Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Aktív témák
-
Weaver
senior tag
cdburnerxp-t használ vmelyikőtök írásra ? nem találom hol lehet neki megadni (ha lehet) h ne max sebességgel írjon. azér' jó lenne ha az írás megkezdése előtt rákérdezne.
-
ftc
nagyúr
Bali nem tudsz oclsón szerezni M42-est oly géphez?
-
jamba
aktív tag
válasz
Én19970720 #49986 üzenetére
Na kiscsávó vegyél vissza sürgősen mert a végén még te kapsz.
Világosan leírták a srácok mit lehet tenni az ügyedben mi a f...t akarsz még ?
1-----Feljelented a rendőrségen.
2-----Összeálltok páran és megkeresitek.........
3--------A hasonló beszólogatásokkal együtt el lehet ballagni......Aviszontlátás !
-
Én19970720
csendes tag
Na jó mindenkinek bocs aztán hagyjatok...
-
Kis Joe
senior tag
válasz
Jazzos #49971 üzenetére
Ezért veszek én is menden újabb cuccot (2tb hdd, stb...) boltból saját részre. Számomra a garancia sokat ér, pláne ha helyben érvényes. Egy 20 ezres cuccnál megér nekem plusz egy ezrest, ha egyáltalán többe kerül...
Én19970720: Nem feltűnő neked hogy csak neked van itt mindenkivel bajod? Ez azért jelzés értékű...
A Győri topic nem ma kezdte (igaz én sem túl régóta figyelem) és még is az aktív résztvevőknek nincs semmi bajuk egymással. Azért mert átvertek és most szar kedved van, attól még nem az itt fórumozók a hibásak -
Jazzos
őstag
válasz
Én19970720 #49993 üzenetére
ennyi
-
Jazzos
őstag
válasz
Én19970720 #49989 üzenetére
figyelj faszkalap, ne bújkálj nick mögé. ha személyes bajod van velem, akkor gyere be a teleki 16-ba, és keresd Nagy Zoltánt. Addig meg a pofád lapos legyen.
-
Speeedfire
félisten
válasz
Én19970720 #49988 üzenetére
Átmentél személyeskedésbe, amit nem sokan szeretnek itt. Mit az, hogy nem vagyunk elég segítőkészek? Mindenki leírta, hogy ő mit tenne ez ügyben. Felesleges itt feljelenteni. Odamész pár ismerőssel és elbeszélgetsz velük.
Ha meg már arról van szó, hogy ki az értelmes, akkor....kit is vert át? Minket vagy téged?
Ezzel a hangnemmel sok segítségre biztos ne számíts. Idejöttél egy személyes sérelem miatt és most minket hibáztatsz? Ember!További szép napot!
-
Én19970720
csendes tag
Azért mert arra gondoltam hogy valamilyen szinten értelmes embereket találok de ennyi "értelmes" embert egy rakáson csak óriási koncerteken vagy sárga házban lehet találni,nem is érdekel egy deka normális ember nincs itt
-
ftc
nagyúr
válasz
Én19970720 #49986 üzenetére
Köszönjük az észrevételt...ha enynire okos vagy miért jöttél ide?
-
Én19970720
csendes tag
válasz
Speeedfire #49983 üzenetére
19 éves
-
Jazzos
őstag
válasz
Speeedfire #49983 üzenetére
szerintem már nagykorú. vagy 3-4 éve láttam utoljára, akkor még törpe lehetett
-
Speeedfire
félisten
Mennyi idős ez a Hidi, hogy ilyeneket megcsinál mindenféle következmény nélkül?
-
Jazzos
őstag
válasz
Én19970720 #49976 üzenetére
Én megértem a problémádat, de itt a győri fórumon nem fog neked tudni segíteni. mindenki ismeri régről hidig nyomorék dolgait, de senki nem fogja figyelni (és nem is tudja), hogy mikor regel újra új nickkel. És elverni sem fogjuk helyetted a kis görényt.
Viszont ez egy nyilvános fórum, mi sem kérünk meg hogy ne írd le a véleményedet, te se tedd velünk. Ide már lassan 5-6 éve jár egy társaság, azért az fasza lenne hogy bejössz és megmondod ki mit tartson meg. -
Dryman
őstag
válasz
Én19970720 #49978 üzenetére
A probléma az hogy téged nem tudunk meggyőzni arról, hogy a "lapigazgatós" iránnyal nem mész semmire, ugyanis a portál üzemeltetőjének is vannak jogai, és bizony a portál üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal azért ha teszemazt egy csaló üzletelget kihasználva magát a prohardver fórumot. Felhívják a figyelmet arra hogy csalók is üzletelhetnek, meg ugye arra is hogy soha se utalj előre.
Aztán ha van egy ilyen eset mint a tiéd, és az anyagi kár nem éri el a bűncselekmény értékét, szerinted ki lesz az aki jogilag eljár helyetted ????
Kérdezz meg egy ügyvédet....van rá mód hogy rendezd a károd, de ez 2-szer 3-szor annyiba kerül mint maga a kár.
Lássunk már világosan, megkeresed az eladót személyesen és elrendezed vele a dolgot....ellenben bebuktad az üzletet.
Végső esetben várhatod hogy összejön egy megkárosított csoport, ahol a portál üzemeltetője már köteles valamilyen segítséget adni....adott is, kiadta az eladó összes ismert adatát.
Kis utánajárással kideríted hol szokott az embered szórakozni, aztán szólsz egy-két barátodnak, és egy kellemes baráti társaságban elrendezitek. Aztán hogy a jóember hazafelé hányszor esik el magától... -
Speeedfire
félisten
válasz
#35685120 #49969 üzenetére
Ez még csak aprópénz. A múltkor egy nő több milliót (ha jól emlékszem akkor olyan ~10 misi volt) adott egy átokfeszedőnek, mert állítása szerint a pénz nem volt tiszta. A nő odaadta neki, az átokleszedő meg eltűnt!
Nagy az isten állatkertje, csak kicsi a kerítése... -
-
Dryman
őstag
válasz
Én19970720 #49968 üzenetére
Ugyan már...
Azt nem tudom megérteni, hogy ha ténylegesen bizonyítani tudod a károdat, akkor miért nem teszel rendőrségi feljelentést. Rendőrségi ügyet csinálsz a dologból és kész, nincs itt mellékpálya, ugyan már lapigazgató....ha megvan az az értékhatár hogy bűncselekmény legyen az ügyből, akkor feljelented...ennyi.Azért érdemes lesz átgondolnod a dolgot előre, mérlegelned mennyi is az anyagi károd, és ennek fényében megteszed a feljelentést....ha mégsem bizonyítható az igazad, és a feljelentési ügyed bűncselekmény hiányában lezárul, akkor számolnod kell azzal is, hogy az eljárásban vizsgált személy kereshet egy jó ügyvédet, és a vele szembeni sérelmeket jogi úton felrója neked. Ebben az esetben viszont Te leszel a hunyó, mert meggyanúsítottad....
Szóval csak ésszel az ilyen agyafúrt csalókkal szemben.
Mellesleg nem buta magyar mentalitás, hanem működő jogrendszer. Az hogy milyen, az most ne legyen itt téma...olyan amilyen sajnos..... -
Füleske
addikt
válasz
Én19970720 #49968 üzenetére
Te több mint 200 éves vagy ?
-
törölt tag
-
Én19970720
csendes tag
válasz
Dryman #49957 üzenetére
A lapigazgatóval már mindent lebeszéltem,minden adatot kiadott róla,de ez a buta magyar mentalitás azt hiszi hogy kell bizonyítani valamit,ez nem így van.A lapigazgató azt mondta ha bárkinek is volt baja vele és máig nem kapta vissza értékét az jelentkezzen nála,és a születési dátum csupán elírás,nem tudom azt a 9-est egy 7-esre változtatni,már ne is haragudj!
-
Dryman
őstag
válasz
Balinov #49964 üzenetére
Most hogy turkáltam van egy Nforce3 chipsetes 754-es lapom...nem a dögledezős Asus K8N széria
ezen is leledzik 2db sata...de nem garantálom hogy megy azzal a 250-es SATA valahanyas hdd-vel.....
láttam én már Jambánál 250-es Buga HDD-re SATA3 felíratot asszem sentinel mondott ilyen hülyeséget...., aztán WD-nél minden előfordulhat...
Ha kell a lapom, akkor azt már privátban..... -
Balinov
titán
válasz
Dryman #49961 üzenetére
affene, mikor elkezdtem jumperolgatni, meg guglizni, mar sejtettem, hgoy ebbol nagy szopas lesz, de az egesz gep nem er meg ennyi raforditast. Koszi a gepajanlatot, de az meghaladna a keretet jocskan, amit szanok anyosomek netezos, skypeolos,kepnezegetos gepere (mert ez abban van).
Valaki nem cserelne egy 250es vacsiuj satas vinyot (BugaLacustol van, lekerdezeto) hasonlo kapacitasu ide vinyora? akar mar holnap is elboltolhatnank gyor sziget es/vagy belvaros kornyeken.
Ha sikerulne ilyet talani, bevagnam a gepbe, tiszta win install-t neki, skype, picasa3, openoffice fel, aztan egy kis szold CPU tuning (marha ez a k8m800 birja az agp/pci orajelet fixalni) ra egy logmein-t, oszt csokolom gepedzes.
Kar, hogy az a s939-es gep,ami toled van es anyum hasznal csak 40-es ide vinyokkal bir...
-
Dryman
őstag
válasz
Balinov #49960 üzenetére
Azok a vezérlő kártyák elvileg saját kis bios-t futtatnak, ugyanolyan mint szerverekbe az SCSI...és ha tiltod a Via sata vezérlőt, akkor a normál IDE vezérlő nyaldosása után megy is tovább a PCI-os SATA vezérlőre fűzött hdd-re.
Nem akarlak elszomorítani, de nem minden ilyen PCI-os Sata vezérlőkártya rendelkezik bootolható bios-szal...akarsz még ezzel is szívni?...valamint szintén léteznek via chipes Sata vezérlők, az olcsóbb kategóriában...azzal lehet ugyanott leszel mint az alaplapival....neked a silicon image-s vezérlőchipes kártyák valamelyike kellene...ez meg újban összemérhető a 250-es vinyód piaci árával.....
Na épp ideje lesz kiszállni abból a 754-es förmedvényből.....Occó mikroATX Gigabyte AM3 lap, integrált videjóval 1 GB rammal, kis AMD procival 25K?
az integrált videjó shared 128MB-al bőven tud annyit mint az anno 9600-9800 szériás ATI AGP-k....
Inkább újat vennék, minthogy tovább szívjak.....nem lehet mindent a végletekig megspórolni. Úgy is gondolkodhatsz hogy éppen jókor váltasz, kimaradt a agp-ddr1-939,az express1.0-ddr2-am2 generáció, most így az FM1 debütálása alatt, nem szégyen egy am3 low-cost konfigot összedobni.... -
Balinov
titán
válasz
Dryman #49959 üzenetére
szia Dry, gugliztam meg a postom utan es hat igen, ezt ugynezki becumiztam. Kene valami epkezlab chip-es pci sata vezerlo, vagy elbarterezni egy pata vinyora a 250-es wd-t.
ha talalnek egy normalis pci-s cumot, akkor tudnam rendszervinyokent hasznalni ezt, igaz? vagy a vt8327 southbridge miatt szopas lenne az is?
-
Dryman
őstag
válasz
Balinov #49958 üzenetére
Igen ez valóban Via VT8237 probléma...nincs rá megoldás...csakis echte sata1 hdd-kel megy a chipset.....ha jól tippelem az a 120-160GB HDD-ig bezárólag.
Volt ebből 8237R meg 8237Plus jelzésű is....ezekkel is volt némi nemű gond még.....
Veszel a vasba egy 40-80GB-os használt hdd-t....vagy ott az eredeti amit kiszedtél...visszaszerel, telepíted...A szép új de használhatatlan 250-es hdd-hez meg veszel egy USB-s külső házat, oszt jóvan! -
Balinov
titán
Sracok, otleteket tippeket keresnek a kovetkezo trollemamhoz:
Adott egy:
MSI K8MM-ILSR lap (S754 3400+-szal, Via K8M800 chipset, VIA VT8237 alaplapi SATA1 vezerlovel
WD2500AAKX SATA2/7200RPM/16MB vadiuj HDD, 2011. majusi gyartasu, en bontottam ki az antisztatikus zacsibol. Korabban egy PATA 40-es WD volt benne, amivel hivatlanul megy a gep.A problema:
1-es vagy 2-es SATA1 csatira radugva a bios ill. a VIA Sata vezerlo nem erzekeli a HDD-t, holott vinyo rendesen felporog,Ez alapjan ilyenkor az 5-6 pin-eket jumperrel zarva SATA1 uzemmodba lehet kapcsolni a HDD-t. Viszont meg igy sem latja a vinyot. A gepben ezen kivul csak egy IDE1 chanelre kotott LG 4160B dvd firkalo van kotve. BIOS-ban PATA es SATA vezerlo engedelyezve, de semmi. SATA-val kapcsolatos beallitas meg a "V-Link Data 2X Support", se enabled-en, se disabled-en nem gromek, nem latja a vinyot.
Neztem MSI support oldalat, de SATA-val kapcsolatos BIOS update egyedul a 3.6-os verzional van, ott is csak SATA raid-del kapcsolatban.
Amit meg nem probaltam az egy 0km-es SATA adatkabel megprobalasa, bar ketlen, hogy ez lenne a gondja.
Van valakinek otlete, hogy a VT8237 es a WD SATA2 vinyo (SATA1-re jumperelve) mukodjon? Guglizok egy ideje, de nem sok kecsegtetot talaltam idaig, soot....ez alapjan ugy tunik, ez egy a VIA altal koztudott problema, amit csak ujabb SATA vezerlo rev-vel oldottak meg
Vagy ha a WD altal (is) javasolt masodik megoldaskent szerzek egy fejlettem PCI-s SATA vezerlot, az vajh mukodhet?Koszi minden tippet, otletet
udv
Balinov -
Dryman
őstag
válasz
Én19970720 #49955 üzenetére
Már ne is haragudj, de kinek kellene írnom üzenetet, vagy milyen igazgatót kellene felhívnom......???
Igen, anno jónéhány embert átvert. Ezek az emberek kiderítették hol lakik a srác, és rendezték a bizonytalan termékek ügyletét, igaz nem az eladóval, hanem annak szüleivel....
Kérlek ne tépd itt magad, elhisszük hogy belefutottál a murénás-hidi-s átverős bizniszelésbe. A helyedben összeszedném azt az alapvető információt hogy merre lakik pontosan, (Szabadhegy városrész Gyopár utca-Tárogató utca környéke) és elrendezném egy kis utánajárással.....Lehet a faterja már ki sem áll a fiáért, mondjuk ezt se csodálnám....de azért csak belefér hogy átadjon egy szívhez szóló személyes üzenetet a semmirekellő fiacskájának.
Ha nem tudod a címét, akkor kezd a népesség-nyilvántartóban....nem kell indokolni miért is keresed, elegendő a név, de ezt személyesen kell intézned, telefonon nem adnak információt.
Aztán rendőrségi feljelentést teszel....
Mérlegelned kell azt is hogy milyen bizonyítékok vannak a kezedben, mielőtt felvállalod Don Quijote szélmalom harcodat a "kedves" eladó személyiségi jogaival szemben....
Még annyit, a győr-környéki fórumozók megértik a felháborodásod, de valójában nem tudunk neked segíteni...főleg nem ilyen légbőlkapott felkérésekre!Regisztrált nick-nevedből adódóan fiatal versenyzőként indulsz itt a fórumon, ezért javaslom kérd szüleid támogatását az ügyben.
-
sladka_pani
senior tag
Győr, Komárom környékiek figyelem! Eladó egy komplett gép, ház nélkül mindössze 6500 FT-ért: Athlon XP 2000+, 1.5GB ram, ATi 9550/256MB vga, 80 GB HDD, stb...
Katt katt, holnapig szeretném...
Köszönöm a lehetőséget! -
Én19970720
csendes tag
Figyelem mindenki!Akit átvert HIDVÉGI ADRIÁN,írjon üzenetet és jelentsétek fel!!!Az igazgatóval beszéltem és azt szeretné hogy minnél többen írjanank akiket átvert és máig nem kapták vissza értékeiket!Kérem írjanak az igazgatónak vagy hívják fel és végre megszabadulhatunk tőle!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
boogie84
veterán
-
paster.zs
csendes tag
Eladó.
Barracuda 7200.12 SATA II. 500GB Hard Drive
Hibátlan seagate 500gb eladó.
gariról már nincs meg a papír, semmi baja, csak vettem nagyobbat.ár fix. 4300 Ft
személyesen, Győrtelj. 100
kond 94 -
Dryman
őstag
Mai kis olvasnivaló:
[link] -
stairmaster
tag
válasz
Speeedfire #49949 üzenetére
jogos, akksi nélkül nem is engedte elindítani a frissítést.
-
Speeedfire
félisten
válasz
stairmaster #49948 üzenetére
Notinál annyira nem para, mert van saját tápja. Router, pc, itt már bajosabb. Elég egy kis áramszünet és megvan a baj. A lényeg, hogy viharban nem nagyon kell ilyeneket csinálni és nem lesz gond.
-
stairmaster
tag
válasz
Speeedfire #49947 üzenetére
én is win alól csináltam, egyszer csak újra indult és már az új bios volt rajta... elég easy volt, de mindig benne van a para...
-
Speeedfire
félisten
válasz
stairmaster #49946 üzenetére
Én win alól szoktam csinálni, de elvileg a bios induláskor a legkorrektebb.
-
stairmaster
tag
válasz
stairmaster #49942 üzenetére
sikerült
-
ftc
nagyúr
CM692-es ház nem kell senkinek se?
-
sladka_pani
senior tag
Győr, Komárom környékiek figyelem! Eladó egy komplett gép, ház nélkül mindössze 6500 FT-ért: Athlon XP 2000+, 1.5GB ram, ATi 9550/256MB vga, 80 GB HDD, stb...
-
válasz
stairmaster #49933 üzenetére
én igen. volt bios vagy boot során egy opció rá és úgy.
-
ftc
nagyúr
válasz
stairmaster #49933 üzenetére
windows alolit valaszd csak en induljon ujra a notebook
-
stairmaster
tag
hali!
valaki frissített már notebookon bios-t? én találtam 2 faját( az egyik floppyn?!) kéri a másik elvileg windows alól a "flashme" megoldással. szerintetek?
-
Bobrooney
senior tag
válasz
Én19970720 #49924 üzenetére
Hát, bizonyítani is kell mindent, addig nem csinálnak vele semmit ez tuti. Sőt vigyázni kell, mert feljelented, az jön ki, hogy "alaptalan" akkor még titeket perelhet vissza ha jól tudom becsületsértésért.
-
Weaver
senior tag
életre ?
egy ejnye-bejnyével megússza a hatóság részéről, vagy egy lájtos pénzbütetéssel. legeslegrosszabb esetben foglalkozik vele a bíróság aztán kap fél év felfüggesztettet.
-
madve
tag
válasz
stairmaster #49918 üzenetére
Speedfan-t próbáltad? Ha támogatja a notebook alaplapján lévő kontrollereket. Bár elég szűk a noti támogatás köre, de egy próbát megér...
-
válasz
stairmaster #49918 üzenetére
Szia!
Azt szerintem sehogy.
-
stairmaster
tag
hali!
valaki tud olyan programot amivel notebook ventilátorát lehet szabályozni?
-
Jazzos
őstag
válasz
Én19970720 #49914 üzenetére
Ezt a Hidi gyereket még mindig nem csapták agyon?
-
Én19970720
csendes tag
válasz
KKK-007 #41788 üzenetére
Engem is átvert a hardveraprón,de a haverján át.Tehát a haverja regizett a hardveraprón és ő is árul terméket rajta,sajnos és is átverődtem,ha megkeresed a Hardveraprón ez a felhasználónév:mambo71 Remélem több szerencsével jár mint Én,csak Én már feljelentettem a rendőrségen.Üdv
-
geri005
tag
válasz
memphis221 #49900 üzenetére
-
Sziasztok!
Akkor eladóvá vállt két 320 GB -s Seagate merevlemezem. Erősen használtak, smart szerint hibátlanok. Mind kettőre előnyt foglal Otyó és a másik kolléga aki kereste itt a topikban a témát. Irányár: 3 ezer forint (ez magában foglalja az utazási költség felét, kösz a szimpátiát!). Este teszek fel képet, infót.
-
cellpeti
nagyúr
üdv!
érdeklődnék,hogy nem tudtok friss FPS-eket? Unatkozom valamit kéne tolni
-
memphis221
tag
válasz
Speeedfire #49901 üzenetére
hát az nem jo pedig jo film !
de egyszer meglehet nézni felirattal
azért köcce -
Speeedfire
félisten
válasz
memphis221 #49900 üzenetére
Szerintem nem valószínű. Maximum ha egyszer valamelyik magyar csatorna leszinkronizáltatja. E szerint nem lesz magyar szinkron.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gitáros topic
- Death Stranding (PS4)
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest