Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
Aktív témák
-
Jazzos
őstag
Erről jut eszembe, jövő héten kapok használt kártyákat 1 hó garival:
Gainward 460GTX 768MB PCIe GDDR5 HDMI 18.500.-
Gainward 460GTX 1024MB PCIe GDDR5 HDMI Goes Like Hell 22.000.-Érdekel valakit?
-
Sziasztok!
Mennyit érhet?
- Gigabyte GA-P35-DS4
- Intel Core2Duo E8200
és 4x1 gb 1066 -os Kingston Hyper-X ram.Kb. 3 éves cuccok, akkor a legjobbak. 1066 os ram pl nem is szabvány a gyári ddr2 határ a 800 volt, e széria top a 8xxx továbbá a lap elég rajos
mobal,
-
McKane
senior tag
na, holnap első napom lesz a karikás gyárban..
-
Borokafa
őstag
válasz
stairmaster #48581 üzenetére
Ment pü, de válasz nem jött
-
jamba
aktív tag
-
Jhony5
csendes tag
Üdv!
Nincsen véletlenül valakinek bontott vagy alaplap hibás Thoshiba satellite A200-1n2 je nekem a két zsanér kellene a kijelzőhöz meg az alsó külső műanyag ház -
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #48580 üzenetére
hubazz, az lehetett am a finom, viszont olvastad a kommentet, nem majd 100eves az, sokkal fiatalabb...
-
cellpeti
nagyúr
-
ejha, most hogy kicsit hűvösebb van kinn dolgozik az AC TwinTurbo, jelenleg 29°c a vga.
-
jamba
aktív tag
Üdv All
Keresek 24"-os Full HD monitort garival (lehet led is)
HDMI-csatlakozó követelmény. -
válasz
Speeedfire #48580 üzenetére
hopp azt nem néztem. a gran prix edition a lényeg, valami 75 ös volt azt hiszem
-
stairmaster
tag
Hali!
Valakit érdekel egy Vodafone 845 androidos teló meg hozzá egy turbosim? (minden megvan hozzá)
12 ezer lenne...
-
Balinov
titán
definom ez az 5csillagos metaxa
-
janos80
senior tag
q6600-at keresek polirozott e4300@3.2-3.3 beszamitasaval.
ajanlatokat priviben. kosziudv
Janos -
Kis Joe
senior tag
-
Kis Joe
senior tag
válasz
Speeedfire #48557 üzenetére
Mindig is bírtam az ilyen okoskodókat.
Csak nem értem hogy egyeseknek miért életcéljuk minden hirdetésbe belerondítani és okoskodni.
Sok kis hülyegyereknek ez a mostani szórakozása. Én kiskoromban sosem bírtam egy helyben megmaradni, gép előtt sem ültem sokat.
Viszont mostanában egyre nagyobb divat ez és mellette mindenki informatikusnak hiszi magát aki windows-t tud telepíteni...Jamba: Reggeli terméssel mi a helyzet? Nekem érdemesebb volt tovább mennem
Ha a külön lap jó, akkor érdekelhet az... -
MR_Joe
senior tag
Jó étvágyat, gyerekek!
-
MR_Joe
senior tag
Jah.. és tudom is kinek
(értsd: főnökség felé jelezni a nemtetszési indexet...)
(szerk.: magyarázat: vasárnap leltár, legalább 12 órát bent leszünk, persze se túlóra pénz, se vasárnapi pótlék, ráadásul még a mai szabadnapomon is be kell menjek, mert a főnöknek dolga van..
)
-
Jazzos
őstag
válasz
Speeedfire #48555 üzenetére
Thx for big biznix
Éreztem én, hogy nem véletlenül keverlek össze más fórumossal.Sajna nincs már az mint rég, hogy a jófajta phartykon megszokjuk egymás ábrázatát. Amilyen ritkán látom élőben a mostani fórumlakókat simán benne van a tévesztés lehetősége.
-
MR_Joe
senior tag
válasz
Speeedfire #48557 üzenetére
Gémerkonfigos nagyon komoly
Jót röhögtem
-
Speeedfire
félisten
-
cellpeti
nagyúr
Illetve keresnék még olyan DVD írót, aminek nincs tálcája.(persze gyárilag ne legyen neki)
-
cellpeti
nagyúr
Esetleg valakinek eladó mobil klíma? 10-12m2 területet kellene tudnia hűteni
-
Dryman
őstag
Eladósorban lévő netezős masina:
Prowork PC 3,2/2/80/512
ezüstszürke midi ház, megkímélt állapot
Processzor: 3,2GHz LGA775 Pentium 4
Memória: 2x1GB DDR1 Corsair Value Select
Alaplap: ASUS P5SD1
Merevlemez: WD 80GB SATA
Videovezérlő: Gigabyte Geforce 8500 passzív 512MB Ram
Tápegység: FSP 300W PNF
Philips DVD író, Kártyaolvasó, Win XP Home Edition Coaára 25.000Ft
-
cellpeti
nagyúr
válasz
Kis Joe #48547 üzenetére
ja hát ugye:
öreg autó - friss jogsi -> nagy kockázat, több biztosítási díj.
Én amúgy folyamatosan váltom a biztosítókat. Utánna nézek, annak amire váltani akarok, hogy milyen is és, ha jónak gondolom váltok. Tavalyhoz képest 12k-val lett olcsóbb az idei. Remélem jövőre olyan 10-12k-ból megúszom. Már 1 kategóriával feljebb soroltak(2évente tudnak feljebb sorolni), szóval reménykedem, hogy még olcsóbb lesz.
-
Kis Joe
senior tag
válasz
cellpeti #48544 üzenetére
Én azért szívtam meg, mert lényegében lesz*rtam a jogsit. Elkezdtem csínálni aztán nem érdekelt, abbahagytam. Mondom úgy sincs mit vezetni. Később folytattam, levizsgáztam. De nem váltottam ki, ugyan azzal a szöveggel több mint fél évig. Aztán amikor megegyeztem a kocsira akkor mentem be az okmányirodába. A kocsit úgy hoztam el Kecskemétről hogy addig nem is jött meg
Ezért sok nekem szerintem -
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #48538 üzenetére
ez hagyjan, kollegamnak volt egy japan import RX8-a, ugye 1.3-as Wankel motor vagy 220loval. sulyado (road tax) itt ccm alapjan van, igy kb annyi lett volna neki, mint a puntora nekem. De nem, mert teljesitmenyt is neznek, igy az eves sulyadoja volt vagy 1500, mivel egy osztalyba soroltak be a 2,8l-es motoru kocsikkal...a biztositasat nem tudom mennyi volt, nem arulta el, csak annyit hogy tobbszorose. 3evig hasznalta, utana valami 6000ert adta el, nagy nehezen. Na az a
-
VW
aktív tag
-
cellpeti
nagyúr
válasz
Speeedfire #48526 üzenetére
ja,mert a PB noti se a suliba, se a könyvtárba nem tud csatlakozni, és elég sokszor kellene nem csak nekem,hanem Borikának is
-
cellpeti
nagyúr
válasz
Speeedfire #48522 üzenetére
Áruld el nekem milyen hálókari van a 6910p-be? Ha jól emlékszem Inteles. Lehet hálókarit kellene cserélni a PB-be.
-
Balinov
titán
Orom es boldogsag, kocsi vegre atment a muszakin. igaz ugyan, hogy vissza kell vinnem egy visual tesztre, hogy kicsereltettem-e a repedt szelvedot, de ez gyk. csak formalitas.
szelvedocsere menete: hivom biztositot tegnap 4 korul, tartalmaz-e a biztositasom windscreen covert? igen, akarja, hogy atkapcsoljam az Autoglass-hoz (szerzodeses partneruk). mondom nana, kicseng, adategyeztetes, mi a gond, hol a kocsi, mikor jo? mondtak, ma kijonnek,elotte hivni fog a kiszallos egyseguk. 9-kor hivott a csoka, 2-2,5 oran belul ittvan, tudja hova kell jonni. ideert 11-re, megmutatom a kocsit, kulcs odaad, vissza az irodaba, 1 ora mulva hiv, kesz, mehetek alairni a papirt. Mindez 0ft-ba kerult, biztositas fedezi, bonuszt sem bukok vele. Az eszem megall..
-
okiDoki
aktív tag
válasz
Speeedfire #48515 üzenetére
Mi annak idején sokat jártunk könyvtárba! Meg nyomdába is...
-
cellpeti
nagyúr
válasz
Speeedfire #48515 üzenetére
na tessék. Ilyen hiper szuper könyvtárban csak 2x voltál? Cccc...
Ma voltam, Kémiát tanultam, elég jól ment. Kuss volt...istenem tudod milyen jó mikor nem azt hallod, hogy:
- Gyuriiiikkkáááááá, a kurvá ányadát gyere be az utcáróóóóó!
- Armando mi a faszt csináááássz?És ehhez hasonló hiper inteligenciával megáldott indiaik rikítozását.
-
cellpeti
nagyúr
válasz
Speeedfire #48503 üzenetére
Van(vagyis nincs) net a könyvtárba, csak épp csatlakozni nem lehet hozzá
, nem próbáltad még?
-
cellpeti
nagyúr
válasz
Kis Joe #48512 üzenetére
fizettek volna neki még 20k-t fejenként vagy 30at azt b...ták volna meg. Az sexbotrány lenne,de ez?
Ne vicceljünk már. Azért azt nagyon bírom, hogy a mostani nagyfőnökök az ilyeneket mind elítélik. Bezzeg mikor náluk ilyen buli volt és az NDK-s bajszos úszónő ugyan ezt csinálta, akkor azért gondolom az elsők közt voltak akik hőbörögtek, hogy miért is baj ez. Idióták!
-
Kis Joe
senior tag
Szexbotrány a BME-kollégiumban
Nem tudom mi ezzel a probléma -
törölt tag
Norton 360 v5.0 345 nap van hátra a liszenszből 3 gépesnek vettük de 1 ember visszalépett 4000 ft-ért odaadom a kódot és 345 napig nincs gondja vírusírtásra... Érdekel valakit?
LACI
-
zsigee
aktív tag
válasz
Dryman #48502 üzenetére
Hi Mester!
Jó munkát kívánokRemélem becsülettel megkéred az árát...Egy újabb ok, amiért kerülöm a HP-t, hacsak nem házi pálinka...
És kérdés szinten, bárkihez:
Érdekelhet notiba való ddr2-es ram. Dell d620-ba, 2x1gb. Leginkább szereléssel, és beszámítással (2x512) Csak hibátlan ram érdekelhet! Az átvétel-szerelés időpontját pedig rugalmasan kellene kezelni.
-
törölt tag
Emberek,
ha valakinek van ram doboza, ingyen átvenném a hulladékot, olyan kő amibe belefér a ram tudjátok ddr2, ddr3 sok db...
köszi!
LACI
-
Dryman
őstag
Na ennyit a betervezett mai kondizásról....érkezett egy hp nx 8200-es noti az ímént.....hogy ez mekkora fostalicska.....nem bírt vele a gazdája....alaplapcserés az eredeti gépezet, a tulaj vett egy kijelzőtöröttet ebay-en, most meg hozta darabokban hogy 2 ből 1-et faragjak.....
megpróbálta a jóember megbontani, de reménytelen volt neki....ahogy nézem, ez a hp noti feladja a leckét rendesen...ez a kivülbelülalulfelülcsavarozóspattintós kacat....
Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Villanyszerelés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Belekezdeni egy vállalkozásba
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megújult a PROHARDVER!
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AMD Ryzen 5 5600X Dobozában
- MacBook Air M1 (13", 8/256 GB) Szép állapotban, dobozával, töltőjével!
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Intel Core i7-13700K Processzor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest