Hirdetés
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Maxell Retro DJ teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
ftc
nagyúr
válasz
zsigee #51793 üzenetére
Elosztás a legnagyobb gond...a hasra megy minden
ezt távolítom el... alkatomból adódóan soha nem tudom eltüntetni, de legalább nem mondhatják azt hogy nem teszek érte, hogy ott ne zsirocskák legyenek hanem egy kis izom
Akkor is volt pocak mikor versenyszerűen futottam meg keményne sportoltam scak akkor nem rakodott ott le
-
Dryman
őstag
válasz
zsigee #51240 üzenetére
Ez pont ott volt nálatok a Szigethy-Tihanyi kereszteződésében.....Szigethyről kanyarodtam Tihanyira a város irányába....zöld volt nekem is meg a gyalogosoknak is, éppen ezért engedtem át őket...mikor ismét elindultam, na akkor történt a csattanás.....
Tudom én is hogy a rendőri intézkedés kétesélyes lett volna....
-
sagesz93
addikt
válasz
zsigee #51028 üzenetére
Azt nem értem hogy fizetés nélkül elpostázod? Az utánvét még csak-csak, de a büdös életbe nem postáznék el semmit úgy, hogy nincs kötelezve arra hogy fizessen.... Persze akiben bízok annak simán..
mod: igaz hogy hibás cucc, de akkor se küldeném el senkinek, gondolom 1-2 ezret ér úgy is, az is pénz..Jazzos: kössz a lapot, tenyeremen szépen elfér
még nem izzítottam be, de szépen néz ki az asztalon a dobozban...
Akkor megnézed majd nekem a VGA-t hogy kapsz-e? Meg ha tudsz microsoft egereket, akkor egy comfortmouse 4500-t is nézz meg nekem légyszi. Kösz. -
Qbász
aktív tag
válasz
zsigee #50952 üzenetére
Nemrég lettünk tulajdonosai egy aquos 4 színü ledes lcd tvnek. A képe nekem nagyon bejön de már járt szervízbe is 2 nappal a vásárlás után. Elõlapi érintõ gombok nem mûködtek. Most meg a háttér világítás csinál foltokat a képre. Mehet vissza szervizbe. Mindez kb. 2 hét leforgása alatt. Pedig Made in Japan.... Ennyi pénzért nem ezt vártuk.
-
ssolitude
őstag
válasz
zsigee #50646 üzenetére
Eleinte Chrome, internetes rádió. Aztán sima zenehallgatás. Aztán volt már csak úgy random üresjáratban is.
Most lecseréltem a HD audio drivert, meg eltávolítottam egy Kensington BT adaptert, mindenestül. Azóta csend van.
Viszont FurMarkkal megizzasztottam a VGA-t, de semmi.
Az érdekes, hogy Xp alatt ugyanaz a hardver (még a BT is) tökéletesen működik.
A Win frissítéseket hogy lehet eltávolítani? -
MR_Joe
senior tag
válasz
zsigee #50315 üzenetére
Én kevésbé sajnálom. Utálom a pókokat. Nem zavar a kertben pár darab, de idén durva volt a felhozatal. A hátsó kis (kb 4x6m) kertben legalább 40-45 keresztest nyírtam ki, az első kis kertben volt a legdurvább, ott egy kb 1nm-es részen volt több mint 10 darab belőlük...
Más: van egy eladó audigy kártyám 2,5k-ért. Vki?
-
Kis Joe
senior tag
válasz
zsigee #49863 üzenetére
Azt hittem már letudtad vele a szenvedést rég......
Csatlakozom az előttem szólóhoz: Ki kell verni a balhét, végső esetben fogyasztó védelmet kell emlegetni. Mostanában amúgy is rákaptak a nagy cégekre. De ha szeretnéd, megkérdezhetek egy jogász ismerősöm.
Jazzos: Tüzépen vagy körbejárod a vastelepet hátha leadtak olyat. Szokott ott is lenni és még valószínűleg olcsóbb is mint a tüzép
-
ixtom
tag
válasz
zsigee #49585 üzenetére
"Amit írtál, nem támogat ddr3-t."
A C betű mutatja, hogy combo lap. Szóval pont hogy támogatja a DDR3-at is.
#49590 stairmaster: Szerintem ne cseréld le a T61-et, csakazért mert nem szép. Ami jól működik azon nem érdemes változtatni és az a noti faja lesz még egy jódarabig. Persze lehet más az igényed.
#49598 Balinov: Ő tuti nem Buga_Laci, üzleteltem már vele is.
(vagy Laci az csak Bp-n máshogy nézett ki
)
-
Speeedfire
félisten
-
Balinov
titán
válasz
zsigee #48780 üzenetére
jaja, most olvastam, amit irtal.szerintem se tudja, mit is akar. Van egy valag kulonfele fajlja, bekuldi joblistaba az ingyenes mediacoder-rel, dvd jatekosa manualjabol kinezi, mit eszik meg, beallitja a mediacoder-rel a kivant parametereket, oszt Start es elmegy meginni 2 sort.
-
Balinov
titán
válasz
zsigee #48218 üzenetére
aposom pana kompaktjaba kapott tolunk ilyen eneloop-okat, imadja. A milyen akkut vegyek topikban ajanlottak a sanyo eneloop-ot ill. minden hasonlo alacsony kisulesu-t (GP ReCyko, meg meg 1-2 gyarto modelljet)
szerk: na az meg a masik; Pl. a Pentaxhoz valo D-LI108 eredetibe beszerezheto 7.3k-ert de utangyartott is van 3k.
-
Balinov
titán
válasz
zsigee #48216 üzenetére
en inkabb preferalom a sajatakksis cuccokat. Fentebb emlitett oly kompakton kivul a D5000 litiumos akksija iszonyatosan jol birja, tavaly nyaralaskor kb 3 naponta kellett toltenem, pedig lottem napi 3-400 expot legalabb.
Akksi: enerdzsajzor,stb. vackokkal nem erdemes baszkolodni. Ami jo pl. a Sanyo Eneloop, de abbol egy 4db-os szett gyari Sanyo toltovel van vagy 6k
Aktív témák
- Szuper áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX607JV i7-13650HX 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 165Hz gari
- AMD Ryzen 9 3900X / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 RAM / 500GB SSD + 1TB HDD konfig eladó jó áron
- LENOVO LEGION 5! GARANCIA! 165HZ RTX 3050TI RYZEN 5 6.GEN! DDR5! 94% AKKU!
- Inno3D GeForce RTX 4090 24GB iChill X3 eladó
- Lenovo ThinkPad T440s - Intel Core i5-4300U - 8 GB DDR3 RAM - 120 GB SSD - 14" Full HD
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest