- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Aktív témák
-
csudri
őstag
válasz
Woodslave #4559 üzenetére
Nem mondom.
A Szent István Egyetemre járok és humánerőforrás manager leszek egyszer. Bár hogy ez mit takar arról fingom sincs.
Az is igaz, hogy munkahelyemen meg projekt manager vagyok és ott se nagyon tudom, hogy mit akar jelenti ez, de azért elnetezgetek meg msn-ezek napi 8 órát. -
csudri
őstag
válasz
Woodslave #4481 üzenetére
Sok lesz már ez a buzulás!
Nagyon OFF: Ma a barátnőmön kiakadtam! Mondtam, hogy lehet megyek szombaton az IFBB Magyar Kupára, erre kiakadt, hogy én mesztelen pasikat akarok nézegetni és hogy ez buzis, meg stb. stb. Majdnem kiraktam a kocsiból! Pedig nem is szedek MD-t.
[Szerkesztve] -
Markgx10
őstag
válasz
Woodslave #4387 üzenetére
1. Köcsög
2. Az még a Masterdrol előtt volt így már régen nem aktuális
3. Be ne tedd
Bubee82: Nem volt nagy áttörés, de azért a 130kg-os egyéni csúcs már a múlté(Mielőtt valaki nagy durranásra számítana, elárulom, hogy csak 135kg-ra sikerült megjavítani)
[Szerkesztve] -
fLeSs
nagyúr
válasz
Woodslave #4304 üzenetére
a bb.hu-n volt szó ezekről az online szteroid shopokról, állítólag kamu mind. de vki próbálja ki, és kiderül.
volt szó a human növiről is, a Németh Pisti ezt írta: ''Nincs már humán, csak az van a dobozokon feltüntetve, hogy 'Human Growth Hormone' (emberi növekedési hormon). És sokan mikor meglátják, a 'Human' szót azt hiszik, hogy akkor ez humán növi... Pedig nem...'' -
God Vazzeg
veterán
-
Markgx10
őstag
válasz
Woodslave #4255 üzenetére
Megmondom őszintén én vérnyomás emelkedésre gondolok, de Janesz azt mondja, nem biztos, hogy az. Azért én mégis úgy gondolom a jlelekből. A másik, a Superdrolnál tipikus hátfájás, deréktájban, ezt beszéltük Bubbeval, hogy pont ugyanaz volt neki is. A harmadik, meg amit már régen írogatok, de néha már elég komolyan jelentkezik az agresszió, de az egyelőre nem múlik, míg a másik kettő mintha most nem jelentkezne.
God: Azt hittem már csak én olvasok ki belőle degecséget -
csudri
őstag
válasz
Woodslave #4123 üzenetére
Okay, ha valaki azért szivat, mert husi vagyok, arról tehetek, mert szemét kajákat ettem stb. De az arcomat ne szidja senki, arról nem tehetek és szerintem nem vagyok egy sz@hr. Ennyi, részemről lezárva. Legközelebb ha valaki a pofámat akarja szidni azt privátban légyszi, az ilyen szintű szarakodásnak inkább ott a helye szerintem.
-
Moddingfan
senior tag
válasz
Woodslave #4116 üzenetére
Nem én mondtam, hogy így nézek ki, szóval azért van különbség köztem és GodHeart között
u.i.: Bármilyen hihetetlen, de lány mondta
csudri: semmi baj nincs vele emlékeim szerint, mintjárt meg is nézem:Huhh, tényleg semmi gáz, csak kicsit megilyedtem
Nehogy besértődj már, engem is szétszivatnak, pedig én jóképű vagyok
[Szerkesztve] -
Markgx10
őstag
válasz
Woodslave #4094 üzenetére
Igazából megéri letölteni a 2006-os listát, összesen 65 oldal ebből 19 oldal az angol rész és az 5-7-ik oldalig vannak a doppingszerek hatóanyagai felsorolva.
Ja tények kedvéért, aztán befejezem:
Superdrol: methasterone (2α, 17α-dimethyl-5α-androstane-3-one-17ß-ol)
Masterdrol: (2a,17a di methyl etiocholan 3-one, 17b-ol) -
-
-
LOTR
addikt
válasz
Woodslave #4044 üzenetére
hát ha érdekel a véleményem, akkor leírom, ha meg nem akkor is
nekem meg egyéltalán nem csúcsos, inkább ''tömeges'' lol -már ahhoz képest tömeges, hogy nem csúcsos, persze még nagyon messze vagyok a nagy GodHeart-tól
3x8 scottpad+franciarúd
3x8 állva egykezes beforgatott mindkét kézzel
3x8 állva kalapács
ezt csináltam, amitől szerintem nem igazán csúcsosodott, azóta változtattam sokatok tanácsára
4x6 állva kétkezes
4x6 egyik héten kalapács, másikon beforgatott
4x6 scott a végére
lehet, hogy csak az álló kétkezes bevezetése miatt, de most legalább van érdemi változás erőben és méretben is -
Markgx10
őstag
válasz
Woodslave #4025 üzenetére
Hülye
God: Lehet igazad van, de azért ha nem haragszol, bár minden tiszteletem aTiédde nem veszek vissza mert ez meg olyan erőt kezdett hozni, hogy most már befejezem így, úgyis csak egy hét van hátra az egészből, az már nem olyan sok, de rendkívül kíváncsi vagyok lesz-e nálam olyan áttörés erőben mint Bubeenál, vagy 100 használóból 99-nél, mert én igazából azért kezdtem el, nem kifejezetten a súlygyarapodás miatt
(az meg jött eddig vagy 5kg biztosan
)
-
GodHeart
senior tag
válasz
Woodslave #4012 üzenetére
jó ebben természetesen egyet értek, hogy nem vagyok annyira kigyúrva, ez tény, meg hát sztem ilyet én sem mondtam sose!
Viszont valami azért látszik, ez meg egy másik tény. És azért már van 1-2 ember aki így sem mer belémkötni. Nah csak ennyit akartam kihozni belőle!
Peace
-
csudri
őstag
válasz
Woodslave #3774 üzenetére
Remeg a balkezem, mint az állat. Kicsit idegesít, de kibírom. Mondjuk elégge megdolgoztattam pár órája, mell-bic nap volt, finom volt.
A fekvenyomásnál azt hittem meghalok, utálom, hogy az első sorozatnál mindig fáj a bal vállam. A másodikban már sosem fáj, de az elsőnél eléggé, kedvem lenne ledobni a súlyt a francba. Ma már kiment egyszer a 75kg, remélem hamarosan a 80 is meglesz, az én 37centis ropi-karjaimmal szerintem nem olyan rossz teljesítmény. -
etilin
aktív tag
válasz
Woodslave #3774 üzenetére
Mivel már eleve az 5-helyzetben redukálva van, abból nem lesz ösztrogén. A progeszteron nem jelentős: talán 0,1% tud aromatizálódni, legalábbis elméletileg.
Ezeket nehéz belátni a képlet nélkül amit ugye nem adnak meg, illetve csak a nevet írják le.
Gyakorlatilag ennek a vegyületnek egyáltalán nem is szabadna, hogy fontosabb metabolitjai egyáltalán legyenek.
Mit ért az alatt hogy fontosabb
Talán néhány hidroxilált adrenális metabolitja lehet, de az is csak nyomokban. Ez tulajdonképpen átalakulás nélkül kiválasztódik, mint egyesített glucuronát.
Adrenális mi az
A plusz elektron sűrűség a 2-helyzetben a Superdrolt kétszer-háromszor anabolikusabbá teszi (milligrammonként), mint amilyen az anadrol.
Honnan jön a plussz elektronsűrűség (melyik csoportból).
De a legfontosabb ez az emberek nagy részét nem érdekli és nem is értik, ez egy ilyen nesztek adunk a dolgoknak valami tudományos háteret. Ami fontos az a soványizomtömeg növekedés -
Moddingfan
senior tag
válasz
Woodslave #3468 üzenetére
Félre értettél barátom, eszem ágában sem volt bármelyikőtöket leszólni, épp ellenkezőleg: Ti is mondtátok, ogy nagyon sovány vagyok én pedig azért írtam ezt, mert valaki szerint, aki a kalkulátor értékét megállapította még mindig volna mit leadnom, ami tényleg nagy ökörség, nem? Igazad van, a barátok csak legyenek őszinték, hisz barátok, akik csak jó akarnak. Sajnálom, ha másként jött le, én nem ellenetek szóltam, sőt
-
etilin
aktív tag
válasz
Woodslave #2987 üzenetére
Végülis a lényeg ugyanaz adott kifelyezés helyett egy másik kifelyezést írtál.
De ha neked így esik jól akkor ne legyen helyesírási probléma, csak olyan jól esett egy kicsitt ezzel visszavágni.
az nem helyesírási probléma
Mondatot nagybetüvel kezdünk és írásjellel felyezzük be.
Ez viszont helyesírási probléma. -
Markgx10
őstag
válasz
Woodslave #2917 üzenetére
Nem vagy dagadt csak belédmagyarázzák ha jól értem.
Lehet azért egy dobozzal beverhetnél a MD-ból
, mert én mióta eszem azóta annyira biztos vagyok a sikerben (és nem 2,5kg növekedésben mint ahogy előre várható, hanem többen) mint még soha. Az Extremefit fórumon olvastam egy külföldi fórumozó Superdrol leírásának a fordítását és ott volt a legjobb szó erre, hogy megállíthatalannak érzi magát az ember
Nagyon jó érzés
Komolyra fordítva, viszont mindenkinek másképp hat, pl. Bubeenak a vérnyomását nagyon megnyomta, de erőben neki valami eszméletlen sokat hozott (meg azért karban majd 2cm 3-4 hét alatt és nem vízben az kurvasok), na abban már én sem merek hinni, hogy nekem közel annyit is hozna.
[Szerkesztve] -
Markgx10
őstag
válasz
Woodslave #2903 üzenetére
Én nem tennék le a helyedben csak máshogy csinálnám. Pl. a 100 kilóig van kb 9-10kg Neked. Ezt elosztanám 3 részre és megpróbálnék 3 kúrában (nem koksz) felszedni kb. 3 kg száraz izmot kúránként. Ez egy év alatt ha komolyan csinálod sikerülhet is. De ha ''csak'' 6kg száraz izom jön fel rád ezalatt az idő alatt, akkor sem lennél elégedetlen, sztem
És ha azt veszed, hogy kb annyiba kerül egy doboz Attack vagy Strom mint egy doboz Masterdrol akkor nem is olyan drága ez. Márpedig súlyban többek között az én eredményeim is alá fogják támasztani ennek a lehetőségét, hidd el.
Ha nagyon hülyeséget írtam, akkor vedd úgy hogy nem szóltam -
deniro2
senior tag
válasz
Woodslave #2886 üzenetére
Közvetlenűl nem valószínű, hogy halálos, főleg nem 6 liter, de huzamosabb ideig napi 10-11 l, mint amennyit J.C. iszik nem lehet túl egészséges, mondjuk ő sem ettől fog elpatkolni.
Annyi a lényeg, hogy nem vonom kétségbe, hogy magas folyadékbevitel kell az optimális izomnövekedéshez, de azért ne gondolja senki, hogy ez húde egészséges.
-
deniro2
senior tag
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Autós topik
- Energiaital topic
- Hunt: Showdown
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged