Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
-
Balinov
titán
Bazz, ez a keped kegyetlen jo lett. Zoli! Latom lett jo kis traveller obi is a mark melle. Ezen pl. vagy az autopalyason mennyi es milyen utomunka van?
-
Balinov
titán
-
Balinov
titán
flickr-ben megakadtam, nem tudom a pass-omat, viszont jelszoemlekeztetohoz be kene a security kod mellett egy olyan nevet adni, amit vagy 5 eve adtam meg, es fingom nincs mi az.
te pro vagy flickr-ben, nincs erre valami megoldas? az elso 3 a 4 opciobol mind keri azt a qrva emlekeztetot
webes galeria elerheto, ha mas nem, lementem a kepeket, es csinalok egy masik acc-ot,csak ahoz meg masik email cim kell a reghez.
Tobbiek is tippelhetnek
-
zsigee
aktív tag
Vágom! De a legtöbb esetben a bolt is meg tudja rendelni az adott terméket, és minimális felárral ugyan, de mégsem kell a gariztatással vackolni, mert megoldja a boltos...
Nem kell nekem küldözgetni ide-oda, stb...
Természetesen ez vélemény, és egyáltalán nem biztos, hogy igazam van, de a tapasztalat ezt mutatja. (És igen, vannak kivételek-de biztosan nem asus, tplink, gigabyte, vagy hasonló márkáknál...) -
Balinov
titán
-
Sickboy25
addikt
a Bundle az jó, mert a játékot is tartalmazza, ilyet szerettem volna Győrben venni, mert ugye Magyarországon a posta sokx drágább, mint maga a termék, de minimum ennél 3000 Ft. Akkor meg már megint nem éri meg. Annyira nem sürgős, kivárom a megfelelő alkalmat.
Jó nagyon a Hero, azoknak nem jön be, akik nem tudnak vele játszani, mert például experten, már mint a géppuska úgy jár a kezed. Azaz igazi, főleg hiba nélkül eljátszani...
-
Weaver
senior tag
értem , köszi!
" GYŐRI irodánkba keresünk 1 fő ügyfélszolgálati munkatársat. Feltételek: minimum középfokú végzettség, ügyfélszolgálati területen szerzett tapasztalat előny. Pályázatokat ... "
ennyi a hírdetés, erre mit pályázzak ? semmi nincs megadva egy emailen kívül. az se h mivel foglalkozik a cég, vagy konkrétan mit kellene csinálni.
-
MR_Joe
senior tag
Detto. Idegbajt tudok kapni azoktól akik már enyhe szürkületben is felnyomják a ködlámpát, ami persze világít mindenfele amerre nem kéne neki. Főleg, ha vmi sufnituning lámpáról van szó, balfaks módon felszerelve és épp a szemembe világítanak vele... (pár napja szenvedtem egy műmájer műrallis ladacsodától, akinek a ködlámpái valahova a rendőrlámpákra világítottak, de hogy az útra nem az tuti)
Szerk.: Sosem szerettem a ködlámpát mozgalom? Ez valami underground izé?
-
-
Dorien
veterán
Szerintem ha ősszel el akarod adni a verdát, akkor nem érdemes gumivásárlásba fogni. A helyedben előre feldobnám a két jó télit, hátra meg a két gyengébb télit. A nyárit meg majd lehet mutogatni a jövendő tulajnak, hogy van itt ilyen is, ha szereti az extrém sportokat...
Mindenesetre vezess vele óvatosan, lehetőleg semmi száguldozás. Kifejezetten figyelj arra, hogy ha épp esni kezd az eső, akkor a még úton lévő porral összekeveredve rendkívül csúszóssá válik az úttest.Ezt a nyarat én is téli garnitúrával fogom kihúzni.
-
helkis
veterán
Balinov - bejárt reset órára az tuti
itt is igaz akkor az a mondás, hogy aki nem ért hozzá az tanítja..
a kivételnek..
még jó hogy áramtalanítással kb a 50%-a javítható a felmerülő problémáknak IT-bena minimálissal költségekkel azért vitáznék, minden EU-s szirszart megpályáznak, meg is nyernek sokat, aztán meg amit kitalálnak arra meg nem elég még az sem.. persze nincs feltárva a konkrét igény, cél, hogy mire is akarják használni pontosan, amit vennének, meg az ottani guru adja a tippeket
a megnyert pénzből lehetne egy bérelt support, vagy egy normális sysgizda, a fele olyan új/jó hardware-ekből is kihozná amit lehet, és ami talán a legfontosabb stabilan működne. -
helkis
veterán
hát azért, ha már valaki egy suliban az ITguru, akkor már alap lenne, hogy software-es megoldással egy-egy munkacsoportnak tudjon netet adni/elvenni, nem?
-ugyanitt egy másik probléma is van: "hogy ez a szar WRT54G 5percenként fagy és áramtalanítani kell.."
gondolom jól fel van konfigolva az is.., meg valszeg amikor vizsgázott akkor az "áramtalanítás" tételt húzta!
-
helkis
veterán
ez alaphelyzetben egy IPTV-s streaming és routing gép volt, a hálón vagy csillagon bejövő adást tudja osztani több kijelzőre úgy hogy bárki bármit nézhet függetlenül egymástól, illetve fel is lehetne venni vele.. csak a software amivel ez menne, lisences, pedig még a kártya is megvan hozzá.. így sajna ez a funkció használhatatlan..
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobil flották
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Titan Quest II - Később indul a korai hozzáférés
- Kuponkunyeráló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁRZUHANÁS -30%
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest