Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
G@ß!
őstag
Sziasztok!
Ajtósi dürersor 19-21be jár valaki ving tsun edzésre?
-
Töki bácsi
aktív tag
Sziasztok!
Örömmel látom, hogy van ilyen topik is a prohardver berkein belül Kyo-sok esetleg vannak errefelé?
Osu
osu-no seishin
-
Gaboman
nagyúr
válasz Coccolino_O #4295 üzenetére
Azt gondolom ez mindegyik harcművészet vagy küzdősportágra ellehet mondani, a mestertől függ valójában mennyire is hatékony az éppen elsajátítani készülő technika.
Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Coccolino_O
őstag
válasz wertigo1984 #4294 üzenetére
"és szerintem nem annyira sokan csinálják."
Teljesen lényegtelen, hogy mennyien csinálják, nem attól leszel egyedi, hogy rajtad kívül még öten művelik az egész országban és nem is erről kellene szólnia. Ha ez rád nem vonatkozik, akkor vedd úgy, hogy nem is írtam semmit.
Ahova én jártam edzeni, ott egyenlő arányban voltak az aikido és a kempo szerelmesei, én kempoztam, majd vissza is szeretnék menni, csak hát a piszkos anyagiak... Nem tudom, hogy írjam le (nem is akarnék senkit sem megsérteni), de szerintem a kempoval "többre" mész ha konfliktus adódik. Ez iszonyat szubjektív vélemény, csak az alapján, hogy mit láttam aikido edzésen és mit tapasztaltam kempon.
Mod: Mondjuk az tény, hogy a mi mesterünk tényleg toppon volt/van, és elég kíméletlenek az edzései, de idővel szokható.
[ Szerkesztve ]
-
wertigo1984
őstag
Sziasztok!
Szeretnék elkezdeni egy önvédelmi sportot. Aikido és kempo amikre gondoltam, meglehetősen szép technikával bírnak, (a maga nemében mindegyiknek szép) és szerintem nem annyira sokan csinálják. Van itt köztetek, aki ezt a két irányzatot képviseli?
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
Integra
titán
kezdem tényleg sajnálni a zsoltit, de erre már nehéz bármit is mondani...
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Balupapa
senior tag
jar valaki a KSI be pesten?
_-=*WheelWhores*=-_
-
Hatchet
csendes tag
válasz Markgx10 #4289 üzenetére
Bíztam benne, hogy Cain lenyomja most, de nehezebbre számítottam. Ez volt a jó taktika: nem szabad leállni jDS-sel az Ő távolságában ütögetni, mert abból még nem jöttek ki jól az eddigi ellenfelei. Egyszerűen nem értem a BJJ fekete övet, mert eddig csak a takedown defens-ét csillogtatta (amiben tényleg nagyon jó, de a BJJ nem erről szól sztem), sokszor látványosan kerüli a földharcot.
Szépen leamortizálta: [kórházban]Az jó kérdés, hogy kinek ki lesz a következő ellenfele, mert sok logika nem szokott lenni a párosítások kialakításában a UFC-nél, főleg ha a kihívói jogról van szó.
Az 99%, hogy Powereem leveri Silvát, de jó kérdés, hogy kihívó lesz-e egyből? (anno Silva otthagyta a saját edzőtáborát, mikor meghallotta, hogy Overeem is a Blackziliansnál készül fel… nehogy azt higgyétek, mert besz*rt, hanem mert nehogy ellesse tőle a titkokat, amivel legyőzheti…)
Aztán, ha Werdum lenyomja az öreg Nog-ot, akkor mehet címmeccsre? És ha Big Nog nyer, Ő lesz a kihívó? WTF?A Miller vs Lauzon-t láttad? Komoly vérfürdő volt, megérdemelten lett fight of the night:
You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig
-
Markgx10
őstag
válasz Hatchet #4281 üzenetére
Én igen, az első meccset nem is szabad nézni, sérülten, nem magát adva, nem jó taktikával ment fel Cain. Ez most tényleg ő volt, az első másodperctől olyan nyomás alá helyezte, hogy már akkor tudni lehetett, hogy senki más nem nyerhet csak ő, amikor az első menet végén ijedt tekintettel szétnézett Dos Santos és fogalma sem volt róla, hogy hol van kb Nagyon vártam, hajnalban is kerestem stream-et, meg le is töltöttem délután már hd-ben és nagyon tetszett. Kíváncsi vagyok ki ellen védi a címét, de biztos vagyok benne, hogy egy éven belül jön a harmadik meccs, addig Dos Santos lecsap pár nehézsúlyút és az lesz az igazi
-
Integra
titán
-
válasz Gaboman #4283 üzenetére
Mindenképpen hagyományos japán sportnál maradnék.
A kickboxban meg azért rendesen püfölik egymást. [link]
A mozgás rész inkább csak kiegészítésnek kellene, mert mellette heti 2x2 órát teniszezem. Igazából a Judo-t szeretném folytatni magasabb szinten... Ezért néztem ki az Aikido-t vagy a JuJitsu-t. (csak az tőlem messze van)Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
Gaboman
nagyúr
válasz adamssss #4282 üzenetére
Ahhoz ami neked a célod én nem járnék el sem küzdősportra sem harcművészetre.
Egy Kickbox aerobic teljesen kielégítené az igényedet.
Fesz levezetéshez és egy jó mozgáshoz teljesen tökéletesek.Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni.
6-15 éves koromig versenyszerűen Judo-ztam, aztán abba hagytam és más sportok felé néztem.
Most megint vissza szeretnék térni a küzdő sportokhoz.
A célom az, hogy önvédelmet tanuljak, és leginkább az, hogy mozgásban tartson. Az Aikido-t néztem ki mivel arról úgy halottam, hogy nem az a "szétverem a másikat sport", hanem csak bizonyos keretek között mehet a bunyó.
Van valakinek valami tapasztalata az Aikido terén? Esetleg más javaslat. Mondom nem az a célom, hogy szétveressem magam, hanem egyfajta fesz levezetés, és kicsi mozgás.Köszi
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
Hatchet
csendes tag
válasz nem_tom #4278 üzenetére
Ha nagyon le akarom sarkítani, akkor a kempoban van földharc is (meg néha előkerül a kard a bemutatóikon ).
Bár nekem a thai box a szívem csücske.
Sokszor félreviszik az embert a youtube videók, de írd be őket a keresőbe, azt meglátod, hogy melyik stílus hogyan áll hozzá a dolgokhoz. persze a legjobb, ha kipróbálod.
[ Szerkesztve ]
You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig
-
orvil
tag
válasz nem_tom #4276 üzenetére
a normalis klubbokban az elso edzes ingyenes, elmesz, kiprobalod, figyeled az "oregeket", aztan ott majd rajossz, melyik stilus all hozzad kozelebb. menj el thaiboxra, kickboxra, taekwondora, karatere, kungfura, meg amit talalsz, utana mar tisztabban latsz ..... puding probaja az eves. en a helyedben elmennek boxedzesre is, ott sem szarral gurigaznak, hidd el.
-
Hatchet
csendes tag
válasz nem_tom #4273 üzenetére
ezt majd az első sparring-menet után hamar átértékeled
(szerk.: na jó kicsit komolyabbra véve a választ
Hidd el, hogy jó az. megtanulhatsz értelmesen ütni és ami a legfontosabb: ütések ellen védekezni, relatíve hamar, más stílusokhoz viszonyítva. És eléggé full kontakt. A hátránya nyilván, hogy rúgni nem tanulsz meg, és a földön se tudsz semmit, de a kezekkel sok mindent el lehet dönteni a másodperc tört része alatt...)[ Szerkesztve ]
-
Hatchet
csendes tag
válasz nem_tom #4262 üzenetére
egyetértve a #4263 hsz-el, pluszban annyit írnék, ha egy dologra van pénzed: ökölvívás.
(de gondold hozzá azt a részt, hogy tök mindegy mit és mennyit gyakorolsz: így is, úgy is elp*csázhatnak )[ Szerkesztve ]
-
nem_tom
őstag
Egyébként az összes Krav Maga edzés ilyen 9.000-10.000 Ft környékén van?
-
nem_tom
őstag
válasz MichaelSD #4266 üzenetére
Oké, hogy idő és energia. Viszont nem akarok olyan küzdősportot, ahol hosszú évekbe telik mire valamilyen alacsonyabb szintre eljutsz. Mert kitudja meddig lesz időm (esetleg pénzem) csinálni.
(#4267) orvil: Akadhatnak helyzetek, amikor nem lehet elfutni.
[ Szerkesztve ]
-
orvil
tag
válasz nem_tom #4262 üzenetére
"a legolcsóbban oktatnak, nem több év az elsajátítása és alkalmazható az utcán is szükség esetén" - ez a futas, mese nincs
"Mindenképpen szeretnék valamit csinálni, de szeretnék anyagilag a lehető legjobban kijönni ebből." - ez a videojatek, ha elvernek meg fajni sem fogviccet felreteve havi par ezer forintos tagdij, esetleges formaruha vagy vedofelszereles nem fog a foldhoz vagni senkit, ha tenyleg akarja csinalni. elsajatitatni mindent le lehet hamar egy szinten, de ha szintet akarsz lepni, ahhoz ido kell. az utcara nincs kifejezetten jo irany, ha kes van akkor futas, ha tobben vannak, akkor helyzetfelmeres, majd bunyo vagy futas (ha nincs szerencsed akkor sokat fogsz jarni a rendorsegre, birosagra, ezt erdemes merlegelni). sajnos a mai vilagban nincs fair play, ha foldre kerulsz egyszeruen szettiporjak a fejed, mert azt latni a tv-ben, utana egy eletre ott marad a nyoma es jo baratsagot kothetsz a fogorvossal, szajsebesszel valamint a plasztikai sebesszel.
legjobb kombo ami nalam bevalt az a keleti harcmuv+kickbox+futas, szamomra ebben van rendszer, nyers bunyo, kondi, nem is unom meg .... persze ehhez kitartas is kell, heti 6 nap edzes,neha 7 azert odab@sz
-
nem_tom
őstag
Melyik az a küzdősport, amit a legolcsóbban oktatnak, nem több év az elsajátítása és alkalmazható az utcán is szükség esetén? Vagy ezek az oktatások ilyen "~egységárban" mennek? Mindenképpen szeretnék valamit csinálni, de szeretnék anyagilag a lehető legjobban kijönni ebből. Viszont ha (ebből a szempontból) jobb nincs, akkor maradok az eddig tervezett Kempo-nál.
-
tonnoka
tag
Sziasztok!
Most nézem van ilyen topic is... kyosok vannak?
-
gege71.hu
addikt
Szevasztok!
Nem találok sehol web-boltban olyan illatosított fagolyót amit a box-kesztyűbe lehet tenni mikor épp használaton kívül van, így hosszabb távon sem lesz az a rohadás döglött állat szaga.A mostani kesztyűm lassan a negyedik évébe lép és bár használtam ilyen szárítógépbe való illatosító műtextil darabokat, de most, hogy jön az új kesztyűm valami jobb és kulturáltabb megoldást keresek.
Szóval ha tud valaki ilyen (nem azt a görény wunderbaum szagú) fagolyók lelőhelyéről ne habozzék velem megosztani.
Köszi! -
orvil
tag
nem tul porgos ez a topic sracok, ezert ime a legkislanyosabb dolog ami megtortenhet az emberrel:
mult het hetfon futas utan nyujtas elott harmat rarugtam a konditeremben a fitness kick-box oktatasra rendszeresitett zsakra ballal, elotte megsoroztam par kombinacioval kezzel, erre lehorzsolta a labfejemrol a bort ugy egy kb 20 forintos nagysagban plusz a kezemrol is, valami erdes csuszos muanyag felulete van, nagyon gusztustalanul aljas .... megesik minden heten mindenkivel, hogy lab/kez veszit kis bort, nem igazan erdekelt ... gondoltam akkor, nyujtas, kozben sebnyalogatas .... erre nem akart beforrni hanem elfertozodott. 3x mostam ki szo szerint husig, majd 4 nap nulla edzes (se futas, se bunyo, se kondi) mivel meg cipot sem tudtam huzni, annyira fajt a kis gyoker seb a labamon. az 5. nap vegre felkemenyedett a seb, este el is mentem edzeni, leragasztottam raktapasszal, oszt reszemrol ennyi, erre bemelegites kozben szellembunyonal egyik sracot oldalbarugtam, viccbol elkapta a labam (idiota), visszahuztam, o meg a kormevel letepte a cuccot meg a sebet is tovig. leragasztottam, az edzest vegignyomtam, majd ujabb par nap melo otthonrol amit fel nem kemenyedett a seb hogy cipot tudjak huzni es el tudjak menni melozni (lakkcipo sajna, sportban vagy papucsban megoldottam volna). most komolyan mondom ilyen gusztustalan dolog reg nem tortent velem, amilyen kicsi olyan szar ... vegignyomtam mar versenyt torott bordaval, motoroztam torott vallal, torott kezzel, erre egy 20ft nagysagu seb hetekre megszopat .....
-
Gaboman
nagyúr
válasz mefistofeles #4254 üzenetére
Sajnos én is ezt látom rajta, egy menet volt amiben a régi önmagát produkálta, védekezése is hagyott kívánnivalót maga után, már a leütés előtt is többször tisztán találták el.
Merev, lassú, ötlettelen a bunyója ahhoz képest amit megszoktunk tőle.
Nem ő az első sem az utolsó aki így járt, másik kedvencem Roy Jones is dettó így járt.Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
mefistofeles
addikt
Na ennyi!
Pacquiao brutális kiütést kapott! Az az igazság, hogy már rég csak árnyéka önmagának. kb. a Margaritó elleni meccsen volt utoljára topp formában. Azóta minden meccsén csak csalódtam benne.... A régi villámgyors, ötletes, laza bunyónak rég vége részéről. Ha az előző meccsükön nem olyan félénk Marquez már akkor kivégezhette volna! Ha maradt egy csöpp esze ezután a KO után akkor azonnal visszavonul!Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Integra
titán
válasz Hatchet #4245 üzenetére
én azért viszonylag keményen tolom, nem átlag hozzá állással, meg van múltam. de a 28kg már nekem is kemény lesz, főleg, mivel 78-80kg körül vagyok. swingek már most is 40kg-val mennek. karban kell rengeteget erősödnöm még mindig, magamhoz képest legalább is
szóval most jó a 24-es, egyre könnyebben játszom vele, de jövő tavasszal illene belekóstolnom alapgyakorlatokhoz is a 28-ba. ha egész évben a 28-as golyóval játszom, talán egy évre rá már menni fog a 32-es is. ott már elégedett leszek....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Mellors
csendes tag
-
Hatchet
csendes tag
válasz Integra #4231 üzenetére
Paveltől vagy 5 könyvet olvastam már, durva jó anyagok szerintem. A programok a könyvekben, pl. mint ez a program még működhet is, de fontos, hogy mellette gyakorlatilag semmi mást ne csinálj a pihenésen és a (megfelelő) kajáláson kívül.
Mások a KB edzésen a Te "méretedben" 14 hónap alatt eljutnak simán a 28 kilóig vagy csak Te érzed úgy, hogy illene ott tartanod?
-
Hatchet
csendes tag
válasz nem_tom #4232 üzenetére
Azért írtam, hogy sajnos, mert a szervezet elnöke (Dana White) egy s*ggfej. Persze, sokat tett az UFC (Zuffa) az MMA népszerűsítése terén, de a másik oldalon van egy halom dolog, ami agylövés. Túl nagy a hype az egész körül. Kva sok gálát tartanak mindenféle elnevezéssel, amik egyre színvonaltalanabbak sztem. A mennyiség a minőség rovására megy. Egy halom döntést érzelmi alapon hoz meg a kopasz (pl. címmeccsekhez jutás, bunyósok kirúgása). A gyakran elhangzó kulcsmondat sem volt mindig igaz, hogy a legjobb bunyósok vannak a szervezetnél és a legjobbak bunyóznak a legjobbakkal (most már igen, mert kifingatták a konkurenseket, a jó öreg Pride-ot, Stikeforce-t, WEC-t, a mondat második fele meg szimplán nem igaz).
Persze ennek ellenére nézem általában a gáláikat...You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig
-
ADAM1337
nagyúr
válasz nem_tom #4241 üzenetére
A zsákoló kesztyű nyitott a marok résznél talán ez az egyszerűbb kifejezés rá.
Küzdésre nem mindegyik alkalmas. én nem használtam zsákoló kesztyűt, ált zsákolni is puszta kézzel szoktam illetve pont párnázni is, de eleinte tuti szétszedné a kezedet ezért érdemes legalább egy 10oz-s box kesztyűt venni, később küzdésekre is jó.
Használható/alkalmazható tudás meg szerintem egyén függő ki mennyire alkalmas rá illetve fogékony rá a testet megfelelően irányítani hogy minden berögzüljön idő kell, mennyi a korod ha megkérdezhetem ?
Én 1 évig kempoztam nem tudom mennyi idő után kezdtem ráérezni ma már shotokan karetezok és mmazok egyszerre így sokkal jobb szerintem, de a kempo jó választás. -
ADAM1337
nagyúr
válasz nem_tom #4239 üzenetére
Hát ami nekem elengedhetetlen volt, ugye a fogvédő suspenzor, illetve egy zsákoló kesztyű bár ez hely függő tudok olyan helyet ahol egyáltalán nem erőltetik a zsákolást csak pont kesztyűt és az is jó mivel megszokja a kezed az ütéseket.
Figyelj nagyon hogy az edző rendesen megtanítsa az alapokat ne csak csoportosan tanítson, ez sajnos sok klubnál hiba, hogy 1 edzésen max pár percet foglalkozik 1-1 emberrel amúgy mindenkinek ad feladatot és nagy hiányosságok is lehetnek igy az alapoknál. -
nem_tom
őstag
-
ADAM1337
nagyúr
válasz nem_tom #4237 üzenetére
Van még nyíregyházán is egy webshop nem ugrik be a neve, ott elég jó árak voltak. csak ugye messze van + webshop elsőre mindenképp személyesen kéne bemenned meglesni őket méret/kényelem szempontjából.
Ahogy nézem kempot írtál, elég jó választás én is azzal kezdtem a legelején.
[ Szerkesztve ]
-
nem_tom
őstag
Egyébként ha elmegyek kempo-zni, akkor a védőfelszerelést azt biztosítják vagy nekem kell megvennem? Illetve a fogvédők milyen árban vannak?
-
Integra
titán
válasz Hatchet #4230 üzenetére
elolvasom, ahogy lesz időm, bár a 2 hétben szkeptikus vagyok
tudom, hogy honnan kezdtem a kettlebellt 14 hónapja és milyen sok edzésem van benne és még mindig nem a 28 kg-os az alapsúlyom.. pedig illene, aztán jöhet a 32kg-os is...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Hatchet
csendes tag
válasz Integra #4227 üzenetére
ha esetleg 2 hét alatt szeretnél eljutni a 100-ig, akkor ajánlom Pavel barátunktól a következő programokat [a 3. oldalon]
[ Szerkesztve ]
-
Hatchet
csendes tag
válasz nem_tom #4228 üzenetére
Csak lefotóztam.
[UFC] valami ilyesmit képzelj el - az UFC sajnos mára már a legjelentősebb MMA (Mixed Martial Arts = kevert harcművészetek) szervezet a világon.
-
Hatchet
csendes tag
Mikor lesz a teszt és mennyi szabadidőd van gyakorolni?
ha van még időd, akkor szépen lassan [100 fekvőtámasz program]
[ Szerkesztve ]
-
Hatchet
csendes tag
válasz nem_tom #4224 üzenetére
Tényleg behalt (pl. senki sem dicsérte meg a saját készítésű UFC 154 plakátomat... ami egyébként nem is volt egy rossz gála...) Remélem mindenki tolja az edzést és azért nem fórumozik
Menjél, próbáld ki nyugodtan!
-
nem_tom
őstag
Ejnye, nagyon lehalt a topic. Már senki nem művel itt ilyesmit, vagy mindenki abbahagyta?
A (nagyon) közeli jövőben el szeretnék menni kempo-zni. Mi a véleményetek/tapasztalataitok erről a küzdősportról?
-
Lacces
őstag
Sziasztok,
Elsősorban küzdő/harcművészektől kérdezném.
Hogyan célszerűbb edzeni, ha időre kell teljesíteni egy bizonyos gyakorlatot?Például: 2 perc alatt 50 fekvőtámaszt kell teljesíteni.
Melyik a hatékonyabb módszer?
1. 2 perc alatt amennyi fekvőtámaszt lehet, és ezt megismételni később.
2. 50 fekvő támaszt kinyomni egymás után, amennyire lehet? -
Hatchet
csendes tag
Holnap
-
Gaboman
nagyúr
válasz MichaelSD #4219 üzenetére
Sok stílust visznek bele, de az alap WT megmaradt, olyan mint az MMA, ott is több stílust kevernek össze.
Földharctól az állóharcon keresztül a dobásokig mindent beletesznek ami hatékony és kivitelezhető.Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
bok92
addikt
Üdv!
Hát ma voltam életem első aikido edzésén.És nagyon bejött.
Igaz voltak bénázások, de idővel majd csak belejövök... -
Integra
titán
-
Chosen
addikt
Sziasztok,
újra itt. KM edzések végén gyakorlunk egy kick-box szerű full kontakt harcot, ahol mindennel lehet támadni és védeni, gyakorlatilag az edzésen vett technikákat vetjük be élesben. Ehhez viszont alap a kesztyű és a sípcsontvédő. Nekem sajnos nincs kesztyűm, viszont az edzőmtől kaptam párszor egy 12 unciás box kesztyűt (ilyesmi), amivel elég jó volt a harc. A kérdés, hogy ilyet kellene vennem nekem is? Vagy kisebbet, nagyobbat? Mivel a többiek elég vegyesen használják, szinte mindenféle kesztyű van a csapatban. Kaptam egy MMA szerű zsákolót is egyszer, de azzal nem volt annyira jó, mivel tartottam attól, hogy túl erősen ütném meg az ellenfelem.
Másik kérdés, hogy amikor szivacson gyakorlunk általában rendre szétverem a kezemet és persze ahogy kidörzsölődik a bőr már vérzik edzés végére. Szóval arra gondoltam használnék valamilyen zsákoló kesztyűt. Ez engedélyezett? Ha igen milyet kellene belőle?
Kor témához annyit, hogy van egy 50 körüli társunk, aki néha gyorsabb, mint én.
[ Szerkesztve ]
-
Gaboman
nagyúr
Érdekelne hogy a Jeet Kune Doban vannak Aikido technikák is?
Mert az alap WT, Box, birkózás, Jiu Jitsu benne van, Aikido?
Nagyon tetszik az Aikido, látványos, persze élesben kivitelezni nagyon nehéz.Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Manitou
veterán
Üdv!
32 évesen szerintetek melyiket érdemes elkezdeni?Most lenne lehetőségem kempot kipróbálni. Szerintetek mennyire lenne jó? Vagy ilyen vén fejjel már ne akarjak semmibe belekezdeni?
Nincs semmi úgymond előképzettségem. -
Integra
titán
-
Integra
titán
a krav maga mindig működik
-
Integra
titán
attól függ milyen fogvédőt vettél, kétkomponensű erősen javallott.
cipő? alapvetően bírkózó cipő, bár én sokat edzettem mezítláb is km-en.
felsőből under armour-t használok km-hez és kettlebell-hez is, alapvetően minden edzésre ua-t. ár/érték/minőség arányban a legjobbak szerintem. nem a legolcsóbbak, de van ennél még drágább is....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Chosen
addikt
válasz gege71.hu #4191 üzenetére
Sziasztok!
Újra itt, elkezdtem a KM edzést. Igazad volt, fém szuszpenzor és fogvédő alap, így is kaptam rendesen, de előbbi nélkül nem sétáltam volna ki az edzésről. Viszont két kérdés:
1. Fogvédőt hány fokos vízben lehet formázni úgy, hogy még ne sérüljön?
2. Ti milyen edzőpólót használtok? Az a baj, hogy normál pólóban kb edzés közepére már szinte csavarni lehet belőle az izzadtságot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest