- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
-
LOGOUT
nVidia GeForce GTX 670 / 680 / 760 / 770 (GK104) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Seikai
aktív tag
válasz
B.Á.L.!.N.T #26189 üzenetére
Köszi!
És mi a vélemény a 3d vram éhségéről, ha jól tudom 3d vision alatt max 10%-al használ több vramot a progi ergo 1080p-s használathoz elég lenne 2gb vram is a 760 SLI-nek. Amúgy előreláthatólag 1250/1800 körül futna majd a 2 talán így beérne egy túlhajtott 780ti-t is...
4770k @ 4.7Ghz
z87 8x8x
850W 80+ gold lenne alattuk gondolom így nem lenne fékező erőRégebben GTX480 Tri SLI-m volt ott elég jól skálázódott 3d vision alatt mind a 3 kari....
-
Seikai
aktív tag
Egy gyors kérdésem lenne: GTX 760 4GB SLI lenne erősebb vagy GTX 780Ti
Eleve 4gb-os karikból raknám össze a 760-asokat, de eddig csak 2 gigásakról láttam tesztet. Természetesen megrántanám őket amíg bírják3d vison-re lenne összeállítva
Köszi
-
Seikai
aktív tag
válasz
kasa85 #23279 üzenetére
a Titánt 2db 660Ti is leveri persze attól függ milyen felbontáson....
A cuda magok száma ugyanannyi 2db 660Ti-nél mint a titánnál és a memo sávszélesség is összeadódik nem beszélve ha megrántod a 2 660 Ti-t akkor bődületes sebességet kapszPersze 4k felbontásnál vagy multimonitornál a Titán lehet átvenné a vezető szerepet a nagyobb vram miatt....
Szóval én költséghatékonyság szempontjából a 2db 660 Ti-t ajánlanám sli-be kb 100k-ból megvagy ez a kombó meg röhögve üti a sima 780-at meg a 770-est.
780Ti már más tészta azt már tényleg csak a 2db 670 4gb ütné kb.
-
Seikai
aktív tag
válasz
cyberkind #23081 üzenetére
2. legjobb pcb. tápellátással stb. + a legjobb és leghalkabb hűtő..... mitől is rossz és spórolós meg jobb az msi fényévekkel? Fejtsd ki kérlek (lighning az tényleg jobb pcb-ben és tápellátásban de kb. ennyi)
trufa12: magyarázd már el ép emberi érvekkel mitől rossz a giga 770 oc rev 2.0?
-
Seikai
aktív tag
Psszt mert jön Qru és a 460 2win-t ajánlja a keretből
-
Seikai
aktív tag
válasz
retriszotyi #23012 üzenetére
Bőven elég a 760 a fullhd-hoz élsimítással
2 évig nem kell cserélned utána meg jöhet a 960
-
Seikai
aktív tag
válasz
retriszotyi #23008 üzenetére
egyik sem...760-hoz meg főleg nem
sokadszorra ismétlem ahol 2 gigánál több vram kell ott befullad a 760-770..... sli az más....
780 és afölött látom értelmét a több vramnak nem hiába csapnak rá 3 gigát...Hardverkernél láttam 70 rugó fölött 3 gigás "akciós" 660-at mondom lol
még sli-be sem jó vétel
-
Seikai
aktív tag
válasz
trufa12 #22972 üzenetére
Lightning nem szar csak felesleges.
Én is az asust választanám olcsóbb is és kapsz a 3 játékhoz egeret!
A gond ott van hogy voltage lockolt a gpu ergo kb. mindegyik 770 ugyanazt a tuningot tudja 3-4%-os hibahatárral.....így felesleges übertuning kártyát venni 770-ből pláne 10-20%-al drágábban....
A boost miatt 1 vmi számít az pedig a hűtés így a jó hűtésű nonref modellek előnyben ennyi
-
Seikai
aktív tag
válasz
trufa12 #22961 üzenetére
"a giga 1 rakás kaka szerintem"
"szerintem meg rossz ízű a homár" bár sosem kóstoltam mint ahogy nálad sem volt giga 760 vagy 770/780 a rev2.0-ból....De biztos én is meg hardwarecanukstól kezdve Linusig techpowerupon át mindenki hülye mert Istenítik a gigát.
Értsd jól a "szerintem" szóval van a bajom
-
Seikai
aktív tag
válasz
apollo12 #22957 üzenetére
Ahogy a tesztből is látszik még 5760x1080-as felbontáson is alig van 1-2% különbség ...2560x1600 és azalatt meg nincs is..... ennyit a 4gb vramról
Mire 2 gigánál több kell 1 karinak addigra a 770 csak low/mediumon tudja majd futtatni a gameket 2-3 év múlva és akkor már lesz GTX 970
-
Seikai
aktív tag
válasz
stickermajom #22922 üzenetére
Nekem is kb. ez a hőfoka tök rendben van
-
Seikai
aktív tag
válasz
ricshard444 #22915 üzenetére
Kedves ricshard444 a legutóbbi driverupdate óta az azonos árkategóriában lévő geforcok kb. ütik gcn-es gpu-kat valahol jobban vhol kevésbé (lásd hogy felkúszott a gtx 680 forrás techpowerup).
Viszont 1 bench maradt ahol kb. mindig alulteljesítenek a gk104-es keplerek ez pedig a 3dmark2013.... a rosseb tudja miért....
-
Seikai
aktív tag
Az foglalkoztat mostanában miért van az, hogy a GK104 lassabb 3dmark2013-ban mint a 7000-esek?
Minden játékban és benchben üti őket kivéve itt -
Seikai
aktív tag
Esetleg van valakinek moddolt biosa Giga 770 oc-hez? Voltage lock áthidalás etc. ? Vagy hardveresen lehet lockolva?
-
Seikai
aktív tag
válasz
Fail3D! #22861 üzenetére
Ismerős a lefekvős gyomorgörcs ha nem úgy megy vmi ahogy azt szeretnéd
ennél már csak a karácsonyfa alatti hardverfail a rosszabb
Mondom szedd le az összes tuning progit írtds ki őket!!!! aztán ccleaner és displaydriver uninstaller csökiben és nvidia oldaláról felhúzni zsír új driver. Aztán kivi mi lesz
-
Seikai
aktív tag
válasz
Fail3D! #22856 üzenetére
Ázusztvíknek érdekes dolgai vannak én azóta kukáztam a progit amióta a burn gomb majdnem másvilágra küldte 1 7970-emet, bette magát a burn regysterbe windows fagyások és sorolhatnám, máskor meg hülyeségeket írt ki etc.
mezei (azaz nem az asustweakbe épített) gpu-z megmondja a frankót mi van aktiválva
-
Seikai
aktív tag
Gpu-z képet adsz neked milyen?
-
Seikai
aktív tag
Adaptív vsyncel pedig trágya a 3dmark eredményem a valley viszont jó..... lehet az előző ati kártya kavart ve esetleg win8 reinstall vagy driver optimalizálás?
-
Seikai
aktív tag
Szerintem a driverbeállítással vannak gondjaim :/
A vsyncet adaptívra kellett állítanom mert különben a valley-ben 30 fps volt a score most adaptívon eléri az 51-et...
Mit állítsak még a driverben hogy minden ok legyen mert úgy látszik gyárilag kaki amit beleraktak.....
-
Seikai
aktív tag
válasz
Casanova* #22768 üzenetére
A matrix tetszett csak az nem amit teljesít :/
Felépítenek egy brutál nyákot brutál mindennel ami a halálcsillagot is ellátná árammal aztán kimennek a piacra és rácsapnak egy gpu-t találomra.... ezzel volt bajom, hogx nem kézzel válogatták rá
Szóval volt nem 1 referenciám ami többet ment a matrixnál......
Régen meg iszonyat jó tapasztalataim voltak geforce tuningal pl. hogy dicsekedjek:
Szóval igen
Engem a zöldek jobban szerettek tuningban
A GTX 770 meg hasonló semmi kifogásom eddig pedig kényes és szőrszálhasogató vagyok gpu-k terén
-
Seikai
aktív tag
Hello!
Csatlakozom én is GTX 770 tulajként
7970 Matrix Platinum-ról váltottam Gigabyte GTX 770 2GB OC WF3-ra
Ennyit megy egyenlőre stabilan benchek és játékok alatt:
Rendben van ez az atomstabil oc a karihoz képest? 1267Mhz-re Boostol és nem veszi visszább
Bármit, ha feljebb mozdítanék akkor vagy kockásodna vagy fagyna vmi. több-kevesebb időn belülAmúgy nagyon halk és brutálisan jó a hűtése
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Óra topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Dark Souls sorozat
- Tippmix
- További aktív témák...
- 1 év gari SAPPHIRE Radeon RX 7900 XT Pulse Gaming OC 20G GDDR6/Foxpost ok
- Nvidia GTX570 DUAL VENTIS, hűvös újszerű Bequiet 700W tápegységgel akár
- NVIDIA Quadro M2000 - 4GB - GPU
- Nvidia GeForce ASUS RTX 2080Ti 11GB eladó! Eladó a címben említett kártya...
- SAPPHIRE Radeon RX 580 NITRO+ 4GB GDDR5 256bit
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest