Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Kalandor: Trust GXT929 HELOX egér (feat Cooler Master MM710)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
homerhamm
veterán
-
homerhamm
veterán
Mi a véleményetek a sorozatról?
-
Elemental
addikt
Hajrá Harry Potter!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Ha van valakinek angol kiadású HP kötete, és megválna tőle, keressen meg.
-
-
EGOKA
tag
Őszintén, mi valóban Harry Potteres hír van mostanában?
Talán még a Fantastic Beasts lehetett volna téma, de az csak kvázi HP.
Amúgy, ha arról akarsz értekezni, szerintem egész jól megcsinálták. Tetszett, hogy végre nem Angliában játszódik (meg nem is napjainkban), de kellően varázslatos.
-
Kár, hogy nem pörög a topik.

-
olloczky
senior tag
basszus 10 évvel ezelőtti kommentre válaszolok
most találtam rá erre a topicra, és beleolvasgattam 
"Szerintem igazából az ötödik könyv volt meglepően lanyha, bár a hatodikban meg jóformán nem is hallani Voldemort ténykedéséről. A horcrux téma mindenesetre izgalmas volt, de én többet vártam Harry mágusi fejlődéséről. Lupin, James, Sirious animágusok lettek a Roxfortban teljesen egyedül, ehhez képest Harry nem nagyon produkál semmit." - Harry úgy fejlődik, mint minden átlagos varázslótanonc. Ő egyáltalán nem szupertehetséges vagy okos. Megkockáztatom, hogy ő szerintem nem is tudna animágus lenni. Ő azért lett a fiú aki túlélte, mert az anyai szeretet megvédte. Annyi, hogy tud párszaszóul de azt meg tudjuk hogy miért
szerk.: bocs a kviddicset kifelejtettem abban tényleg tehetségesA dementorokat meg lehet ölni, vagy a patrónus csak elűzi őket? Pláne fontos, mivel szaporodnak! - a patrónus, mint a neve is sugallja, csak védelmező. Nem öli meg őket. Hogy meg lehet-e őket ölni azt nem tudom (lehet csal öregségben meghalnak
) és azt hiszem valahol volt említve a szaporodásuk, az meg gondolom a félelemből történik. -
Bad Pritt
félisten
Jézusom de régi volt ide írva...

Szóval az új könyvet itthon mikortól lehet megvenni, tudja valaki? Angolul gondoltam természetesen.
-
BMWFan
senior tag
Ki látta már a Harry Potter és a halál ereklyéi 2-t?

-
neduddgi
aktív tag

-
Dr. Romano
veterán
Még odébb van, de itt van az első előzetes a végső film(ek)ből!
(0:50 után) -
phanzetomox
őstag
nem a hirdetés helye, de egyszer kivételt tehetünk

Eladó HP sakk abc sok-sok része öcsémé volt kb a felét még nem bontottak ki, egyben és darabokban is eladó (kb 30-35 rész van meg)
ha érdekel írj privátot és megbeszéljük -
Dr. Romano
veterán
Nah... tegnap sikerült megnézzem a filmet.
Szerintem egész jó lett. Persze 2,5 órába megint nem lehetett mindent belesűríteni ami a könyvben is volt, de a fontosabb részek mind ott voltak, így viszonylag megmagyaráz mindent annak is, aki nem olvasta a könyvet.
Pici csalódást csak a film vége keltett. -
dunc
nagyúr
Sziasztok!
Egy kérdésem van.
Amikor a Pitonról kiderül hogy ő a félvér herceg, akkor van vége a játéknak? Mert utána még enged mászkálni.
-
EGOKA
tag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Nekem kicsit úgy fest, Te nem érted, h nekem mi a bajom ezzel a cikkel.
Az ok, h nem bővített, meg, hogy csak pár jelenet lesz 3d-s.
A kérdés pont arra vonatkozott volna, h melyik lenne ez a pár jelenet. De, mivel senki sem tudja, így mindegy is. (Valójában az a nagy kérdés, h megéri-e az IMAX jegy, mert azt is hallottam, h nagyon kényelmetlen tud lenni az óriás vászon miatt.)
-
EGOKA
tag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Nem, nincs benne.
Arra lennék kíváncsi, h MI az a 12 perc.
-
Dr. Romano
veterán
-
EGOKA
tag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Köszi, bár ők sem írják, h miben lesz a különbség...
-
EGOKA
tag
Ki tudja mi lesz a különbség a sima és az imax verzió között?
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Azaz...

-
Dr. Romano
veterán
válasz
TazLeacher
üzenetére
100% hogy nincs benne. A 6. könyvben tényleg megtámadtak a halálfalók egy helyszínt, de az nem volt más mint az iskola
Tehát ezen a részen (is) eltértek a könyvtől, ami nem biztos persze hogy rosszat jelent, majd látjuk... (legalább azoknak is lesz új történés, akik olvasták
)
Az Odú közelébe majd csak a 7. részbe mennek a könyv szerint (az esküvőn). -
TazLeacher
nagyúr
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Lehet én emléxem rosszúl (azért nem teganap olvastam a könyvet), de ebben 100%-ig biztos vagy? Mert nekem mintha rémlene valami....de nem biztos.
-
Dr. Romano
veterán
válasz
TazLeacher
üzenetére
Erre a részre gondoltam, mikor a halálfalók megtámadják Weasleyék házát az Odut. Na ilyen a könyvben még csak véletlenül sem fordult elő, épp ezért vagyok kíváncsi hogy mely események közé pattintják be.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Jah és remlem az "új" jelenet rendesen fog illeszkedni a filmbe...
ezzel mire gondoltál? Lemaradtam valamiről?

-
Borify Péter
aktív tag
válasz
Dr. Romano
üzenetére

-
Dr. Romano
veterán
Nemsokára érkezik a 6. film. Angliában kedden lesz a premier
Kíváncsi vagyok milyen lesz a movie változat, remélem ezúttal nem galoppoznak végig a regényen, mint a 4. és 5. részben (bár sajna a 2-2,5 órába tény hogy nem éehet úgy belepréselni egy ilyen terjedelmű regényt).
Jah és remlem az "új" jelenet rendesen fog illeszkedni a filmbe (még mindig nem értem mi a fenéért kellett azt a részt megkavarni
)Előétel gyanánt itt egy 2 perces video a filmből

-
Borify Péter
aktív tag
válasz
philoxenia
üzenetére

jah lehet ő a filmbeli 25 évesen éri el ezt a szintet
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Borify Péter
üzenetére
-
Borify Péter
aktív tag
válasz
philoxenia
üzenetére
igen,de ron már a negyedik ötödik részben úgy néz ki,mint egy 20-21 éves:S
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Borify Péter
üzenetére
Annyira talán nem, mivel a könyvekben is telik az idő. A végére a varázslók kvázi nagykorúak.
-
BITBOYS
addikt
válasz
Borify Péter
üzenetére
Nekem Hermione a kedvencem

23 July 2009 (Hungary)
-
neduddgi
aktív tag
Má' senkit nem érdekel ez a topic??

-
neduddgi
aktív tag
Hát igen, valaki írta, hogy elég belterjessé vált a főhősök szerelmi szálainak vezetése, szerintem is Luna Lovegood lehetett volna az alkalmas partner Harry számára. Ha már itt tartunk, a Hermione Ron páros sem volt igazán meggyőző...
Ha már mindenképpen be akarta tuszkolni a családba Hermionét, az ikrek közül valamelyik hihetőbb lett volna... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Szuper Akciós Ajánlat! Eredeti gyári Asus Rog és Rog Phone gamer kiegészítők új állapotban!
- Samsung S22+ 256 GB eladó (fekete)
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

most találtam rá erre a topicra, és beleolvasgattam

Hermione?

Ha már mindenképpen be akarta tuszkolni a családba Hermionét, az ikrek közül valamelyik hihetőbb lett volna...