Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- mefistofeles: OTP mobilbank Persely. Jó, de nem jó.....
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
PazsitZ #4914 üzenetére
Hááát....
Egyrészt ha arra hivatkozik vereség esetén, hogy ez nem az ő szabályrendszere az a világ marhasága és full égő szerintem, ugyanis ő talalta ki a meccset és ő forszírozta. Innetől kezdve erre hivatkozni......
A lóvé az rendben van (mindenki ezzel érvel) de utána? A "népe" szemében ő egy verhetetlen hős és alaposan meg fogja tépázni a nimbuszát és hírnevét ha lenyomják. Szerintem ha itt kikap akkor a következő MMA meccse negyed gázsi lesz.
Szakmai szempontból miben reménykedhet?
Oké MMA-ban nagyon jó a kézmunkája, gyors pontos de profi boxban szerintem legalább is nem kiemelkedő az tuti. Mayweather aki a védekezés mestere lazán leszereli szerintem. Lucky punch? Nála nagyobb ütők sem tudták ezt bevinni eddig....... Ja és még valami, többször látszott de főleg a Diaz elleni két meccsen, hogy másél, két menet iskolázás után elfogyott a szufla és komoly gondjai voltak mindkét meccsen. mit fog csinálni Mayweatherrel mondjuk a 9.-10. menetben?...........
Nem vagyok ellendrukker és egy jó meccsben reménykedek de szerintem McGregor szempontjából a legjobb forgatókönyv, ha rúgásért, fojtásért stb. leléptetik.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Lip-Bu Tan az Intel új elnök-vezérigazgatója
- BestBuy topik
- Nintendo Switch 2
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Villanyszerelés
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- DJI Avata Drón + DJI Goggles 2 + Motion + Táska ++
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo (FMC) RC drón szett - kijelzős távirányítóval és extra táskával (2)
- DJI Mini 3 RC drón szett - megkímélt állapotban, garanciával (2)
- Loreal x Zuvi AirLight Pro professzionális hajszárító // Számla + Garancia //
- DJI FPV drón akkumulátorok - hibátlan állapotban, kevés töltéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest