- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolli
addikt
válasz
plus44 #10125 üzenetére
Oké Dávid
Én Zsolt vagyokElőször is elnézésedet kérem, teljesen kész vagyok
Meg voltam róla győződve, hogy VII-es ligában vagy
SorryVehetsz akkor egy olyat, akiből később edző lesz, de próbálj olyat venni, aki igen erősen hasznára van a srácaidnak a képességeivel is. Ehhez az kell, hogy kipécézel pár olyan csapatot a ligádban, akikkel a köv. szezonban harcoltok a kieső helyért (ügye a feljutókat nem tudhatod, milyenek lesznek), és olyan poszton erősítesz, hogy avval növeld ellenük az esélyeidet.
Zs
Ui.: b@sszus, így benézni az osztályt
Nagyon ciki
Jaaaa, igen, az uccsót fogadd el. Én is csak ma délután hívtam fel Őket, mert tegnap este korán feküdtem, ma meg hajnalban keltem, mentem melózni. Nekem ilyet hozott utolsónak:
"Nos, Corvinius Preuss 15 éves, és amit láttam a játékából, az nagyon is biztató.Ez a játékos jelenleg csapnivaló szintű Gólszerzés képességgel rendelkezik. Ha fejlesztjük Játékszervezés képességét, rövid időn belül csapnivaló szintre is léphet! "
Lehet, ez is kapus
Nem tudom, meglátjuk, de legalább 15 éves. Beteszem ide-oda, hátha.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kés topik
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Gumi és felni topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- ASUS Z97-AR - i5 4670 - 8GB DDR3 - 120GB SSD - 500GB HDD
- AAM számla - Mini PC / SFF / MT / TWR - Brand gépek - HP / DELL / Lenovo - több db, 1 év garancia
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest