- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
-
LOGOUT
nVidia GeForce GTX 670 / 680 / 760 / 770 (GK104) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
biggamer
veterán
Heeelp !!!
Segítséget szeretnék kérni ... két éve vettem egy erőművet amiben egy Gainward GeForce GTX 580 TI 1636 MB kártya volt ami 7 hete kipurcant.
Azóta bírkózom az üzlettel mert csak húzták az időt a gépet pedig nem tudtam használni.
Ma írtam megint nekik egy kemény levelet :" Tisztelt ... Kft Tulajdonosa !
Sajnálattal vettem tudomásul, hogy a 2013. május 07-én az általam elküldött és Önök által elolvasott emailomra a mai napig azaz 2013. május 30-áig nem kaptam kielégítő választ.
Hiába hívtam az esztergomi és a budapesti boltját, nem adták meg az Ön telefonszámát, hogy megtudjuk beszélni a problémát esetleg arra megoldást tudjunk találni.
2013. május 10-én felhívtam telefonon a budapesti boltot ahol megígérték, hogy átadják az üzenetemet Magának ami így szólt " kérném, hogy válaszoljon emailban a levelemre".
Most május 30-a van és lassan 3 hete semmiféle válasz nem érkezett arra.
Önöknél az esztergomi boltban 400.000 forintért vásárolt játékra kifejlesztett Imperium Maximus HD PC gépemet ami meghibásodott 2013.04.10-étől / 7 hete !!! / nem tudom rendeltetésének megfelelően használni bár az garanciális, holott csak ezért vettem ilyen tudású PC-t hogy fussanak rajta a mostani játékok megfelelően nagy felbontásban ... csak ezért költöttem rá ennyi pénzt nem azért mert dúskálok benne.
Ezúton kérném Öntől nyomatékosan, hogy amennyiben a hibás még nem két éves / a gép vásárlásakor 150.000 forintért felszámított / kártyámat nem tudja rövid időn belül cserélni egy ugyanolyan értékűre úgy a kártya teljes vételárát fizesse nekem vissza !!!
Vagy, ha ez nem megfelelő akkor az egész gép árát kérem ami 400.000 forint és visszakapják a gépüket azonnal !!!És egyben tájékoztatom Önt, hogy amennyiben nem érkezik érdemi válasz / emailban / a cserével és a garanciális gép előírt állapotának a helyreállításával kapcsolatban ezen a tényt jelzem a megfelelő hatóságok felé és ezt a tűrhetetlen állapotot is ami uralkodik a cégénél és ahogy bánnak a vevővel.
Kérném, hogy mielőbbi válaszát emailban küldje, ne hívjanak telefonon.
... elégedetlen vásárlójuk."
És ezt a választ kaptam :
Tisztelt ... !
A hibás videokártyát Nvidia GeForce GTX 670 2GB típusra tudjuk cserélni. A kártya a jövő hét folyamán fog megérkezni. Az átvétel pontos időpontjáról értesítjük.
üdvözlettel: ... "
Egy óra múlva vissza kell hívnom, hogy intézhetik-e a kártyát, szóval sürgős válasz kellene !!!
Ja és összevesztem az eladóval ... mert hallani sem akarnak az akkori árban cserélendő kártyáról .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest