Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
-
Dryman
őstag
válasz
Jazzos #51298 üzenetére
Hát azt is tehetné hogy beküldi a havert még ma hozzád egy alaplapért, aztán majd hétvégén elbótolja a haverral...
nem értem én az embereket...minek mindent túlbonyolítani...méghogy vasárnap számtech. bolt nyitvakiváncsi lennék melyik bolygóról jön ez a kedves vásárlójelölt....
-
McKane
senior tag
van valami számteches bolt győrben ,ami vasárnap is nyitva van? alaplapot kellene szereznem.
-
Dryman
őstag
Egy újabb termés kedvenc bloggeremtől
A női nemi szervek megadóztatásáról avagy a pinadó....
[link] -
Speeedfire
félisten
-
Dryman
őstag
Toshiba 15V/5A (75W) hálózati adaptert keresek!
Utángyártott univerzális cucc most nem érdekel.
Legjobb lenne egy eredeti használt, de elvileg van fix 15V feszültségű 5 Amper terhelhetőségű toshibához gyártott utángyári is....
Hátha éppen most találtad meg a sufniban....Vagy eladnám ezt:
Eladó Toshiba M40-es notebook 2GHz-es Centrinoval 768MB DDR rammal.
40GB-os hibátlan IDE HDD-vel DVD íróval, magyar billentyűzettel
a noti hibátlanul működik, akkumulátora kb 30-40percet tud.
Hálózati töltő nélkül kerül eladásra.
ár megegyezés szerint -
Kis Joe
senior tag
-
Picike69
tag
Sziasztok! Maradt egy kis Cseh koronám, ha valakit érdekel 11,5 Ft-ért eladó.
-
ssolitude
őstag
Mellesleg itt tartunk.
Egy gyöngyszem:
:„Nekik köszönhetjük a békét. Tiszteljük és becsüljük őket. Bátrak voltak és hősök. Ők is sokat harcoltak a török ellen. Álmos vezér sokat törődött az embereivel. Sajnos, hamar meghalt.” (fiú)
...és hasonlók. -
vlcsko82
senior tag
válasz
Speeedfire #51279 üzenetére
Nesze neki medicin labda
-
Speeedfire
félisten
Mission impossible!
-
Balinov
titán
ezdebuta!
-
Speeedfire
félisten
16 éves kisfiú az apjához:
-Apu, apu, képzeld ma elvesztettem a szűzességem!!!
-Gratulálok kisfiam, ezt meg kell ünnepelni. Gyere ülj le, koccintsunk pezsgővel.
-Jójó, a pezsgő jöhet, de ülni még nem tudok....)
-
vidobali
aktív tag
Sziasztok
S775-ös DDR2-es lapot keresek 10k alatt. Ideális esetben Intel® G31 / ICH7 chipsetest, de ez nem feltétel
Sürgős.............
-
ftc
nagyúr
Ja s el ne felejtsétek ma okt. 6.-a van
-
Balinov
titán
Kerdes, van-e olyan USB-s wifi adapter, amivel pl. a desktop netjet meg lehet osztani xp alatt mondjuk?
-
ftc
nagyúr
válasz
Balinov #51263 üzenetére
a hylezt ingejeim
világoskék
világoskék de fehér csikokkal- ez nem hozott szerencsét...
lila
zöld kizarva mert rövidujju
sötétkék
szürke
illetve van fekete ingem is még
meg van bordó ingem iss világoskékhez sötétkék nyakkendő illik nem?
abbol van csikos illetve kockas...anno kockast vettem hozzáide akarok bekerülni![link]
-
cellpeti
nagyúr
válasz
Kis Joe #51259 üzenetére
Nem vagyok alma imádó, de sokat letett az asztalra. És reméljük azért 20év múlva még tudni fogják ki is ő. Amúgy az általad felsorolt emberek közül soknak az ismerése alapműveltségnek kéne lennie, ebben teljesen igazad van. Illetve tegyük hozzá, hogy, mint Heisenberg óriási koponya volt, nem csak jóra használta a tudását.
-
ftc
nagyúr
válasz
Kis Joe #51257 üzenetére
Csak annyi a bajom, hogy sokan sokkal többet tettek le az asztalra s kutya se emlékezik meg rájuk. Pedig nélkülük Ő is egy a sok közül lett volna!
Csak pár név: Walter Brattain, John Bardeen, William Shockley , Werner Heisenberg Az emberek azt se tudják kik ezek!
Vki HR-es közülletek?
Milyen szinű igben érdemes menni állásinterjúra?
-
Kis Joe
senior tag
válasz
Dryman #51218 üzenetére
Sajnos én is tapasztalom ezt bringás/autós/motoros/gyalogos szemszögből is.
Az a baj hogy rengeteg bringás van aki már tud egy kicsit gyorsabban menni és azt hiszi hogy neki mindent szabad. Az meg pláne ösztönző hogy ha meglát valamit egy sportszerűen bringázónál és ő is akkor úgy csinálja.
Mert az egy dolog hogy aki extrém bringával "kínlódik" úgy hogy van nem kicsi rutinja és oda is figyel, csak ebbe ő nem gondol bele.
Erre a legjobb példa: 2 évvel ezelőtt Pápán. Reggelente szépen lassan el szoktam menni a nagy sor mellett kb 20-as tempóval anno még a kis cbr-el.
Ezt meglátták a friss jogsis kis hülyék és elkezdtek utánozni. Csak ők 60-al szlalomoztak az autók között a robogóikkal és a 25 éves gyorsaságival. Nem is kell mondanom hogy ezeken a ketyeréken még a fék is sokkal gyengébb. Nem telt el 1 hónap sem, erre egyik reggel amikor megyek, mentővel és rendőrrel találom szembe magam. A kis srác nekiment egy autónak amit az oldalsó utcából engedett ki egy sorban álló autós. Természetesen nem tudott megállni....A másik helyzet meg az idősek. Nem tudom miért nem gondolnak abba bele hogy a mai forgalom nem olyan mint 30-40 évvel ezelőtt, ráadásul azóta ők sem lettek fürgébbek (kivéve ha a busznál a sorban kell tolakodni) és a figyelmük sem a régi már. Kicsit nem ártana átgondolniuk hogy szabad-e még a közlekedésben részt venniük. Ráadásul ha jól tudom a tömeg közlekedés nekik ingyenes is.
Dorien: Szép idézet
ftc: Ez igaz, de azért meg lehet emlékezni egy olyan emberről aki nagyot alkotott az IT világában. Pedig nem vagy annyira alma fanatikus hogy istenként tiszteljem sokakkal szemben...
Jazzos: Bent vagy a boltban délelőtt?
-
Qbász
aktív tag
válasz
Speeedfire #51226 üzenetére
De arra nem gondolsz hogy a biciklis aki tolja a cangáját több helyet foglal el mint egy ilyen zsonglőr? Én is inkább tekerek minthogy mindenki nekem jöjjön mert a gyalogos meg letolja hogy mellettem van egy kerékpár. Inkább nekilök. Tapasztalat.
-
Dorien
veterán
"A tudat, hogy hamarosan halott leszek a legfontosabb eszköz, amellyel csak találkoztam, amely segít meghozni az élet nagy döntéseit. Mert csaknem minden - minden külső várakozás, minden büszkeség, minden megszégyenüléstől és bukástól való félelem - ezek a dolgok szertefoszlanak a halál színe előtt csak azt hagyva meg, ami igazán fontos. Annak tudata, hogy meg fogsz halni az egyik általam ismert legjobb módja annak, hogy kikerüljük azt a csapdát, hogy azt gondoljuk: van vesztenivalónk. Mert már meztelen vagy. És nincs rá ok, hogy ne a szívedet kövesd" - Steve Jobs
Nagy gondolat.
-
ftc
nagyúr
Imádom mikor vésnek fúrnak nekem meg tanulnom kell
Hétfőn állásiterju
-
cellpeti
nagyúr
-
okiDoki
aktív tag
Inkább ezzel foglalkozzatok, bakker!
Vagy volt már?
-
Dorien
veterán
-
Dorien
veterán
válasz
Dryman #51218 üzenetére
Gondolhatod én anno hogy beszartam, amikor 2008 októberében sikerült egy pappert elütnöm, aki a piroson tekert át előttem. (Bicikli csomagtartójában meg kiló kenyér + kannásbor...) Ráadásul neki volt eszméletvesztése is meg egy luk a fején, amit gyorsan lekezeltek a kiérkező mentősök. Szerencsére komolyabb baja nem lett, a mögöttem jövő kamionos pedig tanúskodott a rendőröknek...
-
zsigee
aktív tag
válasz
Dryman #51241 üzenetére
Ott pont nincs macisajt a bringásnak. De pl Mester utca-Tihanyi...
Én nem tudom mi a jó megoldás...Más, de bosszantó ügyem talán végére jár.
Tegnap volt egy "békéltető" tárgyalás, jómagam meghatalmazotja vs. Vodafone.
A határozat alapján javasolják mobiltelefonom cseréjétJelenleg is szervízben van, 8dik alkalommal. Majd kiderül, a vodáék mit gondolnak. Mert sajnos ez csak javaslat.
Bővebben holnap az ügyről. -
Dryman
őstag
válasz
zsigee #51240 üzenetére
Ez pont ott volt nálatok a Szigethy-Tihanyi kereszteződésében.....Szigethyről kanyarodtam Tihanyira a város irányába....zöld volt nekem is meg a gyalogosoknak is, éppen ezért engedtem át őket...mikor ismét elindultam, na akkor történt a csattanás.....
Tudom én is hogy a rendőri intézkedés kétesélyes lett volna....
-
zsigee
aktív tag
Csak egy apróság. Nekem nincs jogsim, de kresz 90%át szerintem tudom, és ebben pont benne van az, ami rám vonatkozik.
Tehát! Zebrán kerékpárt csak tolni szabad, ha nyeregben vagy szabálysértést követsz el. Nyilvánvaló, szinte senki sem tartja be, de azért oda lehet figyelni a forgalomra! Laci, ha egy tökös rendőr jön ki, akkor kétesélyes a dolog, hiába van igazad, simán kihoznak hibásnak, de akár fordítva is lehet. És egy másik apróság, a tihanyi árpádon a legtöbb átkelő macisajttal van ellátva, ami a kerékpárosra vonatkozik...ezt mégsem szokták figyelembe venni, de az autósok sem... -
ixtom
tag
válasz
Speeedfire #51226 üzenetére
Ma délután épp egy robogós jött velem szemben, a biciklisek után...
A reggel a legjobb, még gyalogosként is csak "lépésben" lehet haladni, de van egy-két egyén aki inkább egyensúlyozgat, meg tolakszik. Le nem szállna a bringáról, ááhh azt minek...
-
Dryman
őstag
válasz
Speeedfire #51237 üzenetére
Na tessék...hát erről beszélünk....
-
Dryman
őstag
válasz
Jazzos #51230 üzenetére
Az elég bizonyíték a sünöknél hogy a zebra közepére, ráadásul a fehér csíkra pont középen húztam az 50 cm-es fékcsíkot...mert ha ez sem, akkor valószínűleg megrángattak volna....függetlenül attól hogy a nénike átsuhant, vagy csak vánszorgott azzal a szaros kempinggel....
-
Jazzos
őstag
válasz
Dryman #51218 üzenetére
Ha a zebrán ment át, tuti nem volt elsőbbsége. Fizette volna a lakásbiztosítása a károdat, ha nem hagyod elmenni!
Engem reggel egy köcsög taxis akart elütni, mert úgy gondolta hogy simán előzhet egy másik autót a Bartók Bélán, nem számít, hogy jövök szembe bringával. Jedlikből visszafelé jövet a Somogyi előtt épp meg tud előzni a kocsi kb 25-tel megyek, ő meg vagy 35-re tud gyorsítani, de egyből satufék, mert jön a stoptábla, meg 2-3 kocsi áll előtte. Szuper, majdnem megspórolta azt a 0.6 másodpercet... ha nem lett volna sor. Továbbmenve a bolt felé a Margarétánál öreg faszi próbál felszállni a bringára. El sem néz felém, csak felszenvedi magát és az út bal oldaláról a jobbra áthúz. Na itt nekem volt satufék.
Ezek napi szinten megvannak, de már fel sem veszem őket.
Az az igazság, hogy tele van idegbeteg fasszal meg közlekedni nem tudó nyuggerrel a város. Függetlenül attól hogy mivel mennek, a hülyék azok hülyék.
Amikor a Szigethy-n mentem keresztül a Gerence utca felé és leszálltam áttolni a bringát a zebrát, pont azon gondolkoztam hogy milyen nevetségesen szabálytartó vagyok. Ez van, ebben a buzi világban már az érzi furcsán magát, aki igyekszik betartani mindent.
-
Dryman
őstag
A biciklis nénike esetemben megúszta, nem volt semmi sérülés, ami miatt mentőt kellett volna hívnom neki, de ha x időn belül mégis lenne, akkor bizony jó ha van egy ügyvéd ismerős.....
Ilyenkor tényleg nem tudom megmondani mi lett volna jobb, kihívom a rendőrt vagy sem....
A lényeg személyi sérülés nem történt!....de történhetett volna.... -
Speeedfire
félisten
válasz
Dryman #51218 üzenetére
A suli fele a hídon nap mint nap ÁTHAJTANAK a biciklisek! 1 "sáv" járható csak, de b@rma nem szállna le a 2 kerekűről. Nem! Inkább végigtekeri. Szerencsére vannak értelmesebb lények is, akik leszállnak és ÁTTOLJÁK a hídon. Azon agyaltam, hogy motorral vagy quaddal majd én is fel s' alá mászkálok majd, mert az mennyire jó ha a gyalogos nyomorog...
-
Daler
tag
Keresek új Acer Aspire AS5560-4333G32Mnrr laptopot, szürke színben (nem piros, nem kék).
Aki tud szerezni jelezze!
Thx!
-
Daler
tag
Látta valaki a hétfő esti Kékfényt?
Oldschool fórumtársaknak nem tűnt fel valami?
-
Dryman
őstag
A problémám az hogy fogalmam sincs honnan termett ott...
- jöhetett velem párhuzamosan a bicikliúton, de ez esetben miért nem ment át a kerékpárút felfestett sávjában
-jöhetett a járdán felülve tekerve, és a zebrán rövidített
-jöhetett abból az irányból is amerre kanyarodtam, csak szabálytalanul szemből használva azt a kurva kerékpárutat....pont a zebráig mert arra közelebb..... -
Dryman
őstag
A városban autózva nap mint nap találkozni olyan kerékpárossal, aki azt gondolja, hogy elsőbbsége van a zebrán, és szinte lassítás nélkül átszáguldhat az autók előtt. Tudom, hogy genyóságnak tűnik, de ha van szemkontaktus, akkor megadom a lehetőséget arra hogy gyalogosként élvezze azt az elsőbbséget ami biciklisként nem igazán járna neki a zebrán, ha viszont nincs szemkontakt, mert még szét sem néz a Tisztelt drótszamaras, akkor azonnal fék, mert nem óhajtok, egy, potenciális szervdonort sem elgázolni. Sok esetben olyan sebességgel közelítik meg a zebrát és haladnak át, hogy amikor az autós lecsekkolja a kanyarodásnál, hogy szabad-e az út, akkor még nincs sehol, de a másik pillanatban már előtte is van, vagy lehetne, ha nincs ébren az örangyala……
Sajnos ma is ez történt velem...kanyarodás közben sikerült elütnöm egy zebrán átszáguldó biciklist…”siettem hogy még elérjem a zöldet” mondta…bakker kanyarodás közben szinte megállok, mert gyalogos is közlekedett a zebrán, a gyalogosok szépen áthaladnak, majd gyorsítanék és már csatt is…egyszerre csak ott terem a semmiből, ráadásul a zebrán, nem pedig a neki kijelölt kerékpársávban….szerencsére nem lett baja a néninek…kérdeztem hívjak-e mentőt, hogy van, fáj-e valamije….azt mondta semmi baja……még a bicikliben sem lett kár…..én meg kalapáltathatom a kocsi jobb első lemezét...vagy hívtam volna rendőrt és rámverik hogy figyelmetlenül kanyarodtam....A biciklit szerintem csak ÁTTOLNI lehet a zebrán, mert akkor kerül gyalogos státuszba, egyébként meg semmi keresnivalója a GYALOGÁTKELŐN.
Rohadtul bosszant a dolog, mert figyeltem, mégis megtörtént...és lehetett volna baj is a dologból.... -
válasz
Speeedfire #51215 üzenetére
Há' mivan veled haver, elmondod mévagyilyen?
Semmi, csak az agyamat, szét *TROLOLÓ* már az ideg,
Én csak abba hiszek majd, ez új terepre visz el,
És, hogy hiába esik kint, én nem leszek vizes,- tanulok. valszám és jelek fcuk yeah!
-
válasz
Speeedfire #51210 üzenetére
"Me' ma már mindig valami fáj, nem jár csak a száj ...mert méreggel itatott mogyoró van bennem nyomokban... Szabi mond mévagyilyen?..."
-
Füleske
addikt
válasz
De még mindig van olyan aki megszavazza.
-
Balinov
titán
stetkivanok
-
ftc
nagyúr
válasz
De igy hivjak
Tudod az egyenlőbbek az egyenlőnél mindig jobban járnak
-
ftc
nagyúr
válasz
Speeedfire #51207 üzenetére
Sajnsos ez a jog..neki nem volt jo pénze ügyvédre..
-
Qbász
aktív tag
válasz
Speeedfire #51207 üzenetére
Szép nem mondom.
-
Speeedfire
félisten
-
Kis Joe
senior tag
[link] Akit érdekel egy kis gyengécske táp
-
Jazzos
őstag
Paradicsomról lehet betenni képet?
-
Coyot
őstag
Vegyetek dobozt: [link]
Aktív témák
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS i7-12650H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- KINGSTON Fury Beast Black DDR4 64 GB (2x32 GB) eladó, GARANCIA! // KF436C18BBK2/64
- iPad Pro M4 13" 256GB wifi hibátlan 2025.06.06. Apple jótállás
- Ryzen 5900X - GARANCIA 2027.04.22.
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest