Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mefistofeles
addikt
válasz Gaboman #4945 üzenetére
Egyet értek!
Mikor összecsaptak, Pac már árnyéka volt önmagának. Olyan is lett a bunyó.... szar.
A filippínó fénykorában lett volna nagy meccs, valamikor 2009-2010 környékén, mikor Margaritot, Cottot aprította.[ Szerkesztve ]
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
mefistofeles
addikt
válasz attiati #4942 üzenetére
Egy Mayweather rekord, giga meccs után csak VB címmecs, jöhetne szóba Conornál, már ha elfogadnák komoly ellenfélnek. Mondj egy regnáló bajnokot akit megverne!....... Egy kemény címvédőtöl aki szarik a sowra sokkal nagyobb verést kapna...... szerintem.......
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
mefistofeles
addikt
válasz attiati #4940 üzenetére
A b. pontal nem értek egyet, nem volt semmi baja Floydnak (szerintem) Mitől is lett volna? Tényleg eltalálta párszor tisztán McGregor de azok lepkefing pofonok voltak, nem tudom melyik bunyóst tudná kikészíteni velük.....
1. Persze, hogy befejezte Floyd. Ezt a meccs előtt is tudni lehetett. Több mint két éve nem bunyózott, 40 éves és minden rekordott megdöntött. mi a fenéért boxolna még? Nincs mit bizonyítania.
Ha McGregor bevállal még egy boxmeccset akkor tényleg a világ hülyéje. Ha valami névtelen senkivel bunyózik akkor nevetségessé teszi magát és a lóvé is kevés, komoly harcos ellen meg...... sokkal csúnyább vége lenne mint hajnalban........
[ Szerkesztve ]
-
mefistofeles
addikt
válasz RoyBatty #4938 üzenetére
Vagy nagyon tudsz valamit vagy fogalmad sincs az egészről.
A teljesség igénye nélkül írjak pár nevet akik ellen Mayweather a "legkissebb kockázattal" győzött?
Pacquiao, Maidana, Cotto, Ortiz, Hatton csak a vége felé. Ezek mind kockázatmentesen verhető töltelék fickók igaz? Azért mert kiállt egy tuti verésért azért tisztelet jár McGregornak? Akkor nekem is járna mert ennyi lóvéért én is odaálltam volna........
10 menet meg azért lett mert ennyit adott neki Mayweather. Istenem az a beállás, az a védekezés. Maidana kb 1 perc alatt kivégezte volna!
.....ja és mindehhez tegyük hozzá, Floyd nagyon, nagyon messze volt a régi önmagától......[ Szerkesztve ]
-
mefistofeles
addikt
válasz RoyBatty #4936 üzenetére
Szeretem McGregort mint MMA harcost de ezért a meccsért tisztelet nem jár neki (mit tiszteljek benne?, hogy 10 évi meccspénzéért megverette magát? klassz!). Beigazolódott amit mindenki tudott aki már látott pár bunyót, hogy ez csak egy bohóckodás, az írnek sansza nem volt semmire. A pénzért csinálta és a pénzért bevállalt egy verést. Ez szomorú ha sportról és sportemberekről beszélünk. Aki lelkendeznek, hogy milyen jó volt az elején azoknak üzenem, hogy Mayweather pontosan azt csinálta amit kell és amit szokott. Feltérképezte McGregor gyorsaságát és ütőerejét (az ütőerő vicc volt ökölvíváshoz mérten) aztán szép komótosan kicsinálta. Meg sem izzadt és tök frissen markolta fel a kazal lóvét. Ha egy igazi ütőgép bunyóssal találkozott volna akkor az első menetben törött álkapoccsal végezte volna a földön!
[ Szerkesztve ]
-
mefistofeles
addikt
válasz Citroware #4929 üzenetére
Pedig ez az alapja az egésznek....
Hiába mondjuk, hogy "mindkét sportban ütnek" nagyon komoly különbségek vannak. Mayweather 20 éve profi boxoló, McGregor talán fél éve készül speciálisan erre és egyetlen éles meccs nélkül lép ringbe. Alap helyzetben egy profi bunyós sokkal jobban belövi az ütőtávot, nincsenek csapkodó beugrások és a védekezés is sokkal komolyabb, zártabb. Nehezebbek a kesztyűk ez több szempontból sem jó McGregornak. Jóval súlyosabbak így az ütések és erőnlétileg is számít ez hosszútávon.
Ja erőnlét.... itt látom a legnagyobb gondokat. Ha visszaemlékszel a Diaz elleni két meccsére akkor láthattad, hogy két meneten keresztül oktatott, de utána egyszerűen elfogyott a szufla. Mit fog csinálni Mayweather ellen pl. a 7. menetben (kis túlzással az öreg addigra melegedik be)? Nyilván javítanak amennyit tudnak de csodák nincsenek.......
Mayweather a valaha élt egyik legjobb védekező bunyós, szerintem nem fog kapkodni. Gyors és borzasztó nagy ütőkkel játszott már, (pl. Maidana) nehéz elképzelnem, hogy McGregor elkapja. Ha nem tudja Conor lezárni az első három menetben akkor utána nálam rohamosan fogynak az esélyei.Erről nincsenek infóim de Conornak még probléma lesz (és megosztja a figyelmét is valamennyire, hogy évtizedes beidegződéseket kell elfojtania, könyök, rúgás pl.) ha ezekből egyet bevisz már le is van léptetve.....
Két dolog van, mennyit tudnak javítani Conor állóképességén illetve mennyit kopott Floyd. Nálam alapból legalább 70-30 az esély az amerikaira ha McGregor legyőzi akkor a század legnagyobb harcosa!
[ Szerkesztve ]
-
mefistofeles
addikt
...igazából nem csak neked hanem mindenkinek szántam.....
Nagyon kezd tele lenni a tököm azzal amit a média sugall a bunyóval kapcsolatban!
Nagy a lóvé? Persze! Amerikában a komolyabb bajnokok nem szoktak babszemekért boxolni itt pedig két sportág ikonikus alakja csap össze. Nagy a show? Hát hogy a pikulába ne lenne az! Ez amerika a show hazája, biztos vagyok benne, hogy óriási hepaj lesz
..... de reményeim szerint csak a meccs előtt és után....Az amit az általam olvasott cikkek sugallnak, hogy ez egy pantomim lesz, kitalált koreográfiával stb. az egy nagy szarkavarás nem más!
Hogy McGregornak nincs vesztenivalója csak Mayweathernek? BAROMSÁG!
McGregor nem csecsemő és nem gyogyós. Pontosan tudja mit vállalt, pontosan tudja mi a különbség a ring és a nyolcszögű aréna között stb.a renoméja múlik rajta, szerintem sokkal jobban mint egy MMA-meccsen. Ez egy egyszeri és sporttörténeti bunyó lesz a két szakág, legnagyobb nevei között, ha kikap, örökre beleég az almanachokba a dolog. Érzem és remélem, hogy halálosan komolyan veszi és harcolni fog mint egy állat!
Mayweather? Ő is mondhatná, hogy mit veszíthetek? egy nyugdíjas nagypapa vagyok, nekem minden menet dicsőség lesz. De nyugodjatok meg, sosem fog ilyent mondani. meg akarja szerezni az 50. győzelmét és le akar nézni a jelenlegi király Rocky Marcianora!Mindkét alak rajongói BUNYÓT akarnak! Sem a box, sem az MMA rajongói nem a társastáncot szeretik, hanem az izzadságot, nagy pofonokat, vért és KO-t. Nekik nem lehet egy ledumált meccset eladni, ők nem a pankrációra nyomulnak!
Mindenképp megnézem a meccset -noha nálam nagyon elbillenn a mérleg nyelve egy irányba- remélem egy kemény harcot fogok látni amit senki nem vesz félválról.
ja és ne azt dumálja mindenki, hogy mit veszíthet/nem veszíthet valamelyikük hanem azt kéne kihangsúlyozni, hogy aki itt NYER az sportörténelmet ír és legenda lesz!
[ Szerkesztve ]
-
mefistofeles
addikt
válasz PazsitZ #4921 üzenetére
Remélem nincs igazad de kimondtad a lényeget
"Itt sem hiszem, h azt kepzelne, h majd o nyerni fog."
Ha ez tényleg így lenne azzal a szemembe egy kuka féreggé süllyedne.... ha képes arra, hogy szarrá vereti magát egy kazal lóvéért amikor nincs rászorulva akkor egy ócska zsidó kufár. Ennyi erővel ingatlanokkal is foglalkozhatna, abban is nagy lóvé van......Remélem nem így van és egy jó bunyót látunk de egyenlőre nem látom azt amivel megszoríthatná Floydot!
-
mefistofeles
addikt
Gyerekek!
Azért a Diaz elleni vereség és az esetleges Mayweather elleni fiasko két külön kávéház, nehogy már összevessük őket.......
Diaz ellen semmi különös nem történt. összecsapott két MMA-s srác MMA szabályrendszerben és McGregor kikapott. de nem szégyenteljes, megalázó vereség volt, hisz míg tartott a szufla addig boxzsáknak használta Nate fejét és oktatott......Mayweather ellen baromi kevés esélye van/lesz és -hacsak nem hazudik minden hírforrás- ő erőltette a meccset. Floyd először ki is röhögte és lerázta többször is, de gondolom látta mekkora a hájp a bunyó körül, kiszagolta a nagy zsét és így már belement. Minden emberi számítás szerint komoly ruhát fog kapni, így majd a meccs után elmondhatjuk, hogy kikunyerált magának egy alapos verést egy olyan meccsen ahol eleve nem volt sansza!
-
mefistofeles
addikt
A Pac elleni meccs nem miatta hanem Pacquiao miatt volt vicc. Bírtam azt a sároc de azzal a meccsel leszerepelt. utána sérülésre hivatkozott, na az volt mindennek a legalja.......
Mayweather egyetlen ellenfele fénykorában lett volna Pac, kb a Hatton, Margarito, Cotto meccsek idején. Mikor összejött a meccs már csak árnyéka volt önmagának.Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
mefistofeles
addikt
válasz PazsitZ #4914 üzenetére
Hááát....
Egyrészt ha arra hivatkozik vereség esetén, hogy ez nem az ő szabályrendszere az a világ marhasága és full égő szerintem, ugyanis ő talalta ki a meccset és ő forszírozta. Innetől kezdve erre hivatkozni......
A lóvé az rendben van (mindenki ezzel érvel) de utána? A "népe" szemében ő egy verhetetlen hős és alaposan meg fogja tépázni a nimbuszát és hírnevét ha lenyomják. Szerintem ha itt kikap akkor a következő MMA meccse negyed gázsi lesz.
Szakmai szempontból miben reménykedhet?
Oké MMA-ban nagyon jó a kézmunkája, gyors pontos de profi boxban szerintem legalább is nem kiemelkedő az tuti. Mayweather aki a védekezés mestere lazán leszereli szerintem. Lucky punch? Nála nagyobb ütők sem tudták ezt bevinni eddig....... Ja és még valami, többször látszott de főleg a Diaz elleni két meccsen, hogy másél, két menet iskolázás után elfogyott a szufla és komoly gondjai voltak mindkét meccsen. mit fog csinálni Mayweatherrel mondjuk a 9.-10. menetben?...........
Nem vagyok ellendrukker és egy jó meccsben reménykedek de szerintem McGregor szempontjából a legjobb forgatókönyv, ha rúgásért, fojtásért stb. leléptetik.....Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
mefistofeles
addikt
Na ez a marha McGregor csak összehozta! Mayweather le fogja iskolázni box szabályrendszerben! Fel nem fogom, hogy nincs ember körülötte aki meg merné mondani, hogy ökörséget csinál és porrá rombolja a nimbuszát!
-
mefistofeles
addikt
válasz szab.tam #4460 üzenetére
Erdei szerintem túl "tiszta" az efféle háttéralkukhoz bár a négyes torna előtt hangsúlyozta, hogy a fia jövőét akarja megalapozni a fődíjjal. Ezek alapján akár még "pénzes" bokszoló is lehet belőle, de VB már biztos nem!
-
mefistofeles
addikt
Ezek nagyszerű hírek, de egyrészt nem tudom, hogy a herceg komolyan is gondolja e ezt a dolgot mondjuk két hónap múlva és persze nem kocsmabunyó szinten. Mert az embertelen pénz és ha nincs érdeklődés akkor még az is kevés. Erdei egy komoly szervezetnél sem szerepel az első 16 között, innen nem tudom mik a céljai.......
-
mefistofeles
addikt
Hát ez sem feltétlenül igaz. Ezen a meccsen borzasztóan spórolt (gondolom maga is kiváncsi volt mennyire bírja) és az az igazság, hogy mikor szóltak neki és megnyomta a 10. menetet elég fáradtnak tűnt. Persze ez pont az a meccs amiből a kondiciója nem derülhetett ki! Ami viszont tény az az, hogy jobb volt!
-
mefistofeles
addikt
Mannyval kapcsolatban igazad is lehet, bár nekem az a személyes véleményem, hogy ha már nem 100%-on csinálja akkor ő pont az a bunyós akinek nincs szüksége arra, hogy "még kiszedi amit kilehet a boxból"
Erdeiről pedig én sem írtam, hogy rosszabb, egyszerüen az ázsiója rosszabb sokkal. Arra, hogy egy Hoppkins kaliberü ellenféllel összejöjjön, szinte semmi esélyt nem látok. Nincs már benne pénz és ha ez így van akkor lehet ő a világ legjobb bunyósa is nem fognak fizetni érte!
...az, hogy szálkásabb egyáltalán nem jelenti azt feltétlenül, hogy jobb a kondija......
[ Szerkesztve ]
-
mefistofeles
addikt
Igazad van de szerintem egy profi bunyós amíg bokszol addig ne foglalkozzon mással mert akkor az lesz a végeredmény ami Mannynál! Ha már nem tud 100%-kal arra koncentrálni amit csinál akkor hagyja abba!
Erdeiről meg egy szóval sem mondtam, hogy nem bokszolt szépen, (gyakorlatilag röhej volt mellette az orosz) de pl. ezen a meccsen ez a stílus nem párosult látványos boxal. Csak a szükséges maximumot hozta Erdei (ezzel is bőségesen nyert) kevés látványos sorozattal, kombinációval! Persze nyilván ő is vigyázni akart a kondijára, két év után nem tudhatta mire lesz elég és hát valljuk be mikor meghúzta a tizediket akkor látszott is rajta a kimerültség.....Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
mefistofeles
addikt
Hmmm Pacquiao....
Nagy kedvencem volt és vitathatatlanúl koszakos alakja a profi boxnak. Hatalmas nevekkel vívott hatalmas csatákat és hihetetlen győzelmeket aratott, számtalan súlycsoportban.
DE azt kell mondjam sajnos mára árnyéka önmagának. Persze ezzel még mindíg top bunyós de magához képest látványos a visszaesés! Nálam kb. Margarito felaprításakor volt utoljára az a srác a ringben akit megszoktam! Nyílt titok, hogy a Fülöpszigeteken félistenként tisztelt Many, karrierje befejezésekor politikai pályára lép hazájában. Sajnos mostanában több olyan kép készül róla ahol dalolászik vagy öltönyben promótál mint ahol az edzőtermeket koptatja......
Top formában (évekig csak így láthattuk) villámgyors, méretéhez képest erős, bátor, játékos, ugyanakkor taktikus, kiszámíthatatlan, elfáradni képtelen "gyilkológép" volt.[ Szerkesztve ]
-
mefistofeles
addikt
Sok mindent lehet írni Erdei elcsalt meccséről de azért én kissé visszanyúlnék az időben....
Erdei ahogy feljebb is megemlítik páran túl szerény, túl csendes, és sajnos túl naiv is.
Mikor az Universumnál profi lett már akkor is lehetett tudni a klubb taktikáját, gyenge ellenfelekkel felhozni a bunyóst elvinni egy VB címig aztán lehetőleg kerülve a nagyobb kockázatokat ott tartani ha lehet.... Erdeivel is ez történt (most őszintén mondjatok 5 komoly nevet a 33 győztes meccsén az ellenfelek közül) aztán kezdtek elmaradozni a meccsek, na itt már kiakadtam rendesen és nem értettem Zsoltit. Volt, hogy több mint egy évig nem bokszolt (ha jól melékszem) és gyakorlatilag nyugat európában is csak a statisztikákból ismerték a nevét, amerikában meg sehogy. Mi az isten kötötte ezen a ponton még az Universumhoz (akiknél ugye közben anyagi gondok is szaporodtak) vérrel írta alá örök életre a szerződését vagy mi? Sokkal előbb kellett volna váltania Bellára vagy bárki másra aki tengerentúli meccseket hoz össze neki. mert a képességei alapján egyértelműen lett volna keresnivalója. Aztán jött ugye 2011, mikor megkapta a nagy esélyt egy VB címmeccs képében, Amerikában, Tavoris Cloud ellen! Innen beindult Zsolti eszetlen balszerencséje egy kézsérülés formájában. Amerikában nem komálják az effélét.... De kapott még egy esélyt, ha nem is akkora név ellen, de 2012-ben ismét a tengeren túl bokszolhatott volna, Isaac Chilemba lett volna az ellenfél. Újabb sérülés..... Tudni kell, hogy innen kezdve amerikában, Erdeire komoly pénzes meccset lekötni lehetetlen lett volna!
Nagy a gyanúm, hogy bárki volt is felháborodva, bárki nem, Erdeit már tölteléknek vitték a showra! Az ellenfele egy nulla volt de őszintén azért Zsolti sem szakadt meg a ringben, pedig ezt az orosz majmot ki kellett volna csinálni és akkor főhetett volna a rendezők feje.
Úgy gondolom, hogy Zsoltinak abba kéne hagynia mert hiába tartom Papp Laci után a második magyar ökölvívónak, innen kezdve egyszerűen már nincs értéke ami miatt a promóterek komoly meccsen akár csak említenék. Ahhoz túl jó, hogy bokszzsáknak alkalmazzák, pénz már nincs benne, ahhoz sajnos már idős, hogy mindent előről kezdjen.....
Nagyon nagy kár érte mert nagyon szép az a 33(34) győzelem de képességei alapján sokkal több volt az ő karrierjében európában és a tengerentúlon is![ Szerkesztve ]
-
mefistofeles
addikt
Na ennyi!
Pacquiao brutális kiütést kapott! Az az igazság, hogy már rég csak árnyéka önmagának. kb. a Margaritó elleni meccsen volt utoljára topp formában. Azóta minden meccsén csak csalódtam benne.... A régi villámgyors, ötletes, laza bunyónak rég vége részéről. Ha az előző meccsükön nem olyan félénk Marquez már akkor kivégezhette volna! Ha maradt egy csöpp esze ezután a KO után akkor azonnal visszavonul!Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
mefistofeles
addikt
....mégis hazaértem a negyedik menetre......
Hát vége a meccsnek...... nem kívánom minősíteni a bírók döntést de ennyire indiszponált, szétszórt, pontatlan, statikus Pacquiaot még nem láttam soha! Nem akarom kisebbíteni Marquez érdemeit sem de szerintem nem csinált semmi különöset. Hozta amit tud, bár ő is visszafogottan bunyózott de hát Pac ellen ezt kellett. Szomorú vagyok, hogy így ért véget a két harcos trilógiája bár Marquez tökéletesen alkalmazkodott az ellenfeléhez és szinte mindent kihozott a meccsből amit lehet de szerintem ha (látva Pacman indiszponáltságát) a meccs felétől agresszívabb és bátrabb hozza is a meccset, mindegy ki pontoz.
[ Szerkesztve ]
-
mefistofeles
addikt
Hétvégén Pacquiao vs. Marquez!!!!! Nagy bunyóra számítok. Marquezt nagyra tartom vele biztos nem fog menetenként tízet pacsizni Pac. Az öregről elhiszem, hogy nem adja el magát. Mondjuk Pac van szinte minden szempontból előnyben de ez igazi harc lesz!
-
mefistofeles
addikt
válasz Integra #3941 üzenetére
Éveken át nem értettem mit keres Erdei az univerzumnál. Gyakorlatilag a legjobb éveit cseszte ott el, úgy, hogy ismertséget (főleg a tengerentúlon) egyáltalán nem szerzett és hozzá méltatlan bunyósokat kapott csak hogy hízzon a rekordja (vagy a franc tudja miért). Aztán meg ugye jöttek a böjtös időszakok meccs nélkül. Sokkal előbb kellet volna lelépnie nem értem miért nem tette vérrel írta alá a szerződését vagy mi?? ...ki tudja hol lehetne most.... Az adottságai vitathatatlanok de az évek szállnak. Most olvastam valahol, hogy tényleg utolsónak szánja a szilveszteri bunyót már minden edzés minden ütés fáj neki. Az tény, hogy koko mellett a legnagyobb profi bunyósunk ő (jjjaaaj én barom, persze a legnagyobb amatőr és profi bajnokunk mindíg is PAPP LACI marad! ) az érdekes inkább az, hogy Koko veszte a nagy arca lett, Madáré pedig talán a túlzott szerénysége lesz. ....madár "veszte" olyan értelemben, hogy sokkal tovább és többre is vihette volna.....
-
mefistofeles
addikt
Egyre inkább reménykedek benne, hogy lesz meccs pacmannel és, hogy a kis filippinó lerendezi ezt a manust.....
-
mefistofeles
addikt
válasz Hatchet #3879 üzenetére
Egyet is értek veled meg nem is.....
Abban igazad van, hogy Haye és Adamek nem éppen nehézsúlyú alkat, no de nem is fogott senki puskát rájuk, hogy ki kelljen állniuk a két nagy nehézsúlyúval. Az anyagiakat említed de szerintem ha többet is kaptak ezekért a meccsekért, az illúzióromboló teljesítményük miatt saját súlycsoportjukban is esik/esett az ázsiójuk így a pénzük is. Husszú távon (3-4 meccs) biztos jobban jöttek volna ki cirkáló cím/címvédő meccsekkel mint ezzel a bohóckodással.
A kondit nem lehet rendesen lemérni csak az indított ütésekből ha egyéb mozgás szinte nincs is. Ráadásul ezeken a bohócmeccseken ütést sem nagyon kapnak ami ugye megint csak erősen befolyásolja a kondit. Valszeg nem ütögetnének ennyit ha közben kapnának is keményeket, plusz a védekezésre is jobban kéne figyelniük.
Nem belharcot említettem hanem testütéseket. Ahhoz nem kell belharcba bonyolódni! Ráadásul "előbb" lehet elérni mint a fejet ezért gyorsabb lehet a visszavonulás is. Kissebb a bekapott kontra vagy megelőző utés kockázata.
pl. Haye a meccs elején elég gyors volt szerintem simán meg tudta volna kínálni Klicskót testen párszor és fürgén vissza is tudott volna húzódni. Nem azt mondom, hogy ezzel nyert volna de több esélyt adott volna magának egy szisztematikus egy két pontra koncentráló testütéses szisztémával mint a tőle látott nevetséges bakugrásközbentaláneltalálomafejét harcmodorral. Ráadásul az is megjósolhatatlan, hogy mennyire lassította és fárasztotta volna Klicskót a testütés. Hogy a meccsen látottaknál jobban az boritékolható.[ Szerkesztve ]
-
mefistofeles
addikt
válasz Integra #3876 üzenetére
Az is elképesztő, meg az is, hogy ők ketten uralkodnak. A méreteiken kívül szinte semmi nem predesztinálja erre őket. Fénykorában egy Holmes, Holyfield, Tyson szintű bajnok leiskolázta volna őket. Azt sem értem, hogy ezek az Adamek és Haye félék ezért a teljesítményért miért mennek oda? Egyszerűen látszik rajtuk a félelem, hogy kívánnak így győzni? Ekkora nagy lomha bengákat mi a fenének mindenki fejen akar megfogni (már az alatt a két ütés alatt amit menetenként indítanak)? Amúgy sem a kondijukról híresek, testen szépen meg lehetne puhítani őket ráadásul nem kéne annyira az ütőtávjukba sem bemerészkedni.
[ Szerkesztve ]
-
mefistofeles
addikt
Ilyen egy szánalmas meccset... ez VB címmeccs? nevetséges!
Egy lomha óriás meg egy félős gyerek "küzdelme".... A jelenlegi nehézsúly semmi.......
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Asszociációs játék. :)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?