- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
nVidia GeForce GTX 670 / 680 / 760 / 770 (GK104) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Kecuhun #17000 üzenetére
Ez egy ismert hiba a BF3-ban. A legújabb programverziók időközönként ledobálják a GeForce-okat. Még nem tudni mitől van. Valószínű, hogy valami problémás szoftverkonfiguráció okozza, mert volt akinél egy winreinstall megoldotta.
(#17007) cyberkind: [link] - Van már PH-s SSAO/HBAO/HDAO tudástár. Ott minden le van írva.
-
BlackSoft
addikt
válasz
Kecuhun #17004 üzenetére
11 óta igazából sosem csináltam XD 9-et szedtem már le egy "directx remover tool" segítségével, de ahogy a saját logikám mondja, esélyes, hogy le sem kell szedni, csak újratelepíteni, és az is megoldhatja...
Próbáld meg simán telepíteni a dx11-et, ha utána sem lesz jó, akkor keress valami eltávolító progit, biztosan van belőle bőven...
-
WaterWawe
őstag
válasz
Kecuhun #10012 üzenetére
Igen, én ezt a hírt láttam ezzel kapcsolatban. Bár mondjuk én eddig nem csodáltam és akadékoskodtam hogy drágább, mivel bőven jobb is mint a 7970, ennek a kártyának inkább a 670 az ellenfele. (Mind a 2 kártyám volt nem vakon mondok ilyeneket!)
-
krx21
nagyúr
válasz
Kecuhun #9765 üzenetére
Már írtam én is.... Nekem is ilyen...
Más:
Mért kérdés, hogy kell SLI vagy sem... Ezt mindenkinek magának kell tudnia...
Azt hiszem elég egyértelmű a sebesség különbség és tudjuk, hogy a számítástechnikában csak idő (nem is sok...) kérdése és minden kevés lesz... Mindenkinek más az optimális választás... Mesterséges ideológiákat pénzünk, és döntésünk igazolásához létrehozni felesleges... -
ForRedGlory
félisten
válasz
Kecuhun #6570 üzenetére
Szia!
Már az deszka topicjába is írtam, hogy ez szerintem butaság. Tökéletesen megy az SLI. Nem tudom melyik BIOS van fent, mert melózom, de ha hazaértem este, megnézem. Írj majd ezzel kapcsolatban egy privit, hogy el ne felejtsem
(6567) N_A_S : szép szám, annyi szent. Jó kis CPU volt alatta
-
kasa85
őstag
válasz
Kecuhun #4465 üzenetére
Oksa szerintem biztos viszi,csak sokan vész jóskódnak .
Az új biosz okozhat olyan anomáliákat,illetve van olyan esetet,hogy a lapon a biosz bugzása miatt nem ismeri fel a valamelyik sínben a VGA kártyát.
Ha netán meglépted azt a hülyeséget amit én,hogy az új procit támogató bioszt raktad fel szedd le ahogy én privátba linkelem a P67 topik lapjának fórumába írtam le kissé cifrásan,mert az első nekifutást rosszul kezdtem.
2.0 a megfelelő többit ne is próbáld.Ha nem menne az SLI a Asrock P67 Extreme4 B3 lapon ami nekem is van már hatalmas vita lenne azt sz@rrá perelték volna a lapgyártókat súlyos megtévesztés,és anyagi gondokozás miatt.
Mondjuk az USB 3 miatt is szívesen kezdeményeztem volna egy pofont a konkurens cégnél,de kiderült a B3 már javítva jött ami az új procit,és vállogatott USB 3 al rendelkezik.
Érdekesen sokaknál az új procival jött a foglalatok meghibásodásának többszörös aránya ami arra utal,hogy rossz még a biosz,és rá férne egy kis pucolás takarítás.
Azért írtam többször is át a bios romot,hogy teljesen ki takarítsa a Intel Core i3 / i5 / i7 3xxx "Ivy Bridge" (LGA1155) támogató biosz maradványokat.Dos mindent próbáltam,de csak nem ment fel a szandimat támogató 2.xy vagy régebbi biosz.Azt találtam egy progrmot amivel vissza nyertem a régi bioszomat,és nem bugzik 10e pont helyett a régi lett a ramsebesség nézése AIDA programban,és végre a régi értékemet 16e pontot kaptam.Nálam a proci/ram össze dolgozást kavarta meg,bár lehet volt foglalatbeli hibáim is bár egy kártyámmal az első PCI E sínben vagyok,így nem néztem.
Off vége. -
kasa85
őstag
válasz
Kecuhun #4462 üzenetére
Ha ez tényleg igaz akkor jogos.
Menjenek a fenébe nem elég,hogy egy szelektív USB 3 raktak rá ami megy,vagy nem alapon,friss biosz után nincs vissza térés,és még ez is-
Persze a bioszt sikerült vissza frissítenem ezt a p67 topikban le írtam sikerült a lehetetlen.
Én is pont CF/SLI támogatottsága,és tuníngólhatosága miatt vettem nehogy már ne menjen az SLI -
Lézerparaszt
őstag
válasz
Kecuhun #4441 üzenetére
Na megérkezett a gtx 670-em, viszont felemás érzéseim vannak. Sokmindenben bőven jobban teljesít mint a régi, de vannak olyan játékok amikben meg mintha visszaesés lenne. Egy példa: Diablo 3-ban eddig 130 fps volt maxon, most 190-240. Viszont GTA 4-ben eddig volt 100 körül, most meg van hogy lemegy 30-ra is, de átlag 50. Mi lehet a baj? lehet hogy csak játékfüggő? Na de ennyire? Mondjuk a windowsom is elég régi már, több mint egy éves, lehet már újra kéne azt is raknom. Valami ötlet hogy mi lehet a baj, vagy esetleg hogy tesztelhetem le?
ui: drivercseréket már próbáltam.
570 volt előtte, de a tesztek alapján 20%-ot minimum rá kell vernie. Na most ez sokszor be is jön, de ott az az ugyanannyi maradék aminél nem is tudom hogy most wtf.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel ARC A770 16GB GDDR6 / Cooler Master 600W Elite V3
- Asus Dual Geforce RTX4070 12GB - Garancia: 2026.07. -ELKELT
- Powercolor Hellhound Radeon RX 7600 8GB
- Asus TUF Gaming RTX 3080 10GB pár hetes újszerű 2 év Alza garancia
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest