Hirdetés
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Cenzúra
-
LOGOUT

Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibinho
tag
mindenki nagyon várja már
én a GTA X-t várom már 
-
disco-fan
csendes tag
alig várom már hogy ki jöjjön és végre játsszak vele

-
CJ3
senior tag
Nekem mind1 mikor jön ki, csak végre egy részletes játék jöjjön ki mint a
San Andreas volt anno
És jól legyen Optimalizálva........ -
Carvus
senior tag
válasz
ViiiiktorOC
üzenetére
no meg a játék is gőzerőkkel...

-
ViiiiktorOC
senior tag
válasz
nincsisbéla
üzenetére
Hát nem!
Egy dátum és egy 2 perces video jöhetne lassan!
-
nincsisbéla
aktív tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
De már nem bírjuk sokáig!

-
Bjørgersson
félisten
válasz
nincsisbéla
üzenetére
Ha már eddig kibírtuk..

-
nincsisbéla
aktív tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Igen, és sajnos annak a valószínűsége is megnőtt, hogy jövő nyáron jön ki...

-
Bjørgersson
félisten
válasz
nincsisbéla
üzenetére
Az eddigi infók alapján sajnos nem túl valószínű.

-
csaabz
őstag
Van már valami info a megjelenés idejéről?
-
cNpowa
tag
Üdv! Lesz összehasonlítható képek a GTA V-ben lévő valós helyszínekről. Tesómék voltak Los Angelesben és csináltak egy-két képet
Szóval ha több képet közöl az R* a híresebb helyekről csinálok ilyen összeállítást. 
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Aztat akartam sugallni, hogy ha megjelenik a gém és várok 3 évet mint a IV nél akkor már elérhető áron lesz olyan hardver amivel szépen elfut majd no

-
nincsisbéla
aktív tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Jó-jó, de minek? Az elmúlt 1 évben szerintem kb 2-3 órát játszottam gépen, azt is fifával, és szerintem a GTA V-ig nem is fogok (bár, lehet befigyel majd egy kis SA), tehát nem nagyon látom értelmét. Szóval remélem futni fog az V is, mert ha nem akkor nem tudom mi lesz, fájna a szívem pénzt költeni ilyesmire!
Ubuntu+ez a gép, netezésre, HD filmek nézésére tökéletes!

figure85: igen, de én világéletemben PC-s voltam, már "csakazértsem" akarok konzolt venni. De, lehet mégis veszek majd a következő generációból egyet... Azok mikorra várhatóak? Lassan ideje lenne!

-
negyven2
nagyúr
válasz
üzenetére
Nem attól, hogy az enginen azóta fejlesztetek rajta minimum 4-évet. A hardverek is elégé fejlődtek azóta. Mint írtam, azért a GTA-ban RAGE engine se olyan, hogy az egész várost egyszerre fogja neked valós időben szimulálni. a GTA IV-ben se tette ezt. A IV-nek egyértelműen rossz volt a portolása. Sajnos nem tudjuk meg soha, de valószínű, hogy egy esetleges PC-s RDR sokkalta jobban futott volna ugyan azon a PC-n mint a GTA IV/EFLC.
(#676) kovy29 pont ezt írtam én is (lehet, hogy nem fejtetem ki eléggé), hogy azóta minden bizonnyal javult a helyzet.
(#675) nincsisbéla a PC sajnos már csak ilyen, ha ki akarod élvezni akkor költeni kel rá. Vagy vegyél egy konzolt azt 6-10 évig is jó. A következő generációra én mindenképp beruházok.
-
nincsisbéla
aktív tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Oké, de nem akarok a gépre költeni!
2,5éve megvan (vagy 3,5? nem tudom már
), és azóta néha kitakarítottam, és ennyi.... Én már csak ilyen vagyok> megveszem, használom, majd idővel veszek egy újat.(kivéve kocsival, mert azzal törődni szoktam) -
negyven2
nagyúr
válasz
Johnny Cage
üzenetére
Akkor pontosabban fogalmazok: külön csapat dolgozik egyszerre (párhuzamosan) a konzolra és a PC-re való portoláson (én portolás alatt a fejlesztést értetem).
(#671) LaciCRM 2008-ban még 8800 Ultra volt a csúcs meg Core2Dou (E6600 és társai). Akkoriban még híre hamva se volt még a GTX 460-nak.
Ja és rup1u5 hozászolása is már több mint 3 éves, és az akkori állapotokat írja le.
-
törölt tag
válasz
Johnny Cage
üzenetére
Én nem félek, mivel szerintem az MP3 is simábban futott szebb grafikával ugyan azon a gépen, mint a IV, tehát már fejlődtek. JA és tartom annyira neves cégnek hogy az optimalizálatlansági"botrány" miatt már csak azért is olyat fognak alkotni ami odab*sz.
Optimalizálatlanságról pedig itt egy érdekes hsz, amit én is így gonhdolok.kovy29:
2008ban mennyi volt egy GTX 460? Ami ugy kb jó egy IV -hez.
Én 2011ben kezdtem el GTA IV-ezni akkor 30körül vettem a 460-ast.
Na de akkoriban ( 2008) nem kockultam mert csóró voltam.
Ja azért a V -nél nem várom meg az míg a játék is és az alá való hardverek is ócsóak lesznek.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Bjørgersson
félisten
válasz
nincsisbéla
üzenetére
Rendben van, hiszek neked.
Egyedül azért voltam ilyen szkeptikus, mert nem volt még AMD procim, aztán mindenhol azt hallom, hogy az Intel így meg úgy helyben hagyja őket. Egyébként már 2-3 ezerért olyan hűtőt tudnál rá venni, hogy csak néznéd, megy-e egyáltalán a gép. 
(#668) LaciCRM: Hátha addigra még a GTX680 ára is lemegy 30k-ra.
Mármint remélem nem a játékra kell majd annyit várni, hanem olyan gyorsan csökkennek az árak. 
-
törölt tag
válasz
nincsisbéla
üzenetére
Véleményem szerint elégnek kéne lennie.
Én inkább VGA terén néznék mást!Azóta nem szeretem az atit mióta rájöttem hogy roksztárék nem arra optimalizálnak,

-
nincsisbéla
aktív tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Patch után tökéletesen ment 1440*900-ban!
Szerintem a vga-mal lesz probléma, a 955-ös (vagy 950, franc emlékszik már, azt tudom hogy 3.2 az alapórajel) BE AMD csak elviszi (max húzok rajta egy kicsit, mondjuk 3.6GHZ-ig, azzal még bírja az alaphűtés, és feszt is csak minimálisan kell emelnem!
) -
Bjørgersson
félisten
válasz
nincsisbéla
üzenetére
Ezt még nem lehet tudni, remélhetőleg nem kell hónapokat várnunk, hogy mi is játszhassunk vele. Az előző kérdésedhez még annyit fűznék hozzá, hogy szerintem a processzor is eléggé határeset. Az előző rész hogy futott rajta?
-
negyven2
nagyúr
válasz
nincsisbéla
üzenetére
Szerintem nem lesz itt gond az optimalizálással. GTA IV után jött a RDR az már sokkal jobban futott (konzolokon) majd ua. az enginel jött a Max Payne 3. ami már PC is remekül ment. (igen tudom hogy más a terület de GTA-ban se az egész várost modellezi le egyben hanem mindig csak egy bizonyos szinten belül (és azon belül a forgalmat. Ráadásul azóta eltelt közel 4 év is. És szvsz itt külön csapat dolgozik a PC porton mint a MP3-nál. Nem hinném, hogy még egyszer beleesnének ugyan abba a hibába.
Plusz mivel valószínűleg a jelenlegi konzolokra jön jobban fog futni mint 4 éve a GTA IV
-
törölt tag
válasz
nincsisbéla
üzenetére
öö 5750-es kártyám volt, ami 5770 szinten volt. Hát a GTA IV nem komálta az árnyékokat. Ha azt kikapcsoltam akkor se volt teljesen folyamatos a játék, pedig volt alatta proci meg memó is. hasonló szintű nvidiával százszor simábban futott, még nagyobb felbontáson is.
Azt nem értem miért van mindenki úgy oda a konditermes részért. Mi a jó abban hogy vered a szpészt mint az állat. Kicsit olyan mint valami régi tetrisz játék

-
nincsisbéla
aktív tag
Húú, azt hiszem hosszú évek után, most megint játékot fogok venni!
(remélem még idén, de gondolom a jövő március reálisabb a PC-s változat megjelenésére!
Viszont remélem rendesen el fog futni a gépemen: AMD X4 955 (3.2GHZ), 4GB ddr3-as ram, és Ati 5770-es vga. Szerintetek? Van már hivatalos gépigény?
Ja, és remélem ismét lesz konditerem, és lesz benne olyan újítás, hogy a főhősre ejthetjük a súlyt!
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Johnny Cage
üzenetére
Szerintem simán meg lehetne oldani még a mai játékoknál kisebb gépigénnyel is, csak akkor hogy húznának le ennyi pénzt a készítők a vásárlókról?

-
nanorambo
őstag
-
Bjørgersson
félisten
Én csak a két Stories főszereplőjét nem ismertem, de talált a tippem.

-
törölt tag
válasz
nanorambo
üzenetére
Noh.
Baloldalt a GTA Liberty City stories. Toni Cipriani
Mellette kanapén GTA3. Claude Speed
Néger szkanderező: GTA Vice City Stories. Victor Vance
Szkander ellenfele: GTA 4 Lost and Deamned Johnny Klebitz
Mögöttük csajjal: GTA4 The Ballad of Gay Tony Luis Fernando Lopez
Legtávolabb: GTA Chinatown Wars Huang Lee
Niko Bellic a GTA 4-ből éppen idegeskedik a TV előtt.
Tommy Vercetti a GTA Vice City -ből éppen telefonál a kanapén fekve.
Carl Johnson a GTA San Andreasból, bénáskodik a jetpackkel.
A fószer a kép jobboldalán sörrel a kezében, a GTA 5 bemutatójában látott emberke. -
nanorambo
őstag
Noh.
Baloldalt a GTA Liberty City stories.
Mellette kanapén GTA3.
Néger szkanderező: GTA Vice City Stories.
Szkander ellenfele: GTA 4 Lost and Deamned
Mögöttük csajjal: GTA4 The Ballad of Gay Tony
Legtávolabb: GTA Chinatown Wars
Niko Bellic a GTA 4-ből éppen idegeskedik a TV előtt.
Tommy Vercetti a GTA Vice City -ből éppen telefonál a kanapén fekve.
Carl Johnson a GTA San Andreasból, bénáskodik a jetpackkel.
A fószer a kép jobboldalán sörrel a kezében, a GTA 5 bemutatójában látott emberke.
-
nanorambo
őstag
Ez de komoly:
[link]
-
negyven2
nagyúr
Ha nem is hivatalos NoDVD, de én az DVD-s EFCL-hez a steames indítót használom, amióta megjelent. Soha nem volt vele semmilyen gondom. Tökéletesen működik vele minden.
Ráadásul én úgy használom, hogy a GTA IV az steames-ben van meg, de leszedtem a virágüzletből a saját változtatott, de törés helyet a "hivatalos NoDVD-t" + a steam-es serialt használom. A EFLC megjelenéskor megvettem 8-ért (rá kb 5-napra meg akciósan lett volna steam-en valami 3k ért
) de az is fent van ISO-ban a telepítős mobilwinyomon. -
CJ3
senior tag
Már most is van pár új kép a megjelent három képen kívül
Szóval jönni fog ez ősszel tuti
-
hegti
aktív tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
ez hiba,nagyon nagy hiba....

-
hegti
aktív tag
válasz
nanorambo
üzenetére
úgy legyen, de a legfontosabb,hogy jobban legyen optimalizálva mint a GTA IV,
habár nekem volt azaz nincs bajom az előző résszel, csak a kiegészítővel (Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City) mivel nem találtam hozzá no-dvd cracket...
mindkettő megvan eredetiben, csak elromlott a dvd meghajtóm. -
Johnny Cage
addikt
válasz
DataTraveler
üzenetére
"reméljük napokon belül érkezik a második Trailer"
..lesz az pár hét is: "We will be back with some more to see in a few weeks or so." [link]
-
nanorambo
őstag
Egy megjelenési dátumot!!!
-
DataTraveler
tag
A képeket elnézve gyönyörű lesz a játék, de azért kíváncsi leszek mit fog produkálni a grafika Xbox-on!
-
DataTraveler
tag
Mostanában elég sok kép jelenik meg a GTA V-röl reméljük napokon belül érkezik a második Trailer!
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Johnny Cage
üzenetére
Nem modra gondoltam, hanem amik alapból a játékban vannak.
-
Johnny Cage
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
modban létezik: [link]
-
Bjørgersson
félisten
Azon gondolkozok, hogy nekem egy VW bogárnak megfelelő kocsi se jut eszembe egyik részből sem.
-
bognar110
őstag
válasz
ViiiiktorOC
üzenetére
Már csak sultan rs kellene

-
Bjørgersson
félisten
Ó, fejezzétek már be ki lesz a főszereplő, én leszek és kész!
Nagyon komolyak egyébként a képek, bár én egy új Infernusnak jobban örültem volna.
Remélem egy trailer is lesz a képekből, amiben minden eddigi újdonságot láthatunk. 
-
F34R
nagyúr
válasz
ViiiiktorOC
üzenetére
uhhh ezek nagyon faszanyos kis kepek....
-
cNpowa
tag
válasz
ViiiiktorOC
üzenetére
köszi

Remélem is hogy ez a niggah csóka lesz a főhős, nem az öreg üzletember.

-
cNpowa
tag
válasz
ViiiiktorOC
üzenetére
Cheetah vs Infernus
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
cNpowa
tag
válasz
ViiiiktorOC
üzenetére
A víz valami fantasztikus
Új rendőrautók, szebb Infernus. A kamionos kép szerintem nagyon le van butítva, azért néz ki úgy ahogy. De még jövőhétre is ígérnek képeket. Várjuk 
hegti: Ottvan az csak nigger

-
ViiiiktorOC
senior tag
Szuperek!

Lesz Infernus!

Az a repcsis nagyon jól néz ki.
A helisből látszik hogy lesz lézer a fegyvereken.
Viszont a kamionos kép nagyon nem jön be, mi az a kamion mögött porfelhő? Hogy állnak a kerekei? háttérbe azok a lámpa homályai? Előtérbe lévő lámpák meg nem is világítanak...
-
cNpowa
tag
New pictures! 4db!

-
cNpowa
tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
A szarhoz meg mégtöbb.
De nem a GTA V-nél. 
-
bognar110
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Áhh szerintem is esélytelen akkor már lenne jó pár gameplay. Meg képek... Még a főszereplőt se tudjuk kicsoda...

-
cNpowa
tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
igaz még nem láttam olyan gémet amit csak úgy trailerek nélkül hirtelen kidobtak. atombomba szerűen. Várnék egy ilyen gammát. Érdekes lenne, de szerintem esélytelen hogy idén novemberben jelenik meg.
-
Bjørgersson
félisten
Novemberben jelenik meg a GTA V?
Mintha anno a GTA IV megjelenését írták volna 2008. november 23-ra, aztán átcsúszott december 2/3-ra.
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Én meg azért nem értem ezeket az irományokat mert mindenki irkálja hogy szerinte mi lesz meg mi kéne bele.
Engem ez nem hat meg hogy ki mit szeretne..
Az összes eddigi GTA rész a maga idejében tökéletes volt, voltak újítások, és voltak amit elhagytak.
Hiányzik pl a gyúrás? Amikor csak b*szni kellett a szpészt naponta? nekem nem.. elég gagyiság volt.
Bízok a rockstarékba hogy ez a játék is tökéletes lesz és odab*sz majd.
Majd. Megjelenik amikor megjelenik. Várom én is de atól nem fog hamarabb megjelenni ha beírom hogy "jajj csak jelenjen máááár meg "

-
Ps Vita
őstag
válasz
ViiiiktorOC
üzenetére
KELL -
Tibinho
tag
Ejtőernyős kép mindent visz... az táj már látom magam előtt ott veretem majd motorral áá de jó lesz

-
Jakesz
addikt
válasz
ViiiiktorOC
üzenetére
Ez elképesztően durva, főleg a 3. kép. Ezért a játékért meg is éri majd gépet fejleszteni. Arra azért kíváncsi leszek, hogy ilyen látványt hogy fognak ezek a konzolok megjeleníteni.
-
hegti
aktív tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
+1

-
Damage401
senior tag
Innen látni, hogy nem egy tucat sorozat. Mint az NFS vagy COD széria. Szépen csiszolnak rajta (jó a GTAIV 1.0.7 már igazán ütős lett.)

-
bognar110
őstag
válasz
ViiiiktorOC
üzenetére
Huuuuuu komoly lesz

Kíváncsi leszek boxon hogy fog virítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-1135G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3520 - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I HDMI 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-7GEN I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Legion 5 Pro 16ACH6H 16" QHD+ IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Samsung Galaxy Note 10 8/256GB / 12 hónap jótállással!
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

én a GTA X-t várom már 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

GTA V már a 10-ik rész/történet lesz?

CactuS