Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség 3. Végszó.
Új hozzászólás Aktív témák
-
EGOKA
tag
Most olvastam egy interjút Joval. Mit nem mondja igen érdekes volt. Az a minimum, hogy egyszer sem a feltett kérdésre válaszolt, de igazából arra se mindig jöttem rá, hogy mégis honnan szedte azt, amit végül mondott.
A magányról, a halálról meg a lélekről beszélgettek, de nekem kicsit úgy tűnt, mintha túl szofisztikált akart volna lenni, aztán lett belőle az, ami. Vagyis egy jó hosszú semmitmondó szöveg.

Nem akarom bántani, de azt hiszem erre szokták azt mondani, h aki nem tud arabusul, ne beszéljen arabusul.

Szeretem, meg tisztelem a munkáját, de ne akarjon senki sem (még egy nagyon gazdag és befolyásos írónő sem) többnek látszani, mint ami/ többnek lenni, mint aki.
(Sokan mondják, h tanító jellegű a sorozat. Vessetek meg, de szerintem az már rég rossz, amikor a gyerek a jót nem a szüleitől tanulja. Vagy a LOTR is egy oktatómű? Akkor bocsi, visszszívtam.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen TV-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- BestBuy topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- DJI FPV Racer drón
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro M1 Max 14" 2021, 32GB RAM/512GBSSD/Liquid Retina XDR/magyar bill.
- Eladó RTX 3070 ti / i5 8600K / 16GB DDR4 / 500GB NVME SSD
- Asus Dual RTX 4070 SUPER EVO + FirstShop garancia 2027.04.09-ig
- Eladó GARANCIÁLIS Asus ROG Astral Nvidia Geforce RTX 5080 OC 16gb
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIJÓÓÓ!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest