Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
stairmaster #49594 üzenetére
200ezerbe odaadom... Elég fullos 2 év háztól házig garival...
-
Speeedfire
félisten
Chuck Norris azt a tüzet oltja el benzinnel, amit vízzel gyújtott meg.
-
stairmaster
tag
válasz
Speeedfire #49593 üzenetére
Értem értem, köszi a segítséget még átgondolom, de én nagyon a dell fele hajlok...
-
Speeedfire
félisten
válasz
stairmaster #49592 üzenetére
Néha a kevesebb a több...értsd egy consumer lehet hamarabb megadja magát, mint egy üzleti és akkor máris más az árfekvése.
Hogy mennyiét azt én nem tudom... -
stairmaster
tag
válasz
Speeedfire #49591 üzenetére
úgy vagyok vele, hogy egyszer kell megvenni a jobbat több ideig kihasznál...amúgy szerinted mennyit ér mint egy t61(1680*1050-es felbontású) vagy ez a dell?
-
Speeedfire
félisten
válasz
stairmaster #49590 üzenetére
A ddr2 vs ddr3 ne legyen mérvadó. Szinte semmi a 2 közötti különbség...az i3 már oké, de kérdem én mire akarod te használni? Engem kényelmesen kiszolgál a T7300, sokszor sok is. Néha jobb lenne egy intel culv helyette.
Szerintem meg semmi kivetnivaló sincs a T61 kinézetében, az üzleti imb gépek mind így néznek ki. T500, X200 stb stb. -
stairmaster
tag
válasz
Speeedfire #49589 üzenetére
de azért a t61 elég csúnyácska a dellhez képest nomeg a dellben már i3 és ddr3 van a másikba meg csak T7500 meg drr2.... fene sem tudja mi a jó
-
Speeedfire
félisten
válasz
stairmaster #49587 üzenetére
Szerintem igen. Az insiprion elég jól sikerült pakelttája a dell-nek a consumer noti piacon. Bár én a helyedben biztos nem cserélném le még 1:1-ben sem a t61-et. Az egy nagyon jól összerakott kis gép. A hp 6910p előtt én is azon agyaltam.
Ha megnézed a te notid vázát meg ennek a dell-nek...Dell-ből az xps (a studio már nem), ami elég strapa meg a d széria.
Amúgy meg el kell dönteni mire kell a lapos...nekem itt az asztali ha kell az erő, a hp-t meg ütöm vágom és semmi baja, még csak karc sincs rajta, pedig nem én vagyok az első tulaj és nem is mai darab.
Az akku elvileg még 100%-os a mai napig, bár a régi 5órát már nem hozza, csak 4-et a cellás akkuval. -
stairmaster
tag
válasz
Speeedfire #49584 üzenetére
szerinted egy ilyen gépet érdemes még venni?
-
zsigee
aktív tag
válasz
#35685120 #49575 üzenetére
Hi!
Csak egy apró észrevétel....Az eladó alaplapot javítsd, Gigabyte (E)P35C-DS3R
Amit írtál, nem támogat ddr3-t.
Tényleg bocs, nem kötöszködés.
A ram érdekelne, ha 2*2gb, esetleg adok helyette 1gb-os modulokat, beszámítással.
De az is lehet, hogy az egész érdekelni fog, de csak 2 hét múlva.
Üdv. -
Speeedfire
félisten
-
Jazzos
őstag
válasz
stairmaster #49579 üzenetére
Aranyból van?
-
Jazzos
őstag
válasz
stairmaster #49576 üzenetére
Jobban szeretem Buga Laci hiretéseit, ott vannak árak...
-
stairmaster
tag
Hali!
Laptop érdekel valakit?
Lenovo t61 - 2gb ram, nvidia 128MB videókártya, T7500 proci, 160GB vinyó
-
törölt tag
ELADÓ DOLGOK:
- Gigabyte EP35DS3R alaplap
LGA775 ATX
Intel® Core™ 2 Extreme/ Intel® Core™ 2 Quad/ Intel® Core™ 2 Duo/ Intel Pentium Extreme Edition/ Intel® Pentium D/ Intel® Pentium 4 Extreme Edition/ Intel® Pentium 4/ Intel® Celeron támogatás
-DDR2, DDR3 támogatás
- RAID támogatás
- Realtek ALC889A 7.1 HD audio
- Hátlap megvan hozzá, talán doboza is, garit nem hiszem ha van Jazzosos- Core Duo 8400 proci
- 4 gb ddr3 ram
Ez lenne 25.000 Ft
Dell 1901 FP: 15.000 Ft
Dell UltraSharp 19" Monitor 1901FP Flat LCD DVI USB
A legjobb 19" 1280x1024 monitor ami létezik. Újszerű hibátlan állapotban, minden tartozékával.
A talp segítségével hihetetlen széles tartományban állítható minden irányban, egy mozdulattal elforgatható 90 fokkal vagy könnyedén szemmagasságba emelhető.
USB hub-ként is üzemel. Gyönyörű darab elölről, hátulról.Dell 1908 FPt 15.000 Ft
- 19" Teljes látható képméret
- 1280x1024 Maximális felbontás
- 4:3 képernyő arányok
- 800:1 Kontraszt arány
- 300cdm2 maximális fényerő
- 5ms ultra rövid válaszidő
- Beépített 4 portos USB hub
- Pivot funkció,magasság állítás
- VGA,DVI,USB2.0 UP/Down,Audio
- Fekete Dell DesignDell Optiplex 760
Processzor: Intel Core2Duo E8400
Memória: 2 x 1 GB DDR2 ram
Grafikus vezérlő: integrált Intel GMA 3100
HDD: WD 250GB SataII 7200RPM vadi új
ODD: DVD RW sata2
WIN7 prof eredeti
Dell ház, Dell táp, Dell bill + Dell egér
közel 2 év gari50.000 ft
-
Bobrooney
senior tag
válasz
Speeedfire #49573 üzenetére
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
-
válasz
Speeedfire #49568 üzenetére
bizony. kdz imagem van már
-
ftc
nagyúr
Jó ksi gép ez az Oly E520-as
csütörtökön me g kézhez kapom a 70-300mm-es obit nyma nyam
-
Hopp! Még lehet a mai nap folyamán lesz gyári mézes puszedli a telefonomon?!
-
Én is:
-
szaki04
senior tag
Üdvözlet Urak!
Győri, esetleg környéki Xbox gurut keresek.E74-es hibajavításról lenne szó...
Előre is köszönöm!
-
Bobrooney
senior tag
Hali Lali Papi!
Skacok tud vki mondani nekem 13" notit 8-10 órás üzemidővel?
Téháiksz
-
Jazzos
őstag
válasz
Speeedfire #49558 üzenetére
Jó hogy beraktad ezt az 5 képet, így már egyértelmű hogy szar a szifon.
-
Speeedfire
félisten
válasz
Speeedfire #49557 üzenetére
-
ftc
nagyúr
válasz
Speeedfire #49555 üzenetére
-
ftc
nagyúr
Kis reggeli szösszenet:[link]
-
zsigee
aktív tag
Tehát. Köszönöm a segítséget mindenkinek, már "képben" vagyok. Egy gond van vele, még garis, ez is...A nyitásért nem vagyok hajlandó fizetni, annyit nem ér, a moddolás pedig garancia vesztéssel jár. Sokáig nem lesz úgysem nálam, csak amíg megérkezik a sajátom a szervízből.
És valaki írt Vodafone 845ről. Az egy csoda. Csoda, hogy ennyit eladtak belőle...Szerintem az életben sem fogok mégegyszer androidost a kezembe...Elrettentő példának tökéletes. 3szor kell bekapcsolni, hogy egyszer elinduljon...És ez nem vicc. Vitázni pedig senkivel sem fogok erről. Ez a 3dik droid, amivel találkoztam, és azonkívül, hoyg bonyolult a menü, és kezelhetetlen számomra az egész, pozitív dolgot nem tudok írni. (RBM, és Samu volt előtte...)Ezek nem telefonok...
Szóval ha egyszer szifont veszek a kezembe, annak nagyon össze kell kapnia magát.... -
kötelező nyári viselet!
-
Speeedfire
félisten
válasz
MR_Joe #49542 üzenetére
A gyári csak 2 napot volt fent anno, utána ment fel a főzött froyo.
Használattól függ szerintem. 2 napot bírt anno a froyo, úgy hogy 2*2 óra wifi, kb 2*1 óra 3g, 2*5 óra zene, meg némi telefonálás. De ekkor úgy hogy a 2.nap végén pislákolt szegény.
zsigee: Vagy nem tudnak, esetleg a nokia-val olyan szerződést kötnek, hogy nem nyúlhatnak hozzá, mert akkor veszít a presztízs értékéből. A néptelefonoknak meg mindegy.Most, hogy feljött ez a moddolás téma, lehet kicsit alakítok a régi SE W610i telefonomon.
-
csokad
senior tag
Nem sok már ez a 49k hsz? Mennyinél van új topic?
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #49541 üzenetére
SEPortal ezaz, ez nem jutott az eszembe.
Zsigee, a debrand az, amikor a szolgaltatoi fw helyett a gyari fw-t teszed fel. Anno T-s menus P990-emet debrandoltam, mert a hivatalos T-s firmware utani hivatalos Generic World 1 fw nem ment fel a SEUS-on,csak igy. Lehet meg nyitni is (mondjuk azt DavinciTeam-es akcios 10euros kredittel nyitottam), meg egyedi fw-t csinalni. anno pl. a k750-ekre toltak gyonyoru modokat vagy akar kamera/videorogzitest, hangerot, Eq-t,stb modosito cuccokat.
-
zsigee
aktív tag
válasz
Speeedfire #49541 üzenetére
Érdekes amúgy, mert a nokiákon nem tökölnek ennyit. Azt változtatok amit akarok, szóval ez nem teljesen voda "hiba"m szerintem... Megnézem a portált is, köszi
-
MR_Joe
senior tag
válasz
Speeedfire #49537 üzenetére
A gyárinál jobban? Max két napot bír így is.. kis szerencsével. Amúgy másfelet.
-
Speeedfire
félisten
-
zsigee
aktív tag
Ha már telefon... Igaz régebbi, de nem okos, csak telefon... SE W595, a jobb navi gombot hogyan lehet változtatni? Elvileg fixálva van a voda livenak, de valahogy csak lehet változtatni. Szoftver frissítése megtörtént. Ötlete valakinek?
-
MR_Joe
senior tag
válasz
Speeedfire #49511 üzenetére
Kollega! Milyen a 2.3.4-el a tapasztalat? Bugok?
-
zsigee
aktív tag
válasz
Balinov #49533 üzenetére
Leopardról csak annyit... Ha körül nézel töltögetős oldalakon, akkor konfignak megfelelő moddolásos verziókat lehet találni. Nekem konkrétan van egy inteles verzióm, de kipróbálni még nem volt szerencsém, idő és szabad gép hiányában. A leírásból következtetve kifogástalanul működik valami C2D konfiggal. És ez tényleg csak off volt. (Igazából csak Win-t használok)
A Cpu nem fog kelleni, múltkor beszéltünk róla...bár ide-s vinyóm lenne akár, tápom nincs.
-
Balinov
titán
-
Speeedfire
félisten
Mentél vagy vittek már Sport Swift-tel? A gyári Monroe futómű iszonyat jó, igaz annyira nem mint egy evo-jé, de tény hogy nagyon jó. Mikor még friss volt a kocsi havernak belementünk 1-2 igen jó kanyarba nagy tempóval és hát...megse mozzant.
A gumik is gyárilag F1 Eagle, ami szintén nem rossz, csak kopik...Eddig ami a prímet vitte futóműkeménységben az Asi-nak a sport evo-ja.
Haverommal nem tudtuk ketten lenyomni, annyira brutál volt. Bele akartam ülni is a kicsikében, de annyira ki volt csövezhez, hogy nem férten bele.Brutális a gép!
-
válasz
Speeedfire #49524 üzenetére
Sport Suzuki felborulna ha elsuhannék mellete az Evómmal. Ami nincs sajnos
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #49528 üzenetére
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #49526 üzenetére
ez csak amolyan abdai szolasmondas, tessek atvitt ertelemben venni
-
Balinov
titán
válasz
#35685120 #49522 üzenetére
Neharagudj Laci, de ez kapitalis hulyeseg. Az osszes jelenlegi Apple desktop/notebook-ban intel X86 vas van, mar miert lenne ez TT uleses eset?
Nemar baszki, hogy egy 3Ghz-en ketyego Quad, 4GB memoria, HD4870, meg masfel terra tarhely trabant kategoria legyen, mert akkor allva leszopom magamat
-
Speeedfire
félisten
válasz
Jazzos #49516 üzenetére
Az sem mindegy milyen BMW meg milyen Suzuki.
A múltkor egy 1.9TDI BMW-t állva hagytunk egy Sport Swfit-tel. Előtte meg a legújabb Mondeo-t...
Mind a kettő leakart dudálni minket, mert csak egy Suzuki-val mentünk. 200 körül meglepődtek, hogy nem bírják tartani velünk a tempót... -
-
Balinov
titán
Probalt mar valaki PC-re felheggeszteni egy OSX Leopard-ot?
-
Balinov
titán
válasz
Jazzos #49516 üzenetére
hat igen, Jazz, ez kb tenyleg egy parttalan vita.nekem biztos nem kellene iphone, preferalom a HTC-t meg a kis zold droidot, de olyan nincs ugye, hogy mindenkinek ugyanaz tetszik. van ami x-ben jobb, van ami y-ban.
almas cuccok kozul nekem egyesegyedul az Apple Cinema monitorok tetszenek. na ez odabasz.
kocsog bringas szegeny raqurt reggel, valszeg elbaszta valam L driver es ott tettek hordagyra az ut szelen csorikamat.
-
cellpeti
nagyúr
-
-
sagesz93
addikt
válasz
Nekem is az az "atomgyors" 2.3.4 van, de ha melléteszem az ipodot, egyből látni hogy nem 1 kategória a kettő... Jó azert ebbe van egy cortex a8.
Most van egy voda 845 is nálam, nincs rá megfelelő szó -
ftc
nagyúr
válasz
-
Speeedfire
félisten
válasz
Jazzos #49497 üzenetére
Hát nem tudom. Nekem a blade-el a 2.3.4 atom gyors. A 2.2 sem volt lassú, de ez...
inkább hozzáraknék az árához még egy millát, abból kijön egy fasza bringa.
Még meg még 10-et és vennék egy lancer evo ix fq-340-et!
Dryman: De el ám', már telefonálni sem lehet velük.
Meg kell venni a legújabbat, mert csak azon van az xyz ficsőr.
ftc: Jó képek! -
Dryman
őstag
válasz
Jazzos #49497 üzenetére
Tudod mit szoktunk erre mondani....a szifon 3, szifon 4 jövő ilyenkor már csak arra lesz jó hogy egy megfelelő nagyságú asztalon online játékba kezdjél velük....pingpongozni még jó lesz vazze....arra azért figyelni kell hogy fonák ütéseknél a burkolat domborúsága megviccelhet....
Hú,ezt nagyon nem fikázásnak szántam...de eljár felettük az idő....
Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AMD Ryzen 5 5600X Dobozában
- MacBook Air M1 (13", 8/256 GB) Szép állapotban, dobozával, töltőjével!
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest