Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petike168
aktív tag
Egy remek hír!
Heyman megerősítette a hírt, miszerint a Főnix Rendjét a tengeren túlon is forgatják majd
A Félvér Herceg producere mondta: Megvizsgálunk minden lehetőséget, hogy megtaláljuk a legjobb helyszínt, ahol elkészíthetjük a filmet. Nagy Britanniában és a világ különböző tájain szemlélődünk.
Forgatás kelet-európában?
Remek építményeivel, illetve adózás tekintetében is kevesebb pénzt követelő Cseh Köztársaság és más Európai országok, mint Magyarország és Románia kezdenek egyre szimpatikusabb helyszínnek számítani azon filmkészítők számára, akik kiszorultak Nagy-Britanniából, a font erőssége miatt.
Az ötödik film forgatásának a kezdetét a következő év elejére tűzték ki.
Jó lenne ha tényleg itt MAgyarországon forgatnák
-
Caesarion
aktív tag
válasz
Caesarion
üzenetére
Kiegészítés: mert éjszaka még nagyon éjszaka volt s lemaradt hogy a varázst Féregfark hajtotta végre, elvégre neki volt fizikai kiterjedése, igazi teste, így a varázsokat rajta keresztül tudta csak érvényesíteni Voldi. Testetöltött, kapott talárt meg pálcát. Az meg hogy most a sajtó (meg a család) mit mond, ki ölte meg Cedricet asszem érthető, mégiscsak nagyobb a tisztelet és együttérzés, mintha az szerepelne hogy: ''...egy Féregfark nevezetű, egyébként Makesz névre is hallgató, patkány-animágus ölte meg az ifjú.... ''
-
Caesarion
aktív tag
válasz
Don Vittorio
üzenetére
''Harry ott feküdt a hátán, a szemét sem bírta kinyitni, és úgy érezte, menten kettéhasad a feje az eszelős fájdalomtól. Aztán valahol messze a magasban egy éles, fagyos hang így szólt:
– Öld meg a másikat.
Suhintás hallatszott, majd egy másik hang belevisította az éjszakába:
– Adava Kedavra!
Zöld villanás hatolt át Harry csukott szemhéján, aztán valami súlyosan puffant mellette''
Ergo szeretném ezzel is vizualizálni, hogy valóban Féregfark ölte meg Cedric-et, Voldemorth parancsára, csak azért, mert nem volt a kölyökre szükség. Arról nem volt szó hogy a zsupszkulcs-TrimágusKupát ős is megérinti.
Harry élve kellett addig, amig el nem végzik Voldemorth nagyúr újjá-születésnapi zsúrpartyját. Ezt követően jött a Halálfaló gyűlés, létszámellenőrzéssel egybekötve. Harry közben a padlón figyel mint a moziban. Tudodki ikerek története után Crusius átokkal kicsit kínozza Harryt, majd pálcáját visszaadva kényszerítette hgoy bárbajozni álljon le vele.Később kviddicsreflexeknek köszönhetően beugrott Voldemorth apjának sírköve mögé ami megvédte egy Cruciustól. Mikor onnan kiugrott, Voldemort résen volt. s mikor Harry Capitulatus!-t kiáltott, ő is elordította magát hogy'' Adava Kedavra!''. Na itt a két varázslat összegabalyodott, s végül Cedric szelleme(?) kibújt a Voldi pálcájából, majd jött a szellem-riporter s Harry szülei, akik a varázsgomolyag elszakadása után feltartották Voldemorthot hogy Harry zsupszkulcsKupával visszamehessen Roxfortba.
Tömbösítve a zanzásított történetet: Féregfark ölte meg szándékosan Cedricet mert felesleges elem volt, Voldemorth parancsára. Egyébiránt az Adava Kedavra nem ''nehéz'' átok, hanem tiltott. Voldemort saját maga szórakozott Harryvel, de ráfaragott.
ha ezt szóvban mondom és boszorkány/varázsló hallgatja, akkor a sok ''Voldemorth'' emlegetéstől már keresztbe állna a szeme.
-
Don Vittorio
őstag
Az a kérdés már felmerült, hogy a 4. rész végén, hogy van az, hogy Féregfark megöli Cedricet - hiszen Voldemort mondja neki: a másikat öld meg!, aztán meg mégis Voldemort pálcájából jön elő Cedric sz ominózud összeakaszkodásnál. Illetve, hogy miért úgy emlegetik Cedric halálát, hogy Voldemort ölte meg, miközben Féregfark volt? Vagy ez most hogy van? Mert azt nem hiszem, hogy Féregfark szólította volna föl Voldemortot, hogy ''a másikat'' ölje meg. Hm?

-
Caesarion
aktív tag
válasz
neduddgi
üzenetére
a helyesírás miatt már én is szóltam neki, de ha van is füle botja, nem mozgatta meg.
Mellesleg a Dem.tojás nem túl sérülékeny? elvégre azt meg is kéne védeni hogy kifejtse a hatását, no meg jópár kéne belőle ... egyébként jó hogy mondod majd folytatom a történetet, csak mostanában örülök a szabadidőmnek, itt meg nem visongott senkihogy hiányozna, így elfeledkeztem róla... -
Caesarion
aktív tag
válasz
barbikenje
üzenetére
Myamoto Muszasi-ról még nem hallottam...
Szerintem meghagyják a mostani színészeket, mert elég nagy érvágás volna ha lecserélnék... pl. a reszkessetek betörők sztárja mikor kiöregedett ( Mcally Kalkin vagy ki) le lett cserélve a kis gombafrizurás kölyökre s így már nekem nem tetszett a film... -
mayerlaci
senior tag
válasz
barbikenje
üzenetére
Hát nekem se lenne szimpatikus ha más szereplőket látnák az 5. 6. 7. filmben.
Ugy tudom Daniel,Rupert,Emma már aláirták a szerződést az 5. filmre. -
barbikenje
aktív tag
Üdv!
Először is:
A Harry Potter remek olvasmány és mese egyben, még a legelvakultabb ellenzőit is lenyűgözte a könyv, amikor a kezükbe vették, és ez nem az oviban történt, hanem egy munkahelyen, az ellenzők pedig a középkorú népek közül kerültek ki...
Nálam például jól elférnek Myamoto Muszasi története, Stephen King remekművei, Clive Barker darabjai, H.G Wells klasszikusai, Edgar Allen Poe, Howard Philip Lovecraft, és a Harry Potter öt kötete: eleddig egyik sem lázadt fel.
Másodszor: ez egy kérdés... ti mit gondoltok az eddigi filmek főszereplőinek későbbi sorsáról? Már tökre megszoktam a képüket, most meg le kell róluk mondani... ilyenkor eszembe jutnak az amcsi tinisorozatok, ahol lassan negyven évesen is lehetsz még tinisztárként elkönyvelve (Winona Ryder például, az örök kislány...). Szóval szerintem tök símán eljátszhatnák a mostani szereplők az összes részt. Gondoljatok bele, mivé lett volna a sw, ha George Lucas kipaterolta volna Harrison Fordot, vagy Mark Hamill-t, csak mert nem elég fiatalosak, vagy valami ilyesmi... -
-
Caesarion
aktív tag
Eddigi ismereteim szerint konkrét ellenátok nincs az Adava Kedavra-ra, mindössze 3 lehetőséged van:
(1) elég magas sűrűségű tereptárgy a varázslat és a célpont közé pl. szobor.
(2) Transportus veno: Sikeres elvégzésekor egy olyan helyen tűnhetünk fel párbaj közben, amire ellenfelünk nem számít, például az illető háta mögött. Sajnos ez nem mindenütt alkalmazható. Csak olyan helyre lehet vele teleportálni, ami a varázslást végző személy látóterében van. A pálcával arra a helyre kell mutatni, ahová menni akarunk.)
(3)Descriptio: Magadat lemásolod, és ezzel megosztod az ellenfél figyelmét. A másolat teljesen ugyanolyan, és pontosan annyi átkot tud,mint te. Remekül lehet együtt használni a teleport-bűbájjal, olyan módon, hogy például, másolod magad, és ezután az ellenfeled háta mögé teleportálsz, ezzel általában a párbaj kimenetele eldőlt.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
egyébként a kérdés tetszik.. van még? -
Obi-1
őstag
-
Harrylles
aktív tag
Észrevettétek, hogy csak a 3. kötet végén nem halt meg senki? Az első végén Mógus. A második végén a Bazliliskus. A negyedik végén Cedric. Az ötödik végén nem mondom meg, hogy ki halt meg, mert van köztünk a fórumon aki még nem olvasta az ötödiket.
-
Petike168
aktív tag
Végre sikerült elolvasnom 1-4-ig a Harry Potter-t! Ezért hálás köszönet Caesarionnak

! Könyvben nekem a 4 tetszett a legjobban! Mondjuk nagyon sajnáltam Cedric-et! Bántott, hogy semmi erőfeszítés nélkül megtudták ölni!Megpróbálom valahonnan megszerezni az 5-öt is!
[Szerkesztve] -
Caesarion
aktív tag
válasz
newman2000
üzenetére
Mert pölö mostmár egyenértékű a felvételivel, és nem hinném hogy politikai körökben bárki is szívná a fogát úgy ott, mint nálunk MagyarBé.

MOD: lemaradt a smiley, nehogy sértődés legyen.
[Szerkesztve] -
Petike168
aktív tag
BAsszus! Nem engedi

-
Petike168
aktív tag
![[kép] [kép]](http://www.mezesfalas.com/pictures/ittvotamen/17.jpg)
Egy kis poén
-
mayerlaci
senior tag
Azért ez elég durva:
A tegnapi nap folyamán megjelent egy híradás arról, hogy egy német nyomdában milyen szigorított biztonsági intézkedések mellett sokszorosítják a Harry Potter és a Félvér Herceget. Ez az újságcikk a The Age c. lapból betekintést enged mindazokba az erőfeszítésekbe, melyek által meg kívánják akadályozni azt, hogy esetleges másolatok vagy egyéb hírek idő előtt kitudódjanak.
Egy munkás a GGP nyomdánál (Kelet-Németország) elmondta: ''amióta a megállapodások érvénybe léptek, mindannyian le lettünk fényképezve és szinte mindenhova csak úgy közlekedhetünk, hogy ezeknek a speciális kitűzőknek látszódniuk kell''.
''Két őr áll állandóan a könyvkötő és a nyomdagépek között. A motozások is még érvényben vannak, illetve az őrök rajtaütésszerűen, bárkit, bárhol ellenőrizhetnek. Még az iratmegsemmisítő mellett is egy őr áll, nehogy az elgépelt oldalak ne legyenek megsemmisítve''.
''A megsemmisített iratokat egy konténerben őrzik és lőfegyverrel felszerelt őrök vigyázzák akkor is, amikor elszállítják máshova kiüríteni''.
''Azt hallottuk, hogy a brit kiadó szerződésben rögzítette, hogy ha egy árva szó is kiszivárog az új könyvből a kiadás napja előtt, akkor a cégünknek 3 millió eurót kell kifizetni bírságként''. (Ez kb. 756 millió forintot jelent.)
A hangfelvevő eszközök szintén ki lettek tiltva: a vezetőség nem szeretné ugyanis, ha a munkások a regény részleteit tárgyalnák meg. Az olyan mobilokat, amelyek képrögzítésre is képesek, szintén tiltólistára tették.
Azt nem tudni, hogy mire vonatkozhatott az előző büntetési záradék, azt azonban tudni lehet, hogy hasonló biztonsági intézkedések voltak érvényben a Főnix Rendje nyomtatása alatt is (a hulladék túlzott őrzését is beleszámítva). A hírek természetesen még megerősítésre várnak. -
Caesarion
aktív tag
válasz
Tele von Zsinór
üzenetére
Számolj úgy akkor hogy Cho 17-19 éves, hozzáadva az X5-ös meg 3-4 éves, így a legrosszabb esetben is 20 jön ki,

-
Petike168
aktív tag
A negyedik könyv elején a Denemék akik meghaltak az Voldemort családja?
-
Caesarion
aktív tag
válasz
mayerlaci
üzenetére
Wow, micsoda meseszép párosítás..

kedvelem a csinos ázsiai nőket ( manga + hentai rulez
) s a kedvenc kocsim a BMW X5
mayer, ebbe igencsak beletrafáltál. 
#750 Petike168: nekem megvannak eBook-ként magyarul és angolul is (a németet még keresem szóval olyanra még nem tettem rá a mancsom), ha elég halk a géped -hogy ne zavarjon- hogy asztalra pakolva a lábad olvass a monitorról, szívesen átküldöm amelyiket csak akarod.
-
neduddgi
aktív tag
válasz
Harrylles
üzenetére
Persze, mindegyik köteten érződik, hogy Rowlin Mama úgy írta, hogy az se dobja el, aki az előzőeket nem olvasta. Néha kicsit zavaró is időnként az elhelyezett magarárazgatás, meg egyebek,... stb amikre nem lenne szükség, ha aból indulnánk ki, hogy mindenki elolvasta az előző részeket is. Én mondjuk mind az 5-öt olvastam. Na kíváncsi vagyok a 4. rész tartalmát hogyan lehetett egy filmbe bezsúfolni? Már megírtam korábban. hogy szvsz a 3. filmet is hosszabbra, ha ugyan nem 2 részesre kellett volna csinálni, a 4. - 5. rész pedig szvsz annyival hosszabb történet, hogy már csak abban lett volna szabad gondolkodni. Na mindegy. Én így gondolom, a producer ezek szerint másképp.

752: ezen a képen Cho se olyan rossz csaj, persze Hermione szebb...
[Szerkesztve] -
mayerlaci
senior tag
Cho Chang és az X5

Bővebben: link -
Petike168
aktív tag
Hogyha az első 3 könyvet nem olvastam el akkor a negyediket se fogom érteni?
-
Petike168
aktív tag
Alig várom már a filmet! Az előzetese alapján marha jó lesz!
-
mayerlaci
senior tag
1600*2330-as felbontás.
Az uj hp film hivatalos plakátka:
mayerlaci
senior tag
Itt egy kép a 4. játékbol
Petike168
aktív tag
![[kép] [kép]](http://www.dustindrorbaugh.com/Emma_Watson.jpg)
Hogy legyen valami szép is a fórumon
-
Caesarion
aktív tag
válasz
Petike168
üzenetére
Ne vedd kötöszködésnek, de miért kellett ehhez egy új hsz? a #724ben is gyönyörűen elfért volna a dolog mindössze melléírod hogy az ''ok'' a mayerlacinak szól. Ráadásul a #724es is elég -már megbocsáss- érdektelen. Annak ellenére hogy tag-rangod van, a fórumozós színvonalad még újonc-lelkesújonc magasságában leledzik, ami egyáltalán nem sértő, csak jó volna tudnod hogy amit fórumra írsz annak nyoma marad s ennek alapján ítélnek majd meg. Szvsz előbb olvasgass, s lásd hogy a többiek mikre ''fecsérlik'' a hsz-eket, s azután akciózz, mert ha sokat követnék a példádat és nem szólnának érte akkor az összes totyik felhígulna és szétforgácsolódna. Pláne amiért már a mayerlaci is szólt...
Szóval: ''Peace my friend...'' = nyugi haver, csigavér.
[Szerkesztve] -
Petike168
aktív tag
bocs! csak kiakartam próbálni!
-
Petike168
aktív tag
Na végre találtam róla jó sok képet
! Volt egy olyan is amin látszott a mellbimbója

! De nem találom a címet

-
Caesarion
aktív tag
válasz
mayerlaci
üzenetére
Chapter 5
A hangzavart egy éles kiáltás akasztotta meg, térdre kényszerítve a hangzavart s győzedelmes csöndbe a herceg kiáltott bele:
- Vola-Vola te-te ee sten-sten derya-derya -
Hangja furcsán emelkedett volt, ... s ez nem azért hangzott úgy, mert kiáltása közben közel 3 méter magasra ugrott és közel 360 fokot pördült saját tengelye körül, miközben széttárt karjai végén a kézfejeknél furcsa nikotinsárgás ragyogás jelent meg... hanem mert szinte teli torokból kiáltotta a varázst.
Hermionenak ismerősen csengett a varázs de nem tudta megmondani mi is a következménye a bűbájnak, ugyanis olyan furcsán artikulálta le a herceg a szavakat, mintha csak saját maga szavaira képezne visszhangot. Harrynek is feltűnt a dadogásszerű szóáradat, amit később annyiszor figyelhetett meg örök élményt szerezve magának, ám a varázs hatására már nem bírt rájönni... nem is volt rá szükség.
Ugyanis Harry hirtelen úgy érezte moccansi sem bír!
-Hermi..- befejezni már nem tudta, mert az ugyanilyen helyzetben lévő lány kétségbeesésében sírásra görbülő szájjal igyekezett láthatatlan szoros kötelékén fogást találni és levetni, de ez lehetetlen feladatnak tűnt, pláne hogy az érzés után pár másodpercel hihetetlen dolog történt.
Ahogy a herceg a furcsa pirulettet leírta a levegőben, ''dadogása'' hatására a sárgás ragyogás jelentek meg tenyereiben, s a levegőben ahogy a kört befejezte, úgy mintha láthatatlan köteleket rántott volna meg ugrott ki a 3 (patrónus)bűbájos tanuló a tanulói sorok közül, olyan elementáris erővel, mint a pezsgősdugó a megrázott palackból....
A hatalmas rántás mást és mást váltott ki szegény barátainkból.
....Harry a mellkasába hasító fájdalom miatt, mintha a lelkét akarnák kitépni, egy hangos és viszonylag rövid ''ááá'' kiáltással szelte át a levegőt,bal kezével a szemüvegét fenntartva, jobb kezével mellkasát markolásza még mindig hiába....
....Hermione mintegy Harry kiáltására -mivel távolabb ült a hercegtől mint Harry- kis fáziskéséssel sikította el magát arca elé kapva kezeit, kánonként szólva Harry mellett, majd miután Harry abbahagyta, egyedül sikított tovább, s haja a hiretlen szél miatt szinte integetett távoztában eddig meghitt és nyugodt ebédlői székének....
....s mindezekkel párhuzamosan, miközben ugye Harry és Hermione kánont ''énekeltek'' a meglepetéstől, harmadik félént Draco Mafloy lépett be mint szólista, s becsületére legyen szólva még akkor sem állt be a szája mikor már vége volt a rémálomnak és ott lebegtek mindannyian fél méterrel a herceg körül... Igaz, szavaiban nem sok mondanivaló volt, ugyanis káromkodni kezdett. Ebben viszont igen nagy tehetségről és képzelőerőről tett tanúbizonyságot. Érintett egy seregnyi --normális körülmények között összefüggéstelen-- témát, szókincse és fantáziája pedig igencsak meglepte Hermionét, akinek magától például sosem jutott volna eszébe, hogy egy seprűvel azt is lehet csinálni.
A herceg -továbbra is a levegőben tartva a diákokat- gyorsan szinte kapkoda meghajolt az igazgató előtt, mintha most akarná behozni az eddig elfecsérelt időt (s ez bizonyos mértékig igaz is volt) s miközben kezdett felegyenesedni, máris kezdett vastagodni, húsosodni mindkét karja (mire a 3 nebuló talpukra huppantak a sziklapadlón és nem túl illendő módon szájukat tátva és kissé hátrálva figyelték ahogy a herceg visszaváltozik sárkánnyá) a karokat követték a lábak, majd mint egy elhízás felgyorsításaként szedte magára a kilókat a herceg, miközben bőre egyre feketedett s köpenye közepe mintegy összenőve a hátával tartott ellent a szinte saját öntudattal rendelkező -és menekülni próbáló?- köpenyfüleknek, amik egyre jobban nyúltak, és nyúltak s lassan felismerhető volt egy szárny, majd mégegy...
.... a szárnyak belső vezényszót követve egyszerrre nyíltak szét hogy teljes 35 méteres fesztávolságát megmutathassa a tanári karnak, (ahol még mindig csak az igazgató állt a többiek mozzanni sem bírtak ülő helyzetükből), s fejét felszegve ott állt előttük egy --ha nem is eredeti, de-- Magyar Mennydörgősárkány...
- 4 nap múlva visszavárom őket! szólt Dumbledore, mire válaszképpen csak egy mély, torokból feltörő hörrgést hallott, ami úgy látszik megfelelő válasz volt számára mert most végre leült székére.
A sárkány hátrált egy -neki- fél lépést és előrehajolt, mintegy szabad utat mutatva a 3 tanulónak hosszan elnyúló nyakcsigolyái felé, s nem sok ellenkezést tűrve fordította feléjük fejét, szusszantva egyet a sziklapadlóra figyelmeztetve hogy a következőben tűz is lesz.
Harry éledt elsőként, oldalazva végig a sárkány szemeit figyelve a nyakhoz, várva a lehetőséget hogy esetleg egy óvatlan mozdulat miatt menekülnie kéne.. de nem rötént semmi. Harry felmászott, s a ''szörny'' hátán lévő alkar vastagságú szarvak, melyek végig húzódtak a gerinctől jobbra és balra, jó lábtámasznak bizonyultak, s a fej felé futó kisebbekbe meg pompásan bele tudott kapaszkodni. Soha nem volt még hasonló élménye, eddig a legnagyobb állat amin ült egy hipogriff volt, de ehhez foghatót még csak nem is álmodott! ha apja látná, biztos büszke lenne rá...
aztán ámbrándozásából a sárkány vonagló teste ébresztette, mintha megrázta volna magát, amire válaszképp mögüle Hermione szólalt meg ingerülten
- Mafloy ne merészelj mégegyszer tapogatni, mert különben...- eddig jutott az eszmefuttatásban, mikor a sárkány máig megmagyarázhatatlan módon szinte helyben megfordult és egy T-rex finom lépéseit utánozva kezdett el rohanni a nagy tölgyfaajtók irányába, amik jöttére kinyíltak s ő lendületet véve rugaszkodott el a küszöbtől és tárta ki szárnyait, utját folytatva a tiszta kék ég felé.
Repültek.
szerzői jog fenntartva, beleegyezésem nélkül az írás nem sokszoroítható és nem adható ki, valamint az egyedi elemek sem használhatók fel csakis saját felelőségre... jól mondom, Neduddgi? -
Caesarion
aktív tag
válasz
mayerlaci
üzenetére
Ha emlékeztem nem csal akkor Piton átállt Dumbledore oldalára, ami nagyon egyértelművé is válik, mikor a gyenge makogó Mógus proszesszornak a hátára nőtt Voldemorthtal együtt rázogatja kifelé Piton a lelkeket ( oké, az csak egy púp, de az adja a parancsot Mógusnak), és követeli hogy ..öö hogy maradjon veszteg naa... ja és mindezt HarryP végighallgatja.
szvsz Dumbledore megmentette Pitont egy sötét varázsat elől amit teszem azt Voldi akart ráengedni vmi elszúrt ügylet miatt...de ez csak szerény vélemény.
A 3.-dik részben úúúgy sajnáltam az animágusok elbaromkodását!!
Felháborító! Sirius egy korcs kutya (TapMancs), mikor a könyv alapján én egy nagy fenevadnak képzeltem el ( ő és Ágas feladata a vérfarkas megfékezése de ez a horpadt oldalú kutya, wáháá
) ), de legalább egy embernagyságúnak, a vérfarkas (HoldSáp) olyan nyüzüge volt hogy majd leestem a székről a röhögőgörcs miatt, Makeszről már nem is szólok... az egyetlen jól megoldott animágusi mutatvány McGallagony macskává traszformálása volt és slussz.
De a Dementorok királyak.. ahogy beúsznak a kviddics buli közepére...úúúú
-
-
neduddgi
aktív tag
válasz
Petike168
üzenetére
Kiderül, hogy Piton is a halálfalók közé tartozot, de már nem, + a tűz serlegében is lesz 2 db ex-halálfaló. Érdekes Piton szerepe, mert Dumbledore mégis 100%-osan megbízik benne, és a tűz serlegében is a végén derül ki a sok szemétkedése közben végig Pottert életét akarta megvédeni, mint annak idején, amikor az első részben is, amikor ellenvarázslattal akadályozta meg, hogy HP leessen a megvadult seprűről.

-
neduddgi
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Alkoholista nevelde
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Építő/felújító topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- AOC G24G1 140Hz 24" Ívelt hibátlan állapot
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / 100%-os akkumulátor / 12 hónap jótállással
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

!
! NEm túl nagy sikerrel

mayer, ebbe igencsak beletrafáltál.
nagyon helyén való volt. Hermione nagyon bájos, kedves, stb igazán szép lány. Nekem is ez a véleményem, bár én már túlkoros vagyok hozzá, és ezért lemondtam róla a javatokra.
legalább írtad volna utána hogy ''mi.a.f4szé.nem'' vagy mire cserélnéd... de nicns harag. Csak felcukkoltam magam.
epekedve várom építő jellegű kritikád ''folytatását'',