Hirdetés
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rap, Hip-hop 90'
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Őskoczka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Jojo5
őstag
csak nem birtam ki.. lejart a berletem es ugy volt, hogy nem edzek 1-3 hetig legalabb...
de mivel a ma reggeli munkat visszamondtak ezert lementem egy jot vall+kar-ozni... -
brownus
veterán
még június végén mérte sógorom, ez bő egy hónapos kép, amúgy ehhez tuti az is hozzátesz, hogy minden nap bringával közlekedek... szóval égetek nonstop
a fegyencedzést yoga gyakorlatokkal és plank gyakorlatokkal szoktam bővíteni, kicsit feldobni, ne legyenek egyhangúak az edzések.
imádom a plank-eket! ezt nézd meg: 54 évesen!!! nem semmi... -
brownus
veterán
nincs annyi időm fórumozni mint régebben... többnyire csak readonly, átfutok pár topikot.
lassan egy éve fegyencedzek, paul wade könyve alapján, fasza nagyon, szeretem. nem beszélve arról, hogy ktg hatékony... szóval nem vagyok kompatibilis ezzel a topikkalde én nem tömegnövelek. szálkás lettem, a testzsír százalék 10% alatt van. és a lényeg, hogy kurva jól érzem magam a bőrömben
-
mocsanisi
senior tag
Mindenki engem bánt
-
macikos
addikt
Oláh Noémi valami veszedelmesen gyönyörű. Szívesen megosztanám vele a gumicukromat
-
Woodslave
félisten
válasz
BÁ Nutrition #46963 üzenetére
nincs. De linkeld be azt a tajgetoszos játékot és akkor majd röhögök egyet...
-
mocsanisi
senior tag
Összeszakadva vagy mégse? Tök jó hogy lehet ígyis, meg úgyis fotózni
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
BÁ Nutrition #46951 üzenetére
az van benne
[link]
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- EAFC 25
- BMW topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- 10 évbe telhet, mire az USA-ban gyártják az iPhone-t, az ára 3500 dollárra nőhet
- Computex 2025: igényes házak Montech portájáról
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- Alpine iLX-W690D
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Nvidia RTX 3080TI Founder Edition
- Eladó jóárísított vízhűtők, Lian Li, Artic, Enermax, Alphenpön! LCD-s is több féle!
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M Ryzen 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest