- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolli
addikt
Sziasztok!
A HT-n most lehetőség adódott a lehető leggyorsabb 4 csapatos ifiligák cserélgetésére. Akiket érdekel, annak elküldöm játékon belül a cikk linkjét, és abban található egy regisztrációs oldal.
A lényege, hogy a jelentkezők közül összeállítanak 4 olyan embert, akinek a legközelebb van egymáshoz a jelenlegi ligájának az utolsó meccse. Nem vagyok benne biztos (most nincs előttem, fejből tolom a sódert), de az egyikük lesz a liga adminisztrátora. Amint lement a 6 meccs, a maradék 3 főből az egyik lesz egy frissen nyitottnak az adminisztrátora, és ugyanazok a tagok mennek vele, így talán ha 1-2 napot kell csak várni.
Ha érdekel, írj ide, és játékon belül, pm-ben lököm a vakert (linket)
Zs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Milyen notebookot vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- LED világítás a lakásban
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- OLED TV topic
- Synology NAS
- EAFC 25
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged