- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
nVidia GeForce GTX 670 / 680 / 760 / 770 (GK104) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
válasz
viktor82 #9549 üzenetére
Én csak azért szavaztam FC3-ra, mert nincs jobb. Ez a 2012-es év gyenge volt szerintem, sok lett a csalódás.
Lényegében AC3 nekem az volt, sok minden visszafele sült el. De már tavaly tudtam, hogy az évente egy rész tönkreteszi az AC-t és így is lett, mivel már a Revelations sem volt az, amit vártunk tőle...Írtam is, hogyha lehetne DLC-t választani év játékának, akkor a Dawnguard + Dragonborn-t jelöltem volna annak, a két Skyrim kiegészítőt.
Na de majd 2013... a GTA V, Watch Dogs, Tomb Raider, Bioshock: Infinite és Last of Us mind-mind esélyesek, tuti ütik is majd az FC3-at, ami nem lett nagy szám.
Brutus880: Néhány extrém esetet leszámítva mindig évente jön egy generáció, 12-18 hónap között van a ciklusidő. Mondjuk a májust azt csak valaki vette valahonnan, de igen, jövőre jön, a kérdés csak a hónap, az még december is lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus TUF RTX 4090 24GB GDDR6X Gaming Videokártya! BeszámítOK!
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- Garanciális! GIGABYTE RTX 4070 Ti SUPER OC 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK!
- XFX SPEEDSTER MERC310 AMD Radeon RX 7900 XTX BLACK
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ) dokkoló
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest