Hirdetés
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- No Voice in the Galaxy
Aktív témák
-
nepszter1
addikt
Azon gondolkozok hogy lehet hogy mégse kellene még elkezdeni a kreatin kúrát ebbe a melegbe...
-
Tamoo
nagyúr
Tolok már én is egy ilyen bicepszes képet így pihenőnapon. Sajnos "púposodni nem akar", de ez végülis genetika... Feszítve még csak csak elmegy ebből a szögből de "lógatva" semmi formája
-
macikos
addikt
Sok vizet kell inni, mert különben lelassul az emésztés és akkor jó hogy nincs étvágya az embernek, ha pang benne a sz*r
Egyébként ma voltam a kedvenc körzeti orvosomnál. Azt mondta, hogy álljak le a fehérjével, mert a szívem nem fogja bírni!
-
SzlobiG
félisten
válasz
God Vazzeg #1091 üzenetére
Multi csomagokba(pl multi pro) jó sok van builderen azt mondták felesleges külön venni. Normafloret lehet megnézem.
(#1092) Ijk Nem fogyni akarok én.
-
Tamoo
nagyúr
Puritan's Pride-os se nagy szám, de talán jobb. Én ilyet tolok most, többnyire C-vitaminnal+Ca+Mg-al kiegészítve.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
God Vazzeg #1084 üzenetére
Bunny ilyet a "kutyájának adna"
-
brownus
veterán
mer péntek van
péntek popsi
-
Sotho
őstag
Elkezdtem napi egy szemet szedni a juvita multivitaminból és brutál étvágyat meg éhséget okoz . Evésgondokkal küszködőknek ajánlanám.
-
Tamoo
nagyúr
Én mindig egyenesen kezdek. Pozitívon pedig csak egykezessel nyomok. Nekem ott eléggé elfárad a karom a súly le/felvétellel, nem tudnám utána úgy kinyírni a mellem a fáradtság miatt.
Nekem így néz ki mostanság a mell:
12x80kg
10x90kg
8x100kg
12x85kg
aztán pozitívon egykezes:
27.5kg-sakkal (vagy néha 32.5kg-sakkal mikor mennyi erőt érzek magamban)
4x16 ismétlés
aztán 22.5kg 1x vagy 2x 20 ismétlés.
Utána pedig 4sorozat tárogatás elég kis súllyal (15kg fölé nem is megyek), annyival tudok csak rákoncentrálni rendesen.De kb havonta beiktatok olyan mellezést is ahol egyenesen nem megyek 80kg fölé és egykezessel is csak 22.5-esekkel nyomok.
-
Kassadin
addikt
válasz
runner 125 #1073 üzenetére
A poszterről?
Még sajnos nem.
Maci te rohadj meg, Jojo meg ne aggódj, égni én fogok a babasúlyok miatt.
-
macikos
addikt
válasz
Eddig még sikerült megúsznunk
-
SzlobiG
félisten
válasz
-
nepszter1
addikt
-
Ijk
nagyúr
válasz
Kassadin #1067 üzenetére
Frászt, ugyanolyan hülyén csináltam mint az összes kezdő pöcsfej, minél több súlyt felfűzni az egyenes padon, aztán toljunk bele valahogy nyolcat meg hatot.
Aztán olvastam néhány cikket és folyamatosan csiszoltam az edzéseimet, mert azelőtt kvázi a fekvőtámasztól jobban bedurrantam.A súlyokkal meg ne foglalkozz, ha szabályosan dolgozol felháborítóan le kell menned. Az a lényeg hogy a 12 meglegyen, de az utolsónál is legalább 10.
-
Ijk
nagyúr
válasz
Kassadin #1064 üzenetére
Én inkább a magasabb sorozatot javaslom, a 12 egy amolyan biztos szám, a 8 kevés. Sőt én bemelegítésnél fogom a 15kg-os kézisúlyzót és 20-ig meg sem állok, ezt kétszer. Így rááll az agyad a gyakorlatra és mivel nem a kinyomásra kell koncentrálnod, ki tudod tapasztalni hogyan tudod a legjobban terhelni a megfelelő izomcsoportot. Ha berögzült a mozdulatsor, akkor jöhet az a súly amivel éppen ki tudod nyomni a 12-t (nekem ez most 22,5-ös kézisúlyzókkal megy
, aztán jön a fekvenyomás 50 kilóval). Aztán szűknyomás és végül tárogatás. Még egy jótanács; amikor leengeded a súlyt, tartsd meg 1mp-ig, majd lassan nyomd ki és ne pihentesd kinyomott állapotban, legfeljebb az utolsóknál amikor érzed hogy bebukik. Garantáltan lufi méretűre durrannak a melleid.
-
Kassadin
addikt
Tudod vannak erősebb meg gyengébb napjai az embernek, arra próbáltam rávilágítani hogy mindent gyakorlatot megpróbálok max súllyal csinálni. De ha egyszerűen már az első 4x8-as gyakorlat után a bicepszem teljesen elfárad(ma volt rá példa), akkor utána már kénytelen vagyok kisebb súllyal csinálni, mert nem akarok csalni. Én eddig ilyet sehol se olvastam hogy ferdével kell kezdeni, szóval b*sszál már le. Figyelembe véve a melled méretét, hiszek neked.
Legközelebb kipróbálom úgy hogy ferdével kezdek. -
Ijk
nagyúr
válasz
Kassadin #1029 üzenetére
Már a sorrend el van cseszve, fontosság szerint ferdepadon kell kezdeni. A felső mellizomból kell kisajtolni a legtöbbet, mert annak a fejlődése a leglátványosabb.
"Pedig próbálok a normálisabb napokon(értsd nem vagyok gyenge) maxi súllyal csinálni mindent."
Ezt nem tudom mit jelent, ha nem érzed magad edzés előtt erősnek akkor csak ellegyezgetsz a súlyzókkal? Vagy mit jelent ez a max súly? -
macikos
addikt
válasz
God Vazzeg #1055 üzenetére
-
SzlobiG
félisten
válasz
God Vazzeg #1055 üzenetére
(#1058) macikos
-
Jojo5
őstag
válasz
God Vazzeg #1048 üzenetére
Köszönöm!
Boxer001: Ha 80%-ban jó akkor rendben lesznek azok az edzések meg a fejlődés... akkor már csak türelmesnek kell lenni
-
Boxer001
veterán
Jövő hétvégén telik le a 2. hónap az újrakezdés óta. 80%-ban elmondhatom, hogy jókat edzettem, ami nem is olyan rossz.
Yeffy
Külön kategória vagyok...miért?
ForexGuru
Oké, benne vagyok.
God
Már kezdem elfogadni, hogy ez vagyok...de azért nem olyan jó mindig lent lenni, főleg nem reklámozni. -
Yeffy
veterán
Szerkre: jó, oké, Boxi külön téma, őt hagyjuk... xD
Szerk2re: kérlek.1045: így van.
Forex: hallod, ez tök változó. Mikor hogy jutok le. Van, amikor másnapokon, van, mikor 2-szünet egy nap-2, van, mikor 2-2 szünnap-2, szal mikor hogy.
1047: az hogyne, majd mingyá' tarkónbszlak...
Kassa: ehh...
-
Jojo5
őstag
válasz
Boxer001 #1043 üzenetére
Köszönöm!
Nem is arról van szó, hogy az edzésről írjon valaki... mindenki magának csinálja/találja ki az edzését szerintem az évek alatt
A lényeg pont az amit írtál, hogy magadhoz képest kihozod a maximumot vagy sem... ha az ember elégedetten jön fel a teremből akkor már megérte a sok kínt és szenvedéstForexGuru: Köszönöm!
Szerk: Amúgy ha poénkodni akarnék mondhatnám, hogy evvel a mai napra megvolt az ösztrogénbombám... de ez nem az a nap amikor ilyennel poénkodik a hülye pofám...
-
Jojo5
őstag
Mindenkinél vannak gondok szerintem, de az edzés az más
Heti 4 megvan akkor minden okés
[én pl ma temettem el nagyanyámat és attól még letakarodok este edzeni]szerk: jajj hagyjuk már ezt...ez nem arról szól, hogy ki van a szintünkön vagy sem... nézd meg Boxit annak is csak a szája van egyelőre a szintünkön... a teste meg majd hozzáfejlődik az arcához... vagy nem
szerk2: köszi
-
Yeffy
veterán
Jó, igazad van...
Csak mostanában sok itthoni gond volt, aztán nem nagyon jártam erre. De legalább vkit érdekel.Amúgy persze, heti 4 megvan. Legalábbis tartom, ahogy sikerül.
Amúgy meg minek írjak, úgysem vagyok a szinteteken.Szerk.: uuuhhh... az igen. Fogadd őszinte részvétemet. Amúgy igazad van.
1036 medve:
-
Boxer001
veterán
válasz
Kassadin #1029 üzenetére
Nálam csak lábazás után szokott lenni több napos fájdalom, a többinél úgy vagyok, mint te.
14adam
Akkor nyertél, de hogy oda is bicajjal jársz, az kurvára gáz.
God
Jaja, nem olyan régen lett narancsra festve, meg új padlószőnyeg, előtte citromsárga volt. Szeretem nagyon, jó hangulatú, faxa. -
Kassadin
addikt
válasz
God Vazzeg #1008 üzenetére
Edzőtárssal teljesen más a fekvenyomás, ezt szerintem senkinek se kell részleteznem hogy miért is...
Ijk: 1. mell edzés: fekvenyomás, ferde fekvenyomás, tárogatás+peck deck, 2. mell edzés: fekvenyomás egykezes súlyzóval egyenes/ferde padon, tárogatás+peck deck. Egyszerűen tökmindegy mit csinálok, nekem 2 nap után nincsen semmiféle fájdalom, szóval el nem tudom képzelni hogy lehet 3-4 napos fájdalom egy edzés után. Számomra ez felfoghatatlan. Pedig próbálok a normálisabb napokon(értsd nem vagyok gyenge) maxi súllyal csinálni mindent.
Boxer001:
A végén még kiderül hogy társlelkek vagyunk. -
Boxer001
veterán
Nem tudom, ebben a sportban szerintem van olyan, hogy késő...aztán ki tudja.
ForexGuru
Kb. annyira vagy, mint én.Hivatalosan 450 méterre vagyok, szóval vered a távot, de van egy rövidített útvonal, amit nem jelöl a térkép.
Nem is tudtam, hogy a termünknek van honlapja, itten van-e he: [link]
-
Jojo5
őstag
válasz
God Vazzeg #1023 üzenetére
én is hagytam, de utána bepótoltam...
Boxer001: sose késő...
-
Yeffy
veterán
válasz
God Vazzeg #1018 üzenetére
-
Tomics
addikt
válasz
God Vazzeg #1018 üzenetére
-
Boxer001
veterán
Nekem is elégnek tűnik a heti 1, bár nincs nagy mellem, meg erős se vagyok, de nálam a heti 3 edzésnél több nem megy, nem vagyok hozzá elég kipihent, ez van...bár most kicsesztem magammal, mert hétvégén nem lesz terem, így ma, meg holnap mennem kellett volna, de ma nem tettem, holnap megyek, viszont a vasárnapi lábat be kéne pótolni hétfőn...és utána a köv. láb még jövő hét vasárnap lenne esedékes, szóval 4 edzést kéne tolnom.
-
laci06
senior tag
válasz
Bling95 #1010 üzenetére
Azzal valóban nem... De az a 450g szénhidrát majd nemhogy tömegeléshez is elég lenne neked... Szal szerintem az nagyon sok... De majd az okosok megmondják...
Én mondjuk 350 körüliről indítanék, és mennék lefele szépen... Fehérje szerintem ha egy picivel magasabb, nem baj... -
macikos
addikt
válasz
Bling95 #1005 üzenetére
Hány kiló vagy? Az a kalkulátor egy kalap szar.
Egyébként a szénhidrátot folyamatosan csökkenteni kell. Tehát megnézed, hogy mennyit eszel most és leviszed mondjuk 50 grammal. Ha nem csökken a súlyod, akkor még tovább csökkented, ha többet fogysz heti 1 kilónál, akkor emelsz egy kicsit rajta.
-
Bling95
őstag
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok!
Eltelt egy nap, az tuti hogy a gyomrommal nincs baj, mert van étvágyam. Szóval most arra gyanakszunk itthon, hogy én valamikor kaphattam egy aranyos kis napszúrást.
-
Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Revolut
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- ASUS ROG Ally
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Autós topik
- További aktív témák...
- Latitude 5510 15.6" FHD IPS i7-10810U Radeon RX 640 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Nvidia Geforce GTX Gigabyte 1660 TI 6gb eladó!
- Samsung Odyssey G8 (G85SD) 34" ívelt OLED 175Hz monitor eladó
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- Lenovo Legion 5 Pro 16ARX8 - Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 140W, 2x16GB DDR5, 1TB SSD, laptop beszámítás
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Motion F5te Tablet - Intel i7-3667U I 4GB I 128GB SSD I 10,4" XGA Touch I Cam I W10 I Gar!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest