Hirdetés
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Dryman
őstag
Jamba: Akkorát nyom ez a kétmagos atom, hogy a 3. képen a beton is eltört alatta....
az 533-as FSB-t a HT bekapcsolása kompenzálhatja, de akkor sem hasonlítanám a 2140-hez....Balinov: Atom az atom, lásd Asus eee series mini notijai, MSI kiscuccai, ha volt a kezeid között ilyen akkor tudhatod hogy minimális fogyasztásra élezték ki a rendszert....az egymagos atom-okra jellemző hogy 8 órát is netezhetsz egy ilyen mininotival, ez a hosszas rendelkezésre állási idő azonban erős kompromisszum-készségel párosul filmek megtekintése, vagy képnézegetés terén......az asus eee Pc 1001H-s kacatja atom N270 (1600MHz) processzorával, 1GB rammal az XP kép és fax-megjelenítő villámnézetében egy 1M-ás kép forgatásnál összecsukja magát...megcsinálja csak legyen időd kivárni.....
Valószínű ezen lassulás orvoslása végett lettek ezek a 2 magos atom-ok.... -
MR_Joe
senior tag
Jah.. és tudom is kinek
(értsd: főnökség felé jelezni a nemtetszési indexet...)
(szerk.: magyarázat: vasárnap leltár, legalább 12 órát bent leszünk, persze se túlóra pénz, se vasárnapi pótlék, ráadásul még a mai szabadnapomon is be kell menjek, mert a főnöknek dolga van..
)
-
Speeedfire
félisten
Jamba mester megoldja.
Más:
Van egy kontakt hibás sonye. headsetem, le akarom cserélni a 4 pines jacket 3 pinesre és sima mikiként használni. Megoldható ez? Gondolom meg, csak 4 vezeték lesz benne és nem akarok totózni, melyiket melyikkel kössem össze. Van valami erre?
Sufnipowa.Ezt találtam, de ez nem az ami nekem van.
-
cellpeti
nagyúr
Pentax-val nem nyúlsz mellé. Mondjuk 30ért már lehet venni újba jobbat is.
Illetve Lithium akkumlátoros, szóval, ha lemerül lőttek a dolgoknak(ha nem viszel magaddal töltőt), míg elemesnél ugye, csak kiveszed és teszel bele 2 feltöltöttet. Persze kérdés, hogy mire kell. Otthoni fényképezésre, vagy kirándulásra.
Ez egy 10k-val olcsóbb gép. De ugyan azt tudja.
Illetve a Pentax 14 MP-s és 4x zoom-os míg a Fuji csak 12MP,de viszont 5x zoom van rajta és elemes, ami a hordozhatóság szempontjából jobb, mint a Lítium akkumulátor. HD videót tud mind a két gép és ami még nem mindegy, hogy a Fujira 2év garancia van. Én a Fujit venném. Ennyi pénzért jobb, mint a Pentax
-
Bobrooney
senior tag
Nekem is ez volt a szitu
Csak segítettem neki
Meg segítettem neki a tételeknél is, nem jutott eszébe h vérzésnél a pontoknál el kell szorítani
sagesz93: Nálunk is sokat megbuktatott, am 10 tétel van max 15 csak a keret más kb... pl 1iknél láb másiknál kar de a lényege u az.
mobal:
Ennyi! De itt nem tudja törölni
-
Dryman
őstag
ez a hibabehatárolás nagyon ott van!
Sajnos részemről már 18 esetben volt ismerkedés a birkozógéppel, igaz ebből meghatározó számot képvisel a derűs gyermekkorom kísérletező, felfedező időszaka....anyám szerint 7 esetben magabiztosan megkerestem a fázist a konnektorban kezemben egy 65-ös szeggel.
Annál viszont nincs rosszabb, mikor hangfrekis erősítők építésekor 48V-nál nagyobb egyenfeszültségre tapintasz rá, ezt nem érzed meg igazán, de ami utána következik az nem kívánom senkinek 3 nap gyomormosás történet az Alföld egyik rehabilitációs intézetében....
Ha már ATX tápegység, 230V egyenirányítása után azokban a tápokban ahol 1db primerköri puffer van nemhiába áll a kondi oldalán hogy 400V
Ezért nem javítok tápokat! -
Kis Joe
senior tag
-
Rómeó
aktív tag
Az egy korrekt gép volt,dupla magas,8000 gigabájdos,és lábatlan proci is volt hozzá!
végül a biznic nyereséggel zárult,ezért feketét nem adtam neki,de kilátásba helyeztem szilánkos kézfej töréseket,amit egy frissen szerzett szekercével nyomatékosítottam,úgy látszik hatásosan,mert az eladó eltűnt! -
Weaver
senior tag
-
Aktív témák
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- HP ProoBook 745 G7 laptop /Ryzen 3 4300U/4GB DDR4/256GB NVMe (Erősen "B" kategóriás esztétikailag)
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest