Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
PazsitZ #4914 üzenetére
Hááát....
Egyrészt ha arra hivatkozik vereség esetén, hogy ez nem az ő szabályrendszere az a világ marhasága és full égő szerintem, ugyanis ő talalta ki a meccset és ő forszírozta. Innetől kezdve erre hivatkozni......
A lóvé az rendben van (mindenki ezzel érvel) de utána? A "népe" szemében ő egy verhetetlen hős és alaposan meg fogja tépázni a nimbuszát és hírnevét ha lenyomják. Szerintem ha itt kikap akkor a következő MMA meccse negyed gázsi lesz.
Szakmai szempontból miben reménykedhet?
Oké MMA-ban nagyon jó a kézmunkája, gyors pontos de profi boxban szerintem legalább is nem kiemelkedő az tuti. Mayweather aki a védekezés mestere lazán leszereli szerintem. Lucky punch? Nála nagyobb ütők sem tudták ezt bevinni eddig....... Ja és még valami, többször látszott de főleg a Diaz elleni két meccsen, hogy másél, két menet iskolázás után elfogyott a szufla és komoly gondjai voltak mindkét meccsen. mit fog csinálni Mayweatherrel mondjuk a 9.-10. menetben?...........
Nem vagyok ellendrukker és egy jó meccsben reménykedek de szerintem McGregor szempontjából a legjobb forgatókönyv, ha rúgásért, fojtásért stb. leléptetik.....
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Suzuki topik
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- KERÉKPÁR / BRINGA / ALKATRÉSZ beárazás
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Robot fűnyírók
- Politika
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest