Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
Bobrooney
senior tag
válasz
Én19970720 #50027 üzenetére
Próbáld meg, lehet éled a Topic
-
Én19970720
csendes tag
válasz
Én19970720 #50026 üzenetére
Csak az a baj hogy már ezek a hozzászólók nem csinálnak semmit 4 éve...
-
Dorien
veterán
válasz
Én19970720 #50020 üzenetére
Miért nem nyitsz neki egy külön topicot?
Bár szerintem már van ilyen, csak rá kéne keresni.Bingó:
[link] -
jamba
aktív tag
válasz
Én19970720 #49986 üzenetére
Na kiscsávó vegyél vissza sürgősen mert a végén még te kapsz.
Világosan leírták a srácok mit lehet tenni az ügyedben mi a f...t akarsz még ?
1-----Feljelented a rendőrségen.
2-----Összeálltok páran és megkeresitek.........
3--------A hasonló beszólogatásokkal együtt el lehet ballagni......Aviszontlátás !
-
Jazzos
őstag
válasz
Én19970720 #49993 üzenetére
ennyi
-
Jazzos
őstag
válasz
Én19970720 #49989 üzenetére
figyelj faszkalap, ne bújkálj nick mögé. ha személyes bajod van velem, akkor gyere be a teleki 16-ba, és keresd Nagy Zoltánt. Addig meg a pofád lapos legyen.
-
Speeedfire
félisten
válasz
Én19970720 #49988 üzenetére
Átmentél személyeskedésbe, amit nem sokan szeretnek itt. Mit az, hogy nem vagyunk elég segítőkészek? Mindenki leírta, hogy ő mit tenne ez ügyben. Felesleges itt feljelenteni. Odamész pár ismerőssel és elbeszélgetsz velük.
Ha meg már arról van szó, hogy ki az értelmes, akkor....kit is vert át? Minket vagy téged?
Ezzel a hangnemmel sok segítségre biztos ne számíts. Idejöttél egy személyes sérelem miatt és most minket hibáztatsz? Ember!További szép napot!
-
ftc
nagyúr
válasz
Én19970720 #49986 üzenetére
Köszönjük az észrevételt...ha enynire okos vagy miért jöttél ide?
-
Jazzos
őstag
válasz
Én19970720 #49976 üzenetére
Én megértem a problémádat, de itt a győri fórumon nem fog neked tudni segíteni. mindenki ismeri régről hidig nyomorék dolgait, de senki nem fogja figyelni (és nem is tudja), hogy mikor regel újra új nickkel. És elverni sem fogjuk helyetted a kis görényt.
Viszont ez egy nyilvános fórum, mi sem kérünk meg hogy ne írd le a véleményedet, te se tedd velünk. Ide már lassan 5-6 éve jár egy társaság, azért az fasza lenne hogy bejössz és megmondod ki mit tartson meg. -
Dryman
őstag
válasz
Én19970720 #49978 üzenetére
A probléma az hogy téged nem tudunk meggyőzni arról, hogy a "lapigazgatós" iránnyal nem mész semmire, ugyanis a portál üzemeltetőjének is vannak jogai, és bizony a portál üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal azért ha teszemazt egy csaló üzletelget kihasználva magát a prohardver fórumot. Felhívják a figyelmet arra hogy csalók is üzletelhetnek, meg ugye arra is hogy soha se utalj előre.
Aztán ha van egy ilyen eset mint a tiéd, és az anyagi kár nem éri el a bűncselekmény értékét, szerinted ki lesz az aki jogilag eljár helyetted ????
Kérdezz meg egy ügyvédet....van rá mód hogy rendezd a károd, de ez 2-szer 3-szor annyiba kerül mint maga a kár.
Lássunk már világosan, megkeresed az eladót személyesen és elrendezed vele a dolgot....ellenben bebuktad az üzletet.
Végső esetben várhatod hogy összejön egy megkárosított csoport, ahol a portál üzemeltetője már köteles valamilyen segítséget adni....adott is, kiadta az eladó összes ismert adatát.
Kis utánajárással kideríted hol szokott az embered szórakozni, aztán szólsz egy-két barátodnak, és egy kellemes baráti társaságban elrendezitek. Aztán hogy a jóember hazafelé hányszor esik el magától... -
Dryman
őstag
válasz
Én19970720 #49968 üzenetére
Ugyan már...
Azt nem tudom megérteni, hogy ha ténylegesen bizonyítani tudod a károdat, akkor miért nem teszel rendőrségi feljelentést. Rendőrségi ügyet csinálsz a dologból és kész, nincs itt mellékpálya, ugyan már lapigazgató....ha megvan az az értékhatár hogy bűncselekmény legyen az ügyből, akkor feljelented...ennyi.Azért érdemes lesz átgondolnod a dolgot előre, mérlegelned mennyi is az anyagi károd, és ennek fényében megteszed a feljelentést....ha mégsem bizonyítható az igazad, és a feljelentési ügyed bűncselekmény hiányában lezárul, akkor számolnod kell azzal is, hogy az eljárásban vizsgált személy kereshet egy jó ügyvédet, és a vele szembeni sérelmeket jogi úton felrója neked. Ebben az esetben viszont Te leszel a hunyó, mert meggyanúsítottad....
Szóval csak ésszel az ilyen agyafúrt csalókkal szemben.
Mellesleg nem buta magyar mentalitás, hanem működő jogrendszer. Az hogy milyen, az most ne legyen itt téma...olyan amilyen sajnos..... -
Füleske
addikt
válasz
Én19970720 #49968 üzenetére
Te több mint 200 éves vagy ?
-
Dryman
őstag
válasz
Én19970720 #49955 üzenetére
Már ne is haragudj, de kinek kellene írnom üzenetet, vagy milyen igazgatót kellene felhívnom......???
Igen, anno jónéhány embert átvert. Ezek az emberek kiderítették hol lakik a srác, és rendezték a bizonytalan termékek ügyletét, igaz nem az eladóval, hanem annak szüleivel....
Kérlek ne tépd itt magad, elhisszük hogy belefutottál a murénás-hidi-s átverős bizniszelésbe. A helyedben összeszedném azt az alapvető információt hogy merre lakik pontosan, (Szabadhegy városrész Gyopár utca-Tárogató utca környéke) és elrendezném egy kis utánajárással.....Lehet a faterja már ki sem áll a fiáért, mondjuk ezt se csodálnám....de azért csak belefér hogy átadjon egy szívhez szóló személyes üzenetet a semmirekellő fiacskájának.
Ha nem tudod a címét, akkor kezd a népesség-nyilvántartóban....nem kell indokolni miért is keresed, elegendő a név, de ezt személyesen kell intézned, telefonon nem adnak információt.
Aztán rendőrségi feljelentést teszel....
Mérlegelned kell azt is hogy milyen bizonyítékok vannak a kezedben, mielőtt felvállalod Don Quijote szélmalom harcodat a "kedves" eladó személyiségi jogaival szemben....
Még annyit, a győr-környéki fórumozók megértik a felháborodásod, de valójában nem tudunk neked segíteni...főleg nem ilyen légbőlkapott felkérésekre!Regisztrált nick-nevedből adódóan fiatal versenyzőként indulsz itt a fórumon, ezért javaslom kérd szüleid támogatását az ügyben.
-
Bobrooney
senior tag
válasz
Én19970720 #49924 üzenetére
Hát, bizonyítani is kell mindent, addig nem csinálnak vele semmit ez tuti. Sőt vigyázni kell, mert feljelented, az jön ki, hogy "alaptalan" akkor még titeket perelhet vissza ha jól tudom becsületsértésért.
-
Jazzos
őstag
válasz
Én19970720 #49914 üzenetére
Ezt a Hidi gyereket még mindig nem csapták agyon?
Aktív témák
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Black & Decker töltőt keresek
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest