Hirdetés
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tökéletes töketlenség
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Jéghorgászat
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
-
LOGOUT.hu
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ummon
csendes tag
Hogy kicsit kilépjek a read only üzemmódból, mert van tapasztalatom a témában.
Volt egyszer egy nyár (kb 2010 környéke), hogy az utolsó idényes téligumit nem vettem le, hanem fenthagytam az új téli érkezéséig.
Kb harminc fokos melegben már úgy nyikorgott, mint a veszedelem. Féktáv jelentősen megnőtt, mert ugye a tapadás maga is kisebb volt. Figyelni kellett a fékerőre, mert hirtelen erősebb fékezésnél simán blokkolt.
Érezni lehetett a kisebb képességeket a nyárihoz lépest. Én nem élveztem, elég negatív élmény volt.
-
Ummon
csendes tag
válasz speedernet #31330 üzenetére
Nem kell félni annyira a SportBlueResponse-tól, nem rossz az.
Jellegre inkább túragumi, mint sportgumi. Tapadás jó, gördülési ellenállás is az alacsonyak között.Vizes tapadás sem volt rossz, habár nálam az életútja végén már érezhetően csökkent, de lehet azért mert nálam a sportos közlekedés miatt elég szépen elfogyasztotta a két szélét (futómű beállítással nem volt baj, szerintem a lágyabb oldalfal jobban deformálódott).
Kérdés mik a fő elvárások. Ha túra, akkor simán megvenném, ha sportosság, akkor inkább PS4, de az sajnos nem lesz a méretedben . PC5-öm nem volt még, ahhoz sajnos nem tudok hasonlítani.
-
Ummon
csendes tag
válasz !Overdose! #11712 üzenetére
+1, szóról szóra idézhetném !Overdose!-t
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS routerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- War Thunder - MMO Combat Game
- Samsung LCD és LED TV-k
- Formula-1
- PlayStation 5
- Linux kezdőknek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest