, KP rendben lesz, szélsőket erősíteni kell és az egyik védőmet le kell cserélnem majd, egy kicsit skillesebbre. Am a fizetésekkel nincs bajom, rendesen szokott jönni meccs bevétel
Meg ifiket is tudok eladni ha nagyon kell. Most védést eddzek, mire a kapusom 18 lesz, addigra ragyogó lesz, nem egészen 20 éves korára pedig Földöntúli
Szerintem utána megválok tőle, nekem ennyire skilles kapust fenntartani luxus lesz majd 
Új hozzászólás Aktív témák

- Linux felhasználók OFF topikja
- Gitáros topic
- Fotók, videók mobillal
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- Poco F7 12/512
- iPhone 14 Pro / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (205A)
- iPhone 14 Pro / 256GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (207A)
- iPhone 14 Pro Max / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (209A)
- Feliks Audio Echo csöves fejhallgató-erősítő / előerősítő több fajta prémium NOS csővel
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- Honor Magic 4 Pro 512GB,Újszerű,Dobobzaval,12 hónap garanciával
- Playstation 4 Slim 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Meg ifiket is tudok eladni ha nagyon kell. Most védést eddzek, mire a kapusom 18 lesz, addigra ragyogó lesz, nem egészen 20 éves korára pedig Földöntúli
Szerintem utána megválok tőle, nekem ennyire skilles kapust fenntartani luxus lesz majd