- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Windows 11 24H2
- AMD RX6300 kisteszt
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Ebben a topikban a nápolyi , római stílusú pizza otthoni keretek közt történő sütését próbáljuk meg kivesézni, tökéletesíteni egymás tapasztalatai alapján... de azért elférnek a szép, házilag sütött kenyereink is!
Mirelit és a tepsis pizza szigorúan off!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toobee
veterán
Pont egy ilyet vettem. Te mit csinálsz ezekkel a nagy kiszerelésű paradicsomokkal? Az volt rajta 3-4 napon belül el kell fogyasztani. Lesz ezeknek bármi baja 2-3 hét hűtőzés után, ha rendesen le van fóliázva?
Szerintem vele én is beszéltem, az árlista nagyon ismerős Caputo 25 kg-os lesz, Simivel felezünk. Tény, otthonra a kilós azért kezelhetőbb, de majd megy a diszperzitesbe
Jó, hogy mondod, menni is akartam. Motoban direkt ettem egy bivalymozzarellás pizzát, hogy megnézzem, hogyan is készül. Sima, paradicsomos alap megsült, a végén pedig ment rá a bivalymozzarella. Úgy, hidegen, ahogy van, zacskóból kiszedve. Meg a végén paradicsom. Tehát mindkét feltét hideg volt, nekem ez nagyon nem jött be. Szerintem pár mp-et megérdemelt volna mindkettő a kemencében.
Új hozzászólás Aktív témák
A topokban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen széket vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen processzort vegyek?
- Februárban megjelenhet a HyperOS 2.1 nemzetközi verziója
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest