Hirdetés
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Bubee82 #9620 üzenetére
Teljesen jól gondolkozol, kár lenne tovább diétáznod. Csak lemenne az izom, már így is sokat kockáztattál. Tiszteletre méltó amit elértél, látszik hogy komolyan gondolod, és vannak céljaid
Csak így tovább, diéta dologban majd kereslek lehet, ha aktuális lesz, egyelőre rajtolok a 110kg-ért
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Bubee82 #9617 üzenetére
Azért nem hiszem hogy kurva sok zsír lenne rajtad egy ilyen szintű diéta után
Sokkal jobban nézel ki, mint a többség itt (elnézést
) szóval vagy hüJe vagy, vagy izomdiszmorfiás, vagy mindkettő
Szavazzunk!
1. Bubee hüJe
2. Bubee izomdiszmorfiás
3. Bubee mindkettő együttAkik jól tippelnek, azok fizetik Bubee jegyét őszre a SB-ra
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
Bubee82 #9501 üzenetére
Gondolom te új vagy itt.
Ezen a fórumon nem ez a megszokott viselkedés, itt szépen beszélünk egymással és nem piszkálódunk. Légyszíves viselkedj, különben kénytelen leszek jelenteni a moderátoroknak.
Ez nem a bodybuilding.hu, itt nincsenek Csudrik.Mondtad, hogy megkeresed a jegyzeteid között a scitec az UN fehérje méréseit.
Találtál valami érdemlegeset?
Elvileg mondtál powertracket is régebben, de ahhoz sem tudtál akkor pontos adatot és típust mondani.Márk:
(
)
-
Bibby
addikt
-
Markgx10
őstag
válasz
Bubee82 #9348 üzenetére
Úgy utálom amikor titokzatoskodsz
Gyáva vagy leírni itt, ahol csak pár "jó barát" látja, he?
Amint tudod, én is március végére, április elejére terveztem, de annyira dagadt vagyok, hogy elbizonytalanodtam, hogy mi legyen. Mindenesetre még van másfél hónapom addig, majd csak kitalálom.
-
Integra
titán
válasz
Bubee82 #9194 üzenetére
ehhh, de béna vagyok, meg fáradt..
nem a petire akartam írni, vele azért rendszeresen slowfightolok meg földharcolok, hát mit is mondjak... tovább bírja szusszal mint én, én még nudli vagyok..utoljára 3x3 percből az utolsó 3 percben úgy agyabugyálhatott volna el ahogy akart, 6 percig bírtam aztán pfff, le se írom, már csak szenvedés volt a földön...
a brooklyni srácra akartam írni amúgy, nem semmi.... -
harry
veterán
válasz
Bubee82 #9155 üzenetére
Egyet értek... Tanácsadással is az a baj, amit írtál. Ha valaki konkrétan tanácsért jön, annak szivesen segítek, már amiben tudok. Néha próbálom csak úgy beszélgetés szinten 'elmesélni' másoknak mivel is foglalkozunk, nem akarok 'megtéríteni' senkit, mivel sokan vannak akik semmit nem tudnak erről, így hátha kedvet kapnak, és akkor lehet segíteni. De persze van aki ezek után hülyének néz, jön, hogy a porok meg szerek, ez egy hülyeség, stb. Hát b@sszák meg.
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
Bubee82 #9151 üzenetére
Így is lehet nézni, de sztem itt azért emberi sorsokról, sőt életekről is szó van.
Mondjuk a pénz ezeknél sokaknak fontosabb.Tény, hogy üzleti szempontból nagyon okosan vannak kitalálva ezek a hülyeségek.
Amit Zeg is mondott, ez a kajahordós dolog, így gyak. 90 napra biztosítva van egy ügyfél. -
Markgx10
őstag
válasz
Bubee82 #9031 üzenetére
Semmiképp nem akarom elhagyni az edzést, annyi problémám van az életben, hogy ha nem lenne heti 4 edzés (+ ugye a Krav maga), akkor kb. egy dühöngő őrült válna belőlem, nekem ez kell, hogy ezzel induljon a nap, rögtön jobban megy a meló + minden, nyugodtabb vagy. Szóval, legfeljebb beledöglök (bár ahogy mondta Zeg is
, vannak gerinckímélő gyakorlatok), de edzeni fogok. Köszönöm a biztatást
off: meg aztán remélem sikeres lesz a tender, idén feljut a Fradi, aztán akkor ősszel derby, ott meg minden erejére szüksége van az embernek
-
Markgx10
őstag
válasz
Bubee82 #9031 üzenetére
Semmiképp nem akarom elhagyni az edzést, annyi problémám van az életben, hogy ha nem lenne heti 4 edzés (+ ugye a Krav maga), akkor kb. egy dühöngő őrült válna belőlem, nekem ez kell, hogy ezzel induljon a nap, rögtön jobban megy a meló + minden, nyugodtabb vagy. Szóval, legfeljebb beledöglök (bár ahogy mondta Zeg is
, vannak gerinckímélő gyakorlatok), de edzeni fogok. Köszönöm a biztatást
off: meg aztán remélem sikeres lesz a tender, idén feljut a Fradi, aztán akkor ősszel derby, ott meg minden erejére szüksége van az embernek
-
válasz
Bubee82 #8979 üzenetére
mér? háromnapos adaggal már komoly eredményeket lehet elérni
lalikának biztosan ez is működne
brownus: ha még élsz akkor nem
különben is a cs simán bemelegíti a vállaid
barna rizs lassabb felszívódású, nem vált ki olyan heves inzulinreakciót, így elvileg jobb. bár én csak fehérrizst eszek. -
Vandit.
addikt
válasz
Bubee82 #8945 üzenetére
Inkább indokolj,ne megsértődj.
Amúgy meg Real Gains is jó,de biztos van jobb is,mint ahogyan mindennél van jobb a piacon.Szerk: Pont az a baja,hogy nem tud hízni,akkor miért ne vihetne be sok ch-t?
-
Vandit.
addikt
válasz
Bubee82 #8939 üzenetére
Már mitől lenne cukorbeteg?Gondolom a 20 rongy/10 adag a jó cucc.
Ilyen alapon a trans-x-től is az lesz az ember.Pedig elég sokan szedték mégsem,hallottam róla,hogy "dialízis járvány" lett volna tőle.Valaki bírja a cukrot,van aki nem.Ennyi.Az meg is érdemli,aki ennyit beszed egyszerre.El is lehet osztani az adagokat.
-
zeg
őstag
válasz
Bubee82 #8871 üzenetére
Okos ember mások kárán tanul, az idióta meg a sajátján (sem). A neten pozitív véleményeket olvastam a melatoninnal kapcsolatban, úgy tűnik megint sikerült pofára esnem.
Remélem ezután ha a topikban valaki természetes alvássegítő kieget keres, számol azzal hogy a melatonin esetleg nem hat.(Túladagolás hatástalan-szintén guglitól) -
Bubee82
őstag
-
Bibby
addikt
válasz
Bubee82 #8708 üzenetére
Ha még csak a tápkiegeknél lenne ilyen agymosás...
Én akármilyen témában teszek ajánlatot ismerősnek (maradhatunk akár tömegnövelő, fehérje vonulaton is), többnyire én vagyok hülyének nézve. Pedig nem azt mondom hogy hú ezt vedd meg mert ez fasza, hanem szépen elmondom hogy én bizony rengeteget olvastam erről, és lehet hogy ezzel olcsóbban jössz ki, vagy éppen lehet hogy plusz 1-2 ezerért olyan minőséget kapsz ami megéri...ÁÁÁÁ, ugyan. Le van szarva. "Mér a citogén 360-ban is ugyanaz van, fehérje meg szénhidrát nem? Aztán mennyivel olcsóbb." Igen. Vegyed.
Annyiszor megígértem már magamnak hogy nemleszek ingyenes "jótevője" senkinek, főleg ha nem is igényli.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest