Hirdetés
Aktív témák
-
-
etilin
aktív tag
Ne tőrődj Boxerrel irígykedik a vastag lábaidra
Gyúrjál karra meg hátra, annak meg kell növelnie a felső tested.
Arányok sajna önmagukban nem sokat mondanak.
Nekem hiába van 115-ös melkasom 80-as derékhoz ha mégis szarul nézek kiEj, God Vazzeg és egyéb sokak hun vannak, he?
-
LOTR
addikt
hehe, az adataink nagyjából megegyeznek, csak én 10kg-mal kevesebb vagyok és a lábikók és a derekam is kisebb 10cm-rel
na hozzád is szóltam vmit, jöjjön a napi senkit nem érdeklő beszámoló:
megint kiment gugolásban a 90kg
és nem értem mi van velem, amikor elkezdtem tömegelni, volt egy pár hét amíg stagnáltam súlyban, majd egyszer csak megindultam a gyarapodásban, amikor visszaálltam normál kajálásra, még nőtt a súlyom, szintén kellett pár hét amíg leállt, most, hogy talán egy nagyon kevéssel eszek kevesebbet, mint a tömegelés után a súlyom stagnál ugyan, de mindenben erősödök
volt nektek hasonló jelenség?One Ring to rule them all
-
Janesz
őstag
16-17 évesen hagytam abba a jégkorongot...akkor eladtam mindent...csak a korim maradt meg meg az ütőm...(cserélhető tollú Easton de az emlék úgyhogy azt megtartom)
a lábam azóta nem nőtt úgyhogy az is megmarad bár mivel 39-es lábam van valszeg az úgysem lenne jó senkinek.. -
etilin
aktív tag
Holvan már a támadás Ájánlom figyelmedbe Márk aláírását.
Leírom Márk helyett mert ő úgy is mindent pesszimistán néz.
Szóval plussz 10 kilót hozott. Abból kb 4 kiló izom.
Amúgy ne is álmodj degeci telekről ilyen lagymatag szöveggelEj, God Vazzeg és egyéb sokak hun vannak, he?
-
myrra
senior tag
-
Myki19
aktív tag
Mintha valami SZKÁJTEKES képeket látnék első kép sötét bénán feszitve második kép fényes normálissan feszitve a Vádlid jó durva lehet!
Ha 10 Tyúk 10 Nap alatt 10 Tojást tojik! Akkor hány tyúk hány nap alatt hány tojást tojik?Ha ma nulla fok van és holnap kétszer ilyen hideg lesz akkor hány fok lesz holnap?
-
Myki19
aktív tag
-
LOTR
addikt
mivel kérdezted a véleményünket, és nem írtad oda, hogy kiét/kiét nem, ezért leírom
bár kis szar vagyok, de a gugolásban ha jól emlékszem 1,5 hónap alatt elértem a 90kg-ot, és a lábikóm is (én térd fölött 20cm-rel szoktam mérni ott 48-50körüli, legnagyobb pontban 57-60lehet nem tudom pontosan) úgy csinálom, hogy 20-60-70-80-90-80 8x minedet, segítség nélkül nem merem a 100-at bepróbálni
ui:múlt hétfőn becsípődött a derekam, nem gugolok ezen a héten semOne Ring to rule them all
-
LOTR
addikt
ja, úgy csináltam lábat, hogy 1. hét 50kg, 2. -60, 3. -70, 4. -80, 5. -85, 6. -90, itt vagyok úgy, hogy a 100 még sztem menne, de segítő nélkül nem merem
kb 1-1,5 hónapja kezdtem mindent piramisban csinálni, vagy emelkedően, aztán utolsót kicsit kisebb súllyal, ha méretben egyenlőre nem is, de erőben sokkal többre megyek így
próbáld ki ha még nem próbáltad volnaOne Ring to rule them all
-
Woodslave
félisten
törzsből előredőlsz, a dőlésszögre láttam már többféle variációt, ahogy érzed. Kicsit pucsítassz, hogy a dereked minnél egyenesebb, de inkább homorú legyen. Kiválasztott fogásszélességgel megfogsz egy kétkezes rudat (sima v madárfogás is elképzelhető) és főleg a lapockád egymáshoz való közelítésével a hasad irányába húzod a súlyzót.
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs