Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
Hurrá, nem volt elég bajom, most akkor bonyolódik 4 évszakosakkal is
Hogy kell ezt elképzelni? Mennyivel vagyok kijebb biztonságban az évszaknak megfelelő abroncshoz képest? Volt már, hogy vészfékezés után egy A4-es lapot nem lehetett volna betenni a két lökös közé, ott nem álltam volna meg 4S gumikkal.
Felhasználás tekintetében évi 15-20e km, néha terep sárban, illetve meredek földes emelkedő is előfordul. Vezetési stílus dinamikus, de nem pszicho, kanyarokat néha szeretem provokálni.
Btw elgondolkodtató az is, hogy valószínűleg 4S gumikkal az adaptiv összkerék hajtás miatt nagyobb biztonságban vagyunk egy évszaknak megfelelő abronccsal szerelt első kerekes autóhoz képest. Bár ez lehet, hogy csak fikció.Van valami értelmes 1-2 éven belüli youtube teszt, ami némi rálátást ad a téli vs 4S gumik közti különbségre? Féktáv, kanyar, hó, eső, stb, jól szemléltetve, amiből egy magamfajta is rögtön megérti a különbséget
Kerestem, de vagy régi, vagy expert tudás kell hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mesterséges intelligencia topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Horgász topik
- Blu ray írás és írási hiba
- Bestbuy játékok
- VoLTE/VoWiFi
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Milyen házat vegyek?
- Ubuntu Linux
- További aktív témák...
- Dualtron Popular dual motor 14Ah, szervizelt, +új gumi
- Magyar menüs Saeco Picobaristo OTC tejtartállyal
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- Xiaomi Robot Vacuum E10 robotporszívó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hogy kell ezt elképzelni? Mennyivel vagyok kijebb biztonságban az évszaknak megfelelő abroncshoz képest? Volt már, hogy vészfékezés után egy A4-es lapot nem lehetett volna betenni a két lökös közé, ott nem álltam volna meg 4S gumikkal.
Kerestem, de vagy régi, vagy expert tudás kell hozzá.