Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Aktív témák
-
Jazzos
őstag
Zeeeevaazzzttttoooooook!
-
Jazzos
őstag
Jazzer onboard hűdekemény, hűdejó!
Mindjárt törlöm is, aki lecsúszik róla, sajnálhatja!
[Szerkesztve] -
Jazzos
őstag
Bali nekem nincs ilyenem sajnos.
Amúgy meg mindenki menjen haza, idegesít, hogy már nem nyaralok! -
Jazzos
őstag
[link] Lebukott Teke!
Már tudjuk mit hoztál Dry bulijára! -
Jazzos
őstag
Bali képet kértél, hát itt van:
[link]
Csak az asszony meg ne tudja, hogy ilyen randa szőke cicababák befekszenek a lencse elé. Nem is értem mondjuk, mikor belenéztem a gépbe, még nem volt ott! -
Jazzos
őstag
Jah, egyébként a garosról mondok is valamit: novemberben hirtelen meg voltam szorulva, hogy hozzájuk mentem egy vga kariért, mert sürge volt, és ők nagyker is. Decemberben vissza is küldtem 1-szer gariba, mert sz*rakodott. Több mint 1 hónap alatt visszaküldték, hogy nincs baja. Ok, eladtam értékcsökkentként (jó, de csak 10 hó gar van rá), persze visszahozták, mert rossz volt. Március környékén adtam le a kártyát, május 12-én jött vissza, hogy pesti nagyker szerint teszt ok, nincs baja. Mondom ezt én így nem veszem át, mert egy vicc, és különben is. Megnézték nekem itt Győrben Ottóék, és réjöttek, tényleg rossz. Visszaküldték újra (igen, ez már a 3. útja Pestre a kártyának). Ma épp július 2-a van, és nem tudtak mit mondani a kártyára, mondom akkor pénz hoci vissza, de a teljes ára, mert ezzel eddig csak szívás volt, nem a mostani semmitseér-ára. Ja, ezt majd csak 2 hét múlva lehet, mert a nagyfőnök nyaral, és vele kell megbeszélni. Tróger banda.
-
Jazzos
őstag
Pedig azt hittem eleget téptem itt a szám, hogy mindenki megutáljon! Nah szép kis ember vagy te is, képes vagy a T&S-be járni!
Igazából nem érdemes nyírni egymást, ha az egyik kipurcanna, úgyis jönne helyette a másik. Én még néha szoktam is ajánlani Bitéket, ha valakinek valami olyan kábel vagy bármi cucc kell, amit mi nem tartunk és nem is hozunk.
Az utálatos ügyfeleket viszont a másik 2 boltba szoktam küldeni, boldogítsa őket inkább! -
Jazzos
őstag
Hoppá! [link]
-
Jazzos
őstag
Terminator saves Jazz... khm Jesus! [link]
-
Jazzos
őstag
Madonna szeméremajka, szigorúan 18+! [link]
-
Jazzos
őstag
Ma nagyon jó anyagok vannak fent, ez pl. pfff, hááát én fetrengtem! [link]
-
Jazzos
őstag
Ez meg a másik... [link]
-
Jazzos
őstag
Ez meg tipikusan olyan, mint a horrorfilmek, tudja hogy mi lesz, mégsem menekül... a hülyéje! [link]
-
Jazzos
őstag
Aktív témák
Hirdetés
- Apple notebookok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parfüm topik
- Padavan firmware
- Fujifilm X
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest