Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
cellpeti
nagyúr
válasz
Kis Joe #48485 üzenetére
meglett nekem is,hála isten
Jazzos:Nem tudod ki ez????
Emma Watson, a Harry Potter női főszereplője. Ő alakítja Hermione Granger kisasszonyt. Ő nyilatkozta azt nemrég, hogy az életbe nem fog már többet dolgozni, ugyanis annyit kaszált a Harry Potter mozikkal.
-
Kis Joe
senior tag
válasz
memphis221 #48490 üzenetére
Ment privát!
-
McKane
senior tag
ma voltam az Audiban.. hogy az mekkora egy iparterület !
kész térkép kell oda,eltévedek még egy jó ideig.
nem én fogom keresni a kollégákat, hanem ők engem -
memphis221
tag
keresek Samsung D900i-hez headsetet !
akinek lenne az irjon privit
köszi -
Jazzos
őstag
Nem tudom ki ez mi ez, de hülyeség
-
Bobrooney
senior tag
kvázi-tag lettem
-
Jazzos
őstag
válasz
Balinov #48479 üzenetére
Semmi extra amúgy, baromi nagy nyugalom, 3 napon keresztül feküdtünk a parton, egy-másfél óránként egy kis snorklival megspékelve. tegnapra lett kicsit fátyolos az ég, így hazafelé felfedeztünk még 1-2 helyet. Ja meg minden reggel 6-kor keltem, és bringáztam 3 órát. Nem is tudom hogy lehetek ekkora barom, elmegyek pihenni aztán csak fárasztom magam meg korán kelek.
-
Jazzos
őstag
bekk
-
McKane
senior tag
itt a jó idő :
-
Speeedfire
félisten
válasz
stairmaster #48460 üzenetére
Szerintem biztos van valaki aki bevállalja. Egy hőlégfúvó+normális páka+flux és meg is van a csere.
-
Kis Joe
senior tag
válasz
McKane #48464 üzenetére
Ez egy régebbi kawasaki reklám. Anno fetrengtünk a röhögéstől amikor megláttuk...
Itt van még egy -
McKane
senior tag
-
törölt tag
Sziasztok,
valakit egy 3 hónapos tp link tl wr340gd wifi rúter nem érdekel? 5 év garis, vagy Jazzos vagy MOD garancia... 3500 ft
LACI
-
Balinov
titán
válasz
stairmaster #48460 üzenetére
ha 15£-ert be tudod szerezni a helyettesito chipet, akkor szerintem fuss egy kort Dryman mesterrel. Kello utanajaras utan szeriintem O be merne vallalni a cseret
-
stairmaster
tag
válasz
Balinov #48459 üzenetére
jól gondolod, egy xbox slim dvd olvasójában van.
Ha cseréled akkor válik moddingolhatóvá a dvd. Lehet venni csak chipet 15 fontért és akkor ki lehet cserélni a gyáriról.
Igaz lehet készen is venni csak az 50 font, nem gondoltam volna, hogy ilyen nehéz cserélni... nem tudom mér ilyen szűk rétegnek dobták piacra a "cserés" megoldást.
Így kb. mindenkinek a "készt" kell megvenni..., lényegében aki slim-et akar módosítani annak már csak a flash alkatrész beszerzése is drága mulatság lesz..
-
Balinov
titán
válasz
stairmaster #48458 üzenetére
ha jol gondolom ez a mediatek cumo valami dvd jatekosban csucsul eppen. Szerintem nem eri meg, mert
1: az a szaki, akinek megvan hozza a tudasa/eszkoze valszeg nem egy ezresert csinalna meg
2: "biztonsagi megfontolasbol" a forrasztas mellett meg ragasztonak (latszo) cuccal is rogzitve van a chip
3: a helyettesito Mediatek cumot is be kell szerezni, ami adott esetben draga is lehet, persze ha van donor, akkor ez leegyszerusiti a dolgodat -
jamba
aktív tag
Üdv All
Keresek DDR2 Ramokat 667-800-1066-os párok érdekelnének.
Kis Joe kollégának köszönet a szakszerű és gyors kerékpárjavításért mindenkinek ajánlom.
-
Balinov
titán
Sracok,
ha a vidanetes kabelmodem melle veszek egy wifi routert akkor azt csak RJ45-on tudom osszekotni, igaz? USB-n nem? Ilyenkor is ki kell varni azt a kb 8 orat, mig beregisztralja a modemet/routert?
-
stairmaster
tag
Hali!
Egy ilyen chipet mennyire nehéz kicserélni szakszerűen? .. és persze ki vállal?
-
papaizsolt
tag
Üdv All !
Lenne egy nanya pc2-5300s notebook ram 1GB 2x 512mb ba akit érdekel írjon !
-
Kis Joe
senior tag
Mai nap tanulsága:
Nem minden a vízjelző => olajban úsztatott telefon
-
Füleske
addikt
válasz
Speeedfire #48447 üzenetére
Megy egy privát , szerintem ez kisker.
-
cellpeti
nagyúr
-
Füleske
addikt
válasz
Dryman #48443 üzenetére
"Nézd, én is tudom miért vásárolnak ott sokan, akinek számít az a 5-10%-nyi árkedvezmény, az náluk vásárol..."
Nem hinném azért hogy ilyen olcsó az Ipon. Van győri kisker amiben olcsóbban vettem cuccokat mint a pesti boltokban árulták... Reklámot nem írok , de a ph - n is árulja a cuccait. (nem a tands az)
-
Dryman
őstag
válasz
Balinov #48442 üzenetére
Csak azért szerkesztettem bele az eredetibe , mert volt benne néhány kis hiba, így lett korrekt az írás....
Nézd, én is tudom miért vásárolnak ott sokan, akinek számít az a 5-10%-nyi árkedvezmény, az náluk vásárol...aztán legyen szerencséje a jómunkásembernek és ne kelljen garanciás problémával visszahordani a cuccot hozzájuk....elvileg nem is feltételezzük azt hogy a cuccunk meg fog hibásodni....elvileg....
Persze-persze minden kereskedéssel megesik, ne általánosítsunk.... az öcsém problémája is csak azért volt számomra felkarolandó, mert kisfizetésből vonatozgatni a nadfaluba egy xaros 18ezres alaplappal, oda-vissza 2x aztán meg visszaadják hogy nincs vele gond...következő körben meg procifoglalat hiba, no garancia....
Nem kellene azt feltételezni hogy az alföldi jomunkásember lemond a 3. köri hercehurcáról ha hasba akasztják egy ilyen "szakvéleménnyel"...itt erről volt szó és ennyi.... -
Balinov
titán
válasz
Dryman #48441 üzenetére
ez oke, Dry, igy ertem a khm...fenntartasaidat ipon fele.
viszont szerintem mindenhol van ilyen,bakik mindenhol elofordulnak, csak az nem hibazik, aki nem dolgozik. sztem Jazzos is tudna meselni kacifantos dolgokat, sot valszeg olyat is, ahol o szopott be valami gebaszt
-
Dryman
őstag
Részemről nincs baj az Iponnal. max annyi hogy öcsém által kedvelt alkatrész beszerzési hely volt..... aztán meg ha baj van intézhetem én a garanciális problémákat.....
Gigabyte LGA 775 lappal volt bajom, ipon-os cucc...öcsémet elsőre elhajtották, mivel a problémát nem tudták előidézni....mikor már másodjára próbálkoztunk a lap garanciális ügyintézésével nagy-nagy meglepetésemre elfogadták a lapot öcsémtől...majd teltek -múltak a hetek és sokáig semmi....egyszer csak kiderült hogy a processzorfoglalat sérülése miatt nem garanciális a dolog.....ez is többszöri telefonálgatás során....
Na ekkor gurult el a gyógyszerem....a "tisztelt cég" "szakemberei" átveszik a lapot garanciális problémával, érdekes módon az átvételkor nem találtak külsérelmi nyomot, sőt a hibalapon az is szerepel hogy a lap hibátlannak tűnik, ennek ellenére tesztelni kell legalább 40-50 percig, és csak ezek után jelentkezik a memóriakezelési probléma....segítek nekik szívesen, sőt helyettük állapítom meg a problémát, amit le is írnak a hibalapra...aztán meg Pálfordulás és rám akarják verni a problémát a procifoglalat hibájával....
Innentől levelezgettünk...részemről fogyasztóvédelmet emlegetve, részükről meg bizonygatva hogy nem náluk sérült a cucc...
Szerettem volna a garanciális átvételi lap eredetijét megkapni a fogyasztóvédelem kérésére, illetve magát az alaplapot valamint az utólag kiállított "szakvéleményt"......
na ezen dolgok helyett, kisvártatva,futár által kiszállítva kapott öcsém egy újabb típusú DS4-est...
a garanciás ügy intézése majdnem 4 hónapig tartott...ennyit a sziphonról.... -
Dorien
veterán
Gyógyestét!
-
jamba
aktív tag
Üdv All
Keresek sata2 vinyókat 2-3db kellene 250GB-körüli.
-
-
MR_Joe
senior tag
válasz
Bobrooney #48428 üzenetére
Nem hivatal adta ki a papírt, hanem egy cég. Úgy tudom hogy okirathamisításnak csak a valamely állami intézmény által kiadott papíros hamisítását nevezik..persze ez csak valami emlékkép egy műsorból pár évvel ezelőttről
mindenesetre durva. Az ember vesz jóhiszeműen valami cuccot. Örül a garinak, aztán ha gáz van szívja a harcifaßt.
-
Bobrooney
senior tag
válasz
Speeedfire #48427 üzenetére
Igen, de akár hogy nézem szerintem ez is "okirat hamisítás" 3-5 évig terjedő v 8ig?
-
Dryman
őstag
válasz
Balinov #48423 üzenetére
Ja-ja, eszükbe jutott az önsajnálatból csinált ingyenreklám....
kíváncsi lennék mekkora erőforrás szükséges az egy napos vállalt határidő teljesítésére....
mi lesz veled kedves kereskedő ha valaki rádenged egy mail-áradatot...majd megint magyarázkodhatsz hogy nem volt kellő munkaerő a kérések feldolgozására...mert hozzátok annyian, de annyian járnak vásárolni.....mókás egy story....
-
Dryman
őstag
válasz
Balinov #48421 üzenetére
Nem annyira dicséretes...inkább vergődésnek érzem...megint kiderült hogy nem kellően körültekintően járt el a kereskedő egy-egy ilyen garancialevél kiadásánál....
Natur A4 papirlap, gépi kitöltés, firka aláírás, ja esetleg a krumplipecsét, rajta KIADVA szöveggel....ennél azért komolyabb nyomtatvány kellene egy "ilyen" nagystílű kereskedésnek....
-
Weaver
senior tag
Hamisított iPon garancialevelek a használt alkatrész piacon
-
Kis Joe
senior tag
Eladó Dell Inspirion 1545 laptop fekete színben.
Intel Core 2 Duo T7500 2,2Ghz/4Mb/800Mhz
2Gb DDr2 memória
250Gb SATA merevlemez
15,6" HD kijelző, karc és hiba mentes
Gyári töltő
2 órás aksi (elhasználódottság 9% csak)
BLU-RAY meghajtó és DVD-RWMemória és HDD bővítés esetleg megoldható még
Csere/beszámítás is akár!
-
Szuperboci
senior tag
halilóóóó egy jo kis táp eladóóó
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #48413 üzenetére
ezen nem veszunk ossze
-
Bobrooney
senior tag
válasz
Speeedfire #48401 üzenetére
A méretekre nem vagyunk kíváncsiak
-
Jazzos
őstag
válasz
Speeedfire #48401 üzenetére
Ha kicsi is, de játékos...
-
Speeedfire
félisten
Köszi mindenkinek a nyereggel kapcsolatos hsz-eket. Lehet megpróbálok majd állítani a nyergen hátha segít valamit, viszonylag kemény és nem nagy!
Aktív témák
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest