Hirdetés

Aktív témák

  • MPowerPH

    félisten

    válasz macikos #29722 üzenetére

    Nem kell ám egyből letámadni az embert, ha valamit kérdez... Logikus, hogy beírom a google -be, és rákeresek a véleményekre. Egyébként mb-n is azt írták, hogy közepes minőségű, de ennyiért nagyon jó vétel.

    A kreatin szerintem kicsit bonyolultabb, én azzal nem biztos, hogy játszanék. Ha túl szennyezett, akkor nagyon nem használ a szervezetnek. Azt azért jó tudni, hogy kereken 100% tisztaságú kreatin nincs, a 100% annyit tesz, hogy csak kreatin van benne, mint alkotó anyag. A szennyeződés nincs feltüntetve. Mondjuk míg a Biotech -es lehet 95%-os, addig a Tesco -s csak 86%-os. És abból a maradék 14%-ból mondjuk 9% toxikus anyag, akkor megnézheted a vesédet pár év múlva.

    Egyébként nekem meg ettől van herótom, hogy azzal jönnek az emberek, hogy ez ugyan olyan jó, mert ugyan azon a gyártósoron készül, amin a drága. Jól ideillő példa erre pl. az autógumi, mindig ezt kell hallgatnom. Én megvettem az Continental garnitúrát 170k-ért, sógorjelöltem meg vett valami noname szutykot az autóra 80k-ért, ami ugyan úgy a Conti gyártósorain készült. Abban a hitben van, hogy ugyan a minőség és keverék, csak a minta más. Pedig rohadtul nem arról van szó. Egyszerűen az ilyen olcsójánosnak való gumiutánzatok készítői így spórolják meg azt, hogy egy gyárat kelljen felhúzniuk maguknak, inkább gyártósorokat bérelnek. Persze az árkülönbséget a sok hülye annyival megmagyarázza(magyarázzák neki), hogy csak a márkát kell megfizetni. A gumisok meg nem fogják kitenni a nemzetközi tesztek eredményét, ahol ezek a szutykok erősen nem ajánlott kategóriába lettek sorolva.
    Na de nagyon elkanyarodtam... Szóval attól, hogy a Biotech gyártja, még lehet hogy semmi köze nincs hozzá.

    [ Szerkesztve ]

    Don't Tread On Me

Aktív témák

Hirdetés