Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-29 12:53:51

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1901) Atesz.d válasza Piedon (#1889) üzenetére


Atesz.d
csendes tag

Lemaradt a link:

http://www.ebay.com/itm/161675572270?_trksid=p2060353.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

szóval ez vajon milyen lehet?

- Atis -

(#1902) motrola válasza Atesz.d (#1901) üzenetére


motrola
aktív tag

US $44.49 ennyi pénzért komplett kamerát is vehetsz.

Dell Latitude 5490, POCO X5 5G, Umidigi, Chuwi Hi10X

(#1903) Atesz.d válasza motrola (#1902) üzenetére


Atesz.d
csendes tag

Az lehet, de abban biztosan nem Sony lesz a szenzor. És elég látványos a különbség éjszaka.

Én egy Provision 1,3Mp-est és egy Qihan 1,3Mp-est láttam egyszerre. A Provisionban a gyártó szerint Sony Exmort chip van a Qihanban ki tudja. Az más kérdés, hogy a Provision majd kétszer annyiba került...
A teszt alatt két Provision és a Qihan nézte ugyan azt (tehát volt IR világítás rendesen) a Provisionök szép tiszta képet adtak, a mozgó alakokat is szépen fel lehet ismerni. A Qihan képén erősen látszott a termikus zaj és kicsit pixeles volt a hatás. Ember felismerés? Háát esetleg közelről.

Ezért lenne érdekes, hogy ebben vajon tényleg Sony-e a chip. Lehet-e ennyire bízni a kis sárgákban?

Amúgy érdekes, hogy itt a fórumon senki sem foglakozik ezzel a minőségi paraméterrel. Ha csinálja a képeket akkor már jó. (Legalábbis nekem ez jött le.) Nekem van összehasonlítási alapom, évekig dolgoztam képfeldolgozó rendszereket gyártó cégnél. Csak sajnos azok a kamerák nem igazán alkalmasak biztonságtechnikai feladatokra.

Az éjszakai képeknél nem a megvilágítás a legfontosabb, hanem a fényhasznosítás. Mert ha felcsavarom a megvilágítás, akkor a közeli képek fehérek lesznek.
A fényhasznosítás pedig a szenzor és az optika minőségétől függ. Pl. az általánosan elterjedt M12-es kicsi optikák csak a méretük miatt legalább egyharmaddal kevesebb fényt engednek a szenzorra, mint a CS mount-os optikák.

- Atis -

(#1904) taip


taip
senior tag

Az lenne a kérdésem, hogy 1280x720-as felbontás mellett mekkora az a fájlméret, ami már élvezhető minőséget eredményez a felvételen?
Az élőkép minősége szerintem rendben van (legalábbis ebben az árkategóriában), nem pixeles, nem kockásodik, stb. A probléma az, hogy a felvételek borzalmas minőségűek, de nem tudom milyen paraméterei vannak (pl. bitráta). Az egyedüli kiindulás, hogy 1 perc kb. 6 MB. Gondolom ez lehetne több, ha jobb minőséget akarok.
Mit érdemes beállítani, hogy jó legyen, de ne foglaljon túl sok helyet?

Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)

(#1905) Atesz.d válasza taip (#1904) üzenetére


Atesz.d
csendes tag

Nálam a következők vannak: 720P CBR minőség:higher 1024kbps.
Nekem 7,6 MB/perc a letárolt adat mérete.

Most egy kicsit elkezdtem turkálni a rendszert és azt vettem észre, hogy hiába állítottam be 1 fps-t semmivel sem kisebb a letárolt adatmennyiség, mint a többnél. És ez így nem oké. Hogy lehet azt elérni, hogy 1 fps-nél arányosan kevesebb legyen az adatmennyiség, mint mondjuk 25 fps-nél? Így 25-ször több adat férne a vinyóra.

[ Szerkesztve ]

- Atis -

(#1906) Piedon válasza Atesz.d (#1901) üzenetére


Piedon
tag

Ha megnézed az első képet, akkor a nyák bal felső sarkában látsz egy "ov2710" feliratot, ami az Omnivision cég 2Mpixeles szenzorja. Na most vagy a kép nem stimmel, vagy az eladó nem állít valósat. Ráadásul, a képen nem C/CS foglalatú panel van, hanem panelkamerákhoz való M12-es optika foglalat.
Ez már jobban hasonlít arra, de itt is turpiskodás van, mert a panelon 50H20PL-AS van ami ugyanúgy OV2710-el szerelt, míg a leírásában már IPG-53A20PL van ami viszont Sony chipes.

Kieg: Ennél viszont stimmel a kép és a leírás is. És még ebben az évben adtak ki hozzá szoftver frissítést is, szóval még esély is van rá, hogy támogatás is lesz hozzá ebben az évben, mert viszont a vezérlője (HI3516) már nem egy mai darab.

[ Szerkesztve ]

(#1907) Atesz.d válasza Piedon (#1906) üzenetére


Atesz.d
csendes tag

Igen, az M12-es volt. De ez a CS-es jobbnak tűnik. Köszi a segítséget.

- Atis -

(#1908) taip


taip
senior tag

Lassan kedvem lenne a kamerákat hozzávágni a kis kínai fejéhez. :W

A képminőség sem éppen csúcs, de hogy szoftveresen mennyire trágya, az hihetetlen. Beállítok valami, leokézom, majd legközelebb már más van beállítva.
A felvétel minősége sokkal rosszabb, mint az élőképé és nem tudom, hol lehetne rajta állítani. Max. a fájlméretet tudom növelni, de a minőség nem lesz jobb.

Teljesen random, hogy mit vesz fel és mit nem, hiába állítom be az érzékelési területet, időszakot, nem nagyon érdekli. Tegnap éjjel is 273 db rövid videót vett fel, amit persze nem néztem végig, de amibe belenéztem, nem volt semmi. De oké, lehet, hogy ha fúj a szél és mozognak a fák, akkor érzékeli. Akkor már csak azt nem értem, hogy azt miért nem érzékelte, amikor hazajöttünk, meg amikor elmentünk, ugyanis arról nincs felvétel. (Nem magamat akarom nézegetni, csak tesztelek, még mielőtt...) Olyankor is veszeget fel, amikor garantáltan semmi mozgás nincsen.

Ráadásul a felvett képeket, videókat nem is tudom törölni, mert nem látok a szoftverben erre lehetőséget, csak az egészet egyben tudnám törölni. A képeket meg sem tudom nézni, csak listázza egy böngészőnek tűnő ablakban, mint egy ftp szervert. Persze direktben, fájlkezelővel nem lehet elérni, így sem lementeni, sem letörölni, de még normálisan megnézni sem tudom. (Beépített SD kártyája van).

Lehetséges, hogy más szoftverekkel tudnám kezelni ezt az egészet, főleg a felvételek visszanézését/törlését? Ez így nagyon gagyi, pedig még ebből a hardverből is ki lehetne hozni többet ha normálisan megírnák hozzá a szoftvereket.

Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)

(#1909) FireKeeper


FireKeeper
nagyúr

sziasztok!

vinyót meg lehet úgy formázni géppel hogy azt egy provision nvr megkajázza? (4100-as típus, ha számít)
az történt hogy összefosta magát miközben az eszköz formázta, 95%-nál meghalt... kikaptam, átraktam gépbe erre a hd sentinel közli hogy ez már hulla régen, de azért jó lenne ha valami életet ki tudnék még csiholni belőle. ha az nvr-el formázom, ugyanott, 95%-nál meghal, pc-vel hiába próbáltam eddig ugyanazt csinálni mint az nvr, nem veszi be a drága. valaki tipp?

steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 V || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill

(#1910) bigrock válasza FireKeeper (#1909) üzenetére


bigrock
Topikgazda

Próbáld meg linux alatt particionálni és formázni, de mindenképpen csak az elérhető kapacitás 90 százalékára. (Én nem sok reményt fűznék hozzá...)

(#1911) FireKeeper válasza bigrock (#1910) üzenetére


FireKeeper
nagyúr

van különbség hogy win alatt vagy linux alatt csinálom? a fat32 az fat32 mindenhol?

bár lehet hagyom a francba, már felkészítettem lelkiekben a tulajt hogy ebből csere lesz.

vinyóból nézegettem ezeket a wd purple-öket, amiket elvileg direkt ilyen környezetbe csinálnak... az csak marketing rizsa vagy tényleg megéri?

[ Szerkesztve ]

steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 V || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill

(#1912) bigrock válasza FireKeeper (#1911) üzenetére


bigrock
Topikgazda

Valami lehet benne, most üzemeltünk be egy ~600K-s Supermicro video szervert, abban is Purple WD-k voltak.

(#1913) Piwi


Piwi
addikt

Végre üzemel a kamerám :C vesz is minden kis mozgást a 64 gigás micro SD kártyára,viszont a tartalmát csak a böngészőben érem el,ahol nincs törlési lehetőség. Van erre valami megoldás? :U

Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]

(#1914) hzsolee


hzsolee
őstag

Hogyan tudom az ip kamerában átírni a címét? Valahogy a vége .10 helyett .103 lett... :F

A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."

(#1915) bigrock válasza Piwi (#1913) üzenetére


bigrock
Topikgazda

Sehogy. Be kell állítani, hogy ciklikusan törölje a legrégebbi felvételeket.
#1914: Esetleg a kamera web-és felületén ? (Nem lehet, hogy DHCP-n van a kamera?)

(#1916) Piwi válasza bigrock (#1915) üzenetére


Piwi
addikt

értem,ilyesmi beállítást nem látok..gondolom akkor magától törölni fogja ha nincs hely.

viszont arra sem látok beállítást hogy ne csak 14mp-es videókat készítsen :U

Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]

(#1917) hzsolee válasza bigrock (#1915) üzenetére


hzsolee
őstag

Köszi. Nagy nehezen telepítettem a Netsurveillance-t, és bejött a hálózatnál ez az ablak:

Nincs dhcp-n. Nem tudom, hogy íródott át. Ha beírnám az új IP-t és le okézom akkor egyből meg is szakad a kapcsolat igaz? Ez nem fog okozni valami problémát?
Még egy kérdés aztán tényleg befejeztem :) Azt tudom, hogy a kép kicsit késésben van az IP kameráknál a valósághoz képest. Ezt mi befolyásolja? A képen van egy "nagysebességű letöltés" opció. Érdemes bekapcsolni ? A 100-as vezetékes hálózat csak 4-5 százalékban terhelt a proc meg 20-35% megy. (Core duo 1,8ghz 2gb ram) Így van kb 1 másodperces csúszás. Próbáltam egy szerényebb gépen (1,9 P4 1Gb ram) ott a proci 100%-on van és késik is rendesen a kép. A hálózat ott is kb hasonlóan terhelt. Ott valamit nagyon számolnia kell...talán a video része gyöszös.

[ Szerkesztve ]

A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."

(#1918) motrola válasza hzsolee (#1917) üzenetére


motrola
aktív tag

Szerintem a DNS nem jó. 192.168.0.1 re írd át.

Dell Latitude 5490, POCO X5 5G, Umidigi, Chuwi Hi10X

(#1919) bigrock válasza hzsolee (#1917) üzenetére


bigrock
Topikgazda

Valószínű, hogy a h.264 dekódolás miatt van a késleltetés. A CPU ennyit bír. Próbáld meg, hogy átteszed mjpeg-be a kamerát, meg fog szűnni a késleltetés. (csak úgy meg sok adatot fog forgalmazni a kamera)

(#1920) hzsolee válasza motrola (#1918) üzenetére


hzsolee
őstag

:R

(#1919) bigrock
:R

[ Szerkesztve ]

A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."

(#1921) taip válasza taip (#1908) üzenetére


taip
senior tag

Most komolyan gondolkodom abban, hogy visszaküldjem a kamerákat, azt már tisztáztam, hogy a pénzt visszakapnám.
Csak nem tudom, hogy ez a konkrét darab ilyen vacak, vagy ez a típus ennyit tud? A szoftveres háttér nyilván másik készüléknél sem lenne jobb és ha az optika gyenge az sem fog változni.

Ugyanakkor az visszatart, hogy 1 hónap, mire megjön az új, ha Kínából rendelem, plusz találok-e olyat, ami ezeket tudja, csak jobb minőségben?

Az elvárásaim: legalább 1 megapixeles, jobb, ha 1,3. Kültéri, víz- és fagyálló, wifis, port forward nélkül elérhető legyen kívülről (tehát tudja a P2P-t), és ami leszűkíti a kört: legyen benne SD kártya foglalat, ne kelljen NVR-t is venni hozzá.
Árat most nem írok, kíváncsi vagyok, mennyiért lehet egy ilyenhez hozzájutni, akár külföldről, akár itthonról.

Köszi

Ja és egy példa, nem hiszem hogy ilyennek kellene lenni egy éjszakai felvételnek.

[ Szerkesztve ]

Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)

(#1922) tibibi válasza taip (#1921) üzenetére


tibibi
őstag

milyen kamera ez? elég gyatra képe van.

(#1923) Piwi válasza taip (#1921) üzenetére


Piwi
addikt

én pl ezt vettem: [link]

az elvárásaidnak megfelel,szerintem az ára sem rossz

Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]

(#1924) taip válasza tibibi (#1922) üzenetére


taip
senior tag

A típusa IPCC-B11NW-SD.

Piwi: Van jelentősége, hogy 4 nagy infra LED van benne, nem sok kicsi? Jó képe van, megbízhatóan működik?
Sajnos jóval drágább, mint amennyiért én vettem, de valószínűleg nem véletlenül.

Jó lenne találni ott ahol ezt vettem, mert van kedvezményes kuponom.

Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)

(#1925) taip válasza taip (#1924) üzenetére


taip
senior tag

Ez például tetszene, de elég drága...

Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)

(#1926) tibibi válasza taip (#1924) üzenetére


tibibi
őstag

pedig nem néz ki gagyinak :U wanscam van nekem kb. 4 éves még bírja bár pár hete nem volt hajlandó felismerni a wifi hálózatot aztán egyszer csak megjavult.Ez csak sima vízálló wifi kamera 4 képet küld riasztásra ha éppen van kedve ;]

(#1927) motrola válasza taip (#1925) üzenetére


motrola
aktív tag

http://www.ebay.com/itm/HD-4mm-Bullet-CMOS-Day-Night-IP-Camera-Mobile-APP-Support-Motion-Detection-/151685313383?hash=item2351263367

http://www.aliexpress.com/item/HD-1280-720P-1-0MP-Indoor-Dome-IP-Camera-Security-CCTV-Surveillance-ONVIF-2-0-P2P/32226558957.html

Ezek nálam megbízhatóan működnek. Az elsőből 2 db is van és azt lengyel országból küldték.
NVR-rel mindegyik együttműködik.

Dell Latitude 5490, POCO X5 5G, Umidigi, Chuwi Hi10X

(#1928) taip válasza motrola (#1927) üzenetére


taip
senior tag

Köszi.

Sajnos jelenleg adottság, hogy wifiset keresek kültérre, saját SD kártyával, mert nincs vezetéket fogadni képes routerem (persze vehetnék, de a kábel elvezetése akkor is probléma).

Azon is gondolkodtam, hogy lehetséges-e, hogy nem csak a kamera a hibás? A wifi átvitel leronthatja ennyire a minőséget? (1 megapixeles kameráról van szó). Illetve számít-e hogy milyen routerhez csatlakozik a készülék?

Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)

(#1929) Piwi válasza taip (#1924) üzenetére


Piwi
addikt

a 4 nagy infra elvileg 30 méteres éjjeli képet is tud adni,ezért is választottam ezt.
Kicsit szenvedtem a beállításával hogy elérthető legyen wifin,de amióta be lett állítva,szépen végzi a dolgát. A felvett videók szerintem elég jók,szépen kezeli a 64 gigás memkártyát is és a hozzá adott programmal is elég jól tetre lehet szabni. Mobilos elérése is frankón működik,így bármikor ránézhetek a kamerára és akár a riasztás képeit és videóit is megnézhetem szintén mobilról

Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]

(#1930) taip válasza Piwi (#1929) üzenetére


taip
senior tag

Tudnál küldeni példát (akár priviben)? Főleg az éjszakai kép érdekelne kinti és benti egyaránt.
Persze ha nincs rajta nagyon személyes/titkos. :)

Amúgy érdekes az alin a specifikáció. Igazából azt sem írja, hogy wifis, meg azt sem, hogy van benne kártyafoglalat (de fényképet ad róla). Ezek után nem tudom mennyire igaz a SONY lencse...
Ezért is utálom ezt a keresgélést, elegem van a sok félrevezető infóból.

Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)

(#1931) Piwi válasza taip (#1930) üzenetére


Piwi
addikt

Kinti képet és videót is tudok küldeni, autóinkat figyelem a kamerával, szóval semmi titkos nincs a felvételeken :)

Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]

(#1932) Piwi válasza taip (#1930) üzenetére


Piwi
addikt

Íme az ígért kép és videó:

Pillanatkép
Videó
Videó beállítás adatai

Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]

(#1933) Piwi


Piwi
addikt

Használja valaki a CamHi androidos alkalmazást a kamera nézésére? egy bajom van csak vele,az elkészített videókat ha vissza szeretném nézni,csak fekete képernyő van,gondolom valami codec probléma lehet,felraktam az MX player lejátszót és a codec packot a telefonra,de így sem változott. Számítógépen nézve tökéletesek a videók,tehát a telefonnak nem tetszik valami

Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]

(#1934) Minstrel


Minstrel
senior tag

Kamerákhoz vennék nagyobb látószögű lencsét. Ilyen kameráim vannak:[kamera1] [kamera2] és ezt a lencsét néztem [lencse]. Ez jó lenne?

(#1935) taip válasza Piwi (#1932) üzenetére


taip
senior tag

Köszi.

Úgy látom, a pillanatkép elég jó minőségű, de a videó alacsony bitrátájú, eléggé kockásodik, maszatolódik. Nyilván a kamera jobbat tud.
Az enyémnél az állókép sem ilyen jó, de amiatt még nem gondolkodnék a visszaküldésen. A múltkori éjszakai képről nyilván nem látszódna, hogy ez van a képen.

Amúgy én a P2Pwificam nevű progit használom, a CamHi-t nem ismerem.

[ Szerkesztve ]

Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)

(#1936) bigrock válasza Piwi (#1933) üzenetére


bigrock
Topikgazda

Próbáld ki a SuperLive Pro alkalmazást.

(#1937) Piwi válasza taip (#1935) üzenetére


Piwi
addikt

Igen, bitráta csak 256 volt gyárilag beállítva( amit max 8000 körülire lehet állítani) de most feljebb is rakom :)

Az elkészített videók hosszát Nálad lehet állítani? Nálam 15mp-es videókat csinál gyárilag..

bigrock: rendben, kipróbálom

[ Szerkesztve ]

Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]

(#1938) taip válasza Piwi (#1937) üzenetére


taip
senior tag

Emlékeim szerint 30 és 120 mp között lehet állítani a riasztásra készülő videók hosszát, ez működik is.
(Csak az a gond, hogy teljesen random, mikor vesz fel valamit és mikor nem.)

Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)

(#1939) Piwi válasza taip (#1938) üzenetére


Piwi
addikt

Akkor csak én vagyok a balfék hogy nem találom meg a felvett videók hosszának beállítását... ;]

Felraktam mindkét programot, egyik sem csatlakozik a kamerámhoz.. Sebaj, írtam a gyári program készítőjének mailt, hátha tud valami okosat írni hogy lejátsza a felvett videókat a mobilom :)

Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]

(#1940) taip válasza Piwi (#1939) üzenetére


taip
senior tag

Nálam egy Alarm Record / Record duration menüben lehet állítani.

Felraktam én is a SuperlivePro-t, de nem kapcsolódik a kamerához, be sem tudok lépni.

Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)

(#1941) Piwi válasza taip (#1940) üzenetére


Piwi
addikt

Ilyesmi nálam nincs,viszont találtam egy advanced menüt,ami alatt,timer record,majd Record files duration:900-ra van állítva,ez a maximum,mégis csak 15mp-es a videó :U

Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]

(#1942) taip válasza Piwi (#1941) üzenetére


taip
senior tag

Lehet, hogy ez valami időzített felvétel hossza, ha nem mozgásra akarod hogy elinduljon a felvétel.
De ez csak tipp, a sajátom logikáját sem sikerült teljesen megérteni. :)

Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)

(#1943) Piwi válasza taip (#1942) üzenetére


Piwi
addikt

fene sem tudja,majd szépen átállítgatok minden adatot,egyszer csak megtalálom ezt a beállítási lehetőséget :)

Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]

(#1944) T 1000


T 1000
aktív tag

Sziasztok!

Teljesen laikusként apósomnak keresek kamerát: egy kb 4x4 méteres horgászboltba kellene (szétlopják az öreget). Ami fontos: jó lenne, ha sd kártyára tudna rögzíteni, wifis legyen, távolról vezérelhető, esetleg forgatható. Az még szuperebb lenne, ha a wifi hálózaton lévő otthoni gépe is tudna felvételt rögzíteni. Max 15-20 e Ft-ja van rá, akár az E-bay-ről is tudok rendelni, onnan is ajánlhatnátok. Bármilyen tanácsot meghallgatok. Létezik olyan megoldás, hogy akár én is, távolról visszanézzem a felvételt?

Köszönöm:

Tamás

(#1945) Piwi válasza taip (#1942) üzenetére


Piwi
addikt

bitrátát feljebb raktam,ilyen videót kaptam: [link]

Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]

(#1946) gyula20


gyula20
tag

Üdv.Mindenkinek !

Pár hónapja villámügyek miatt DVR-t cseréltem.
Az új DVR LN 4016hyb8 , sajnos van vele egy- két problémám, mármint a beállitásokkal.
Ha valakinek van ilyen tipusú készüléke , szeretném felvenni a kapcsolatot , pár kérdés erejéig.
Pl. ilyen gondom van SPOT kimeneten nem látom az IP kamerát .

kiss

(#1947) bigrock válasza gyula20 (#1946) üzenetére


bigrock
Topikgazda

Én üzemeltem már be ilyet egy ügyfelünknél. Legközelebb egy hónap múlva megyek karbantartani, akkor tudok ránézni.

(#1948) tibibi válasza Piwi (#1932) üzenetére


tibibi
őstag

Rakhatnál fel éjszakai videot és képet is :R

(#1949) Piwi válasza tibibi (#1948) üzenetére


Piwi
addikt

Azt hozzá kell tennem hogy közvilágítás nincs mivel éjfélkor lekapcsolják,tehát full sötétben készült a kép,a videónál meg látszik ahogy bekapcsol a mozgásérzékelős 150Wattos lámpa
Éjszakai pillanatkép
Éjszakai videó

Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]

(#1950) xXxian


xXxian
senior tag

Sziasztok!

Ebben a topicban új vagyok...s nem látok topikösszefoglalót.

Tudnátok abban segíteni, hogy hol magyarázzák el (mint egy hatáves gyereknek) hogy működik ez a dolog?

A cél: egy vidéken lévő ingatlan (saját) 0-24 megfigyelése 2 vagy max 2 kamerával. Ha nem muszáj, nem tartanék ott PC-t, de gondolom lehetséges az adatok valamilyen tárhelyre töltése. Gazdaságos (4k videó nem kell :)) megoldást keresek, de olyat ami megbízható.

Köszönöm előre is,
X

Eladó ASUS RT-N53 Router (9k)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.