-
LOGOUT.hu
Ebben a topikban a nápolyi , római stílusú pizza otthoni keretek közt történő sütését próbáljuk meg kivesézni, tökéletesíteni egymás tapasztalatai alapján... de azért elférnek a szép, házilag sütött kenyereink is!
Mirelit és a tepsis pizza szigorúan off!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BB9360
aktív tag
Hát ez az! Az a palack jó nagy, hogy azt is még kint tároljam, ahol már a grill is szépen foglalja a helyet, majd még be is hozzam, ahol szintén nincsen hely, hát... Ez nem segíti annak elfogadását, hogy akarok venni 200k körüli összegért egy kemencét, amit jó, ha havonta egyszer használnánk... Tudom, ez is egyéni probléma.
Mert értem én, hogy ez, vagy egy Cozze (abszolút értékben) sokkal jobb, mint egy Livia, és magam szeretem a (leg)jobbat venni, de lehet, hogy az én - speciális - helyzetemre más megoldás a hasznosabb. Talán egy elektromos Lívia negyed áron jobb árérték arányú, azaz az egy sütésre/pizzára jutó költség lényegesen alacsonyabb, és nem megy annyira az élvezeti érték rovására sem.
Sajnos tényleg a legnagyobb problémám a tárolás és a használat helyigénye/helyszűke...
Új hozzászólás Aktív témák
A topokban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Windows 11
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- AliExpress tapasztalatok
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo FMC drón - 1" Hasselblad kamerával (3 akkuval)
- Teljesen újszerű szett! Philips Lumea Advanced SC1997/00 villanófényes IPL szőrtelenítő
- Worlde PANDA-61 Midi billentyűzet
- Motorola TLKR T62K walkie talkie párban
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, Care Refresh, FPV Controller, ND Filter szett