Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tökéletes töketlenség
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Jéghorgászat
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
-
LOGOUT.hu
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonLaca@
senior tag
195/45r15 méret helyett (a gyári 195/55/15) mivel sokat járok rossz minőség utakon lecseréltem a nyárit 195/65r15-re. +2cm a difi ami átmérőben már 4cm. Két nagy előnye van a cserének, nem patog állandóan a kocsi az úton és a kilométeróra is a valós sebességet mutatja mert a /45 mérettel 6km/h, a /55-sel 4km/h sietett. Trafinál vigyáznom is kell mert a 60km/h az tényleg annyi és nem kevesebb .
Hátránya az hogy 4 személlyel nagyobb huppanónál nagyon ritkán hozzáér a doblemez a kerékhez.
Én addig amíg a vidéki utak minősége nem javul biztos nem veszek újra peres gumit .[ Szerkesztve ]
-
DonLaca@
senior tag
Kösz a választ
Hát igen a Continental gumik más ligában játszanak. Nem véletlen a dupla ár.
A nyári gumim Falken SN832 újonnan vettem és én is ugyan ezt tapasztaltam vele. Az első kanyarban a gumistól jövet majdnem megpördültem. Kellet vagy 500 Km mire lekopott róla amit gyárilag rákentek. Azóta viszont nagyon jó lett. Alaposan leteszteltem a tesztpályán a haverommal egy házi versenyen .[ Szerkesztve ]
-
DonLaca@
senior tag
válasz !Overdose! #9773 üzenetére
Így már értem. Azok voltak azok az évek amikor még csaltak a teszteken. Következő évben már drasztikus rosszabb értékeléseket kapott a gumi.
-
DonLaca@
senior tag
Én is most nézegettek téli gumit. Itt többen ajánlották a Winterhawk 3 abroncsot. Van ennek a guminak valami rejtett jó tulajdonsága? Csak azért kérdezem mert az ADAC 2015 teszt szerint még a Barum Polaris 3 is jobb nála.
Nálam ár/értékben eddig a Falken Eurowinter a befutó. Valaki használ ilyet? Ha igen mi a véleménye róla? A nyári gumim is Falken és elégedett vagyok vele.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest