Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Maxell Retro DJ teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Coyot
őstag
válasz
Speeedfire #51456 üzenetére
pénz pénz pina
-
Coyot
őstag
Vegyetek dobozt: [link]
-
Coyot
őstag
2-3 méteres displayport kábelt keresek! lehet bombázni a zajánlatokkal
-
Coyot
őstag
Vegyétek ezt a csodát:
Passszív 4850 full doboz tartozék megminden -
Coyot
őstag
válasz
Speeedfire #50736 üzenetére
Én mondjuk nem akarom cafatokra szedni
-
Coyot
őstag
válasz
Speeedfire #50734 üzenetére
enyém csavarmentes hogy hozzáférj a legjőbb cuccokhoz... inkább úgy modnanám hogy ezt egy ovodás is
-
Coyot
őstag
válasz
Balinov #50381 üzenetére
mifolyikottírországba?
csak a magyarok ilyen profik hogy van erre specializálodott webshop? http://www.oaziscomputer.hu ?
-
Coyot
őstag
válasz
Speeedfire #50377 üzenetére
Így van Benq ből van 24 es sokkal olcsóbban is.
-
Coyot
őstag
Keresek!
ddr1 400mhz, 1 vagy 2giga notebook ramot!
-
Coyot
őstag
3 szobás albit keresünk belvároshoz közel, bútorozva lenne az igazi.
-
Coyot
őstag
válasz
Speeedfire #47093 üzenetére
Miért aggasztó?
ez a jövő meg ez a fejlődés, szerintem nagyon helyes, hogy egyben van minden, teljesítmény meg kb nem számít..
-
Coyot
őstag
válasz
Speeedfire #47066 üzenetére
igen ott van.
-
Coyot
őstag
hát ezt ígérik, de ezek a motorok még nincsenek készen, fiat dolgozik rajta jelenleg ha jól tudom.
ha ilyen fogyasztást akarnak akkor bezony nem 1500 nál kell indulni a turbonak
szerintem is benzin turbo ftw
Dorien:
Hanyagolok én mindent, ezért ne aggódja mai diétás kaja meg kínai volt, egy kis pizzás csigával lefolytva, lusta voltam rizshust főzni
Jazzos:
nabazmeg tényleg volt ilyen is -
Coyot
őstag
válasz
cellpeti #46066 üzenetére
Ahhoz képest amit rá kel költeni
családomban van kettő, miénk 10 éve van meg, másik még csak 8 éves. A miénken a legdurvább hiba eddig hengerfejtömítés volt, ezenkívül megevett egy jobb hátsó lengéscsillapítót, ez megvan legszarabb esetben is 50k ból 10 év alatt. másik vas még csak a kötelező dolgokat kapta, annak még nem volt baja
legnagyobb szériahiba rajtuk hogy a gyári kipu ruhad
-
Coyot
őstag
válasz
Speeedfire #46049 üzenetére
az 5éves 6os mazdák is mocskosul rohadnak, én ezen lepődtem meg nagyon, csak hogy japó ellenesnek tűnjek
én most ha vennék autót astra g 1.4 benzin-t vennék, ócsó jó megbízható mikellmég
-
Coyot
őstag
válasz
Speeedfire #46045 üzenetére
Kivéve mikor nem, haverék 4 éves corollája, 1.4 d4d, elszát az adagoló, az vitte a fúvókákat aztán hopp 800k...
-
Coyot
őstag
válasz
Bobrooney #45955 üzenetére
Szerintem az alapok megértéséhez pont elég volt a prog3, ha még rendesen foglalkoztam volna vele talán java-s lennék
de inkább az elégséges szintre készültem csak
Amit Sziray tartott elméletet, az meg megint nem hülyeség, csak akkor és ott erre senki nem jött rá, mert még nem dolgozott
mi sem értettük mi a francnak ez,és aztán mégse olyan hülyeség...
-
Coyot
őstag
válasz
Kis Joe #45936 üzenetére
Egy valamit azért ne feledjünk már el, ezt még középiskolás tanárom mondta nekem, és teljesen igaza van.
Az alapozó tárgyak nem arra valók hogy te abból majd nagytudású mérnök legyél, mérnöki szemlélet kell( vagy tökmindegy szakmához tartozó ), az hogy azt a fajta gondolkodásmódot megtanítsák neked ami a munkádba sikeressé fog tenni. Ilyen szemléletet egy gimnázium soha nem fog adni, mert általános fasságokat tanítanak, így a főiskolára marad ennek a szemléletmódnak az átadása is, ehhez pedig a szakmához tartozó összes terület alapjait tudni kell.
Igenis nekem mint programozónak kell a digitális háló, és a közvetlen nem a munkámhoz tartozó összes tárgy is jól fog jönni, mert nem hülyén állok neki akármibe kezdek bele. Mondjuk én elektrós szakközépből jöttem, a szakmai tárgyaim itt fősulin mondjuk úgy hogy könnyűek voltak, legalábbis könnyebbek mint a sok gimiből ideért embernek (pedig okos nem vagyok, inkább hülye
).
A megoldás? Már középiskolában elkezdeni tolni a gyerekbe a szakmai anyagokat, a szakmai szemléletet, és a fősulira olyan embereket küldeni, akik már az adott szak alapjaihoz konyítanak annyit hogy az első 1,5 évük konkrétan teljesen el is hagyható, így van 1,5 év plusz a legbutább dolgok megtanulásához is, és gyakorlat szerzéshez.
Aztán lehetne agyalni hogy miért van így kitolva az oktatás, mármint miért nem kezdik el fiatalabban értelmes dolgokra tanítani a népet. Lehet hogy mert az átlag intelligencia a béka segge alatt van és ez diszkriminálná a gyengébbeket? agyaljatok ezen ti
A magoláshoz: sosem értettem mi a faszért kell magolni, meg kell érteni amit olvasol ha van értelme a tárgynak, ha nincs akkor bevinni az előre kidolgozott feladatsort
én írtam nektek kisregény, sosevótilyenmég
-
Coyot
őstag
válasz
Speeedfire #45860 üzenetére
Ati-nak is van megoldása, csak nem működik, vagyis legutóbb nem működött
-
Coyot
őstag
válasz
Speeedfire #45837 üzenetére
3dsmax ról és Maya-ról beszélek
ott kell tudni renderelni GPU-n nem mindegy hogy 1 perc alatt kapsz egy frame-t vagy 25 perc alatt.
A PS es GPU támogatáshoz elég egy HD4350 is.
Thunder::
pontosan mit fogsz csinálni maxban?
-
Coyot
őstag
válasz
Thunder78 #45820 üzenetére
Ha nem akarsz renderfarmot venni, érdemes gpu-n renderelni, de legalább utánanézni neked mennyit segítene(az biztos hogy kurva sokat). Ehhez meg az ATI különösen nem ajánlott. Nvidia cuda-val már többre mész, de ahhoz hogy 3 monitorod legyen nvidia karival legalább két kártya kell.
monitorból meg minél nagyobb annál jobb
displayport jól jöhet mert 3x10bites színkeverés csak displayporton megy át.
-
Coyot
őstag
keresek valami pci-e vga-t, feltétel hogy 2 monitort tudjon hajtani, halk vagy passzív legyen
-
Coyot
őstag
az igen
azért a defyt sem kell földhöz verdesni. Nekem már az is nagy plusz hogy esőben tudok vele telefonálni és nem ázik be a hangszóró mint a t700-on, a kijelzőt védő üveg eddig egész jó, mert sikerül mindig kulcs vagy pénz mellé tenni a zsebemben, de még nincs egy karc sem rajta.
-
Coyot
őstag
válasz
stairmaster #44670 üzenetére
Van ezer féle böngésző script erre, még programozni sem kell hozzá iMacroval pl össze tudod kattingatni...
De ha ezért tényleg fegyelmit adnak, én visszamegyek még egy kicsit tanulni, ezért még szeretnék egy fegyelmit kapni, az elsősköltöztetés meg korlátátugrás után teljesen jól mutatna
-
Coyot
őstag
Megint telefon kérdés, van valakinek Motorla defy je? most olvastam róla ez eddig mindent visz nálam
-
Coyot
őstag
Elég nagy az egyetértés
köszöntem
-
Coyot
őstag
itt úgyis sok az okosteló tulaj, kérdésem van!
HTC desire vagy iphone 3gs?
-
Coyot
őstag
BUÉK
-
Coyot
őstag
Vegyetek ramot
[link]
-
Coyot
őstag
vegyetek procit
[link] -
Coyot
őstag
Vegyetek vigyetek:
- 2x2 giga Mushkin
- Asus P5Q -
Coyot
őstag
Keresek piszok olcsón core2 es procit, valami kicsi e21 akármi vagy bármi csak 10k körül legyen.
-
Coyot
őstag
válasz
Speeedfire #42918 üzenetére
Csak foobar
-
Coyot
őstag
válasz
MR_Joe #41746 üzenetére
Napok óta ettől tartottak, na ne már, honnan tudná bárki is hogy mennyi cucc van a tározóban?
20éve élek Ajkán, minden héten elmegyek mellettük, amit én láttam a sok idő alatt, hogy 10éve pl mindenhol állt az iszap a tározók mellett minden vörös semmi növényzet mert egyszerűen a talajban átszivárgott a cucc, most már teljesen földel és növényzettel befedett a környezete a tárolóknak, az mellett amelyik most kiömlött sem láttam már olyan dzsuvát mint mikor kölyök voltam, tehát külsőleg még jobb állapotban is vannak a tárolók mint régen.Nem védeni akarom én őket, csak mindenki hajlamos a ló másik felére átesni azonnal, naplo online-on is jézus milyen beszólások voltak...
Várjuk csak meg mit hoznak ki az ügyből a hatóságok, remélem igazságos döntés születik...
Aktív témák
- Darkflash Darkair cpu cooler nagy mennyiségben
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - VADONATÚJ (1.)
- ASUS TUF GAMING B760M-BTF WIFI D4 (Wifis DDR4 alaplap)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest